Προς το περιεχόμενο

divx-xvid στο 360 και στο ps3 και οπτικη ινα στο 360!

freddy adu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παδια θελω να κανω δυο ερωτησεις! πρωτον γινεται να παιξει το x-box 360 και το ps3 divx και xvid(αν ναι πως)! και δευτερον οταν τοποθετησουμε οπτικη ινα στο 360 και κανουμε την απαρετητη ρυθμιση υπαρχει περιπτωση να βγαινει ηχοσ απο την τηλεοραση?:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Δημοσ.

για 360 με οποιαδηποτε τροπο... στικακι, wifi stream, ethernet, media center, cd...

αρκει να συνδεσεις την κονσολα στο νετ για να κατεβασει το απαραιτητο update

για ps3 δε ξερω

Δημοσ.

φιλε virussnake η κονσολα μου ειναι τσιπαρισμενη!αρα δεν μπορω να μπω στο internet.οποτε καποιον αλλο τροπο για να τα παιξει αν ξερετε!!

Δημοσ.

και μένα φλασαρισμένη ειναι και καθε μερα στο LIVE ειμαι και παιζω ..εσυ γιατι δε μπορείς να μπεις εφαγες ban ?

Ηχος απ την τηλεοραση με οπτική ινα ? Εχει optical in η TV σου ? δε νομίζω :)

Σε ενισχυτή τη συνδέεις την οπτική...

Δημοσ.

παιδια εχω το 360 elite και το εχω με hdmi! εχω βαλη και το αλλο το adaptoraki που δινει την οπτικη ινα γιατι το hdmi δεν εχει! και τα εχω συνδεση με αυτα τα ηχεια http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501597. ομως ειμαι σιγουροσ οτι δεν βγαζει το 360 5.1 γιατι εχει ηχο και η tv.τισ ρυθμισεις μεσα στο 360 τις εχω κανει ! στο ps3 μου δινει ηχο κανονικα(δηλαδη 5,1 γιατι η tv δεν εχει ηχο αλλα το καταλαβενω και εγω οτι ο ηχος στο ps3 ειναι 5,1)! γιατι μου κανει τετοια το 360?

Δημοσ.

δεν θα πρεπει το 360 να ειναι φλασαρισμενο για να παιξει divx κατι τετοιο μου εχουν πει και οτι πρεπει να μπεις μετα στο xboxlive . το δικο μου εχει τσιπ! υπαρχει τρπος να τα παιξει χωρις αυτη τη διαδικασια?

Δημοσ.

δεν εχει σχεση το φλασάρισμα/τσιπ με τα divx ρε συ freddy.. και για να παιξει divx πρεπει να συνδεθεί Online να κατεβάσει το τελευταίο dashboard update και τoυς codecs.

Δημοσ.

αντε κανενας καλος να πεταξει καμια ιδεα στο τραπεζι για να μου γιατι δεν εχω ηχο 5.1!η αν θα μπορεσω να εχω 5.1!

Δημοσ.
Σε φλασαρισμένο 360.. υπάρχει τρόπος να χώσουμε το dashboard update διαβάζοντας το απο cd?

ναι...και επισης μπορει να υπαρχει στα τελευταια games ενσωματωμενο.

Δημοσ.

αυτα τα games αμα ειναι αντεγραμμενα θα τα περιεχει?εννοω το dashboard θα το περιεχουν αυτα τα καινουργια αντεγραμμενα games?

Δημοσ.

και παλι θες net για τα codecs.

μηπως το αρχειο που πας να παιξεις δεν ειναι 5.1 ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...