Προς το περιεχόμενο

HULK

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχει δεί κανείς την ταινία αυτή, αξίζει? γιατί έχω ακούσει πως ήταν από τις αποτυχίες της marvel!

Δημοσ.

τι κουλό κι αυτό, ξανακάνουν από την αρχή το story και δεν με πείθει απ` ότι έχω δει... Δεν τρελάθηκα με του ang lee αλλά ήταν ωραίο, δεν μπορώ να πω

Δημοσ.

Η πρωτη,επασχε απο το οτι δεν ηξερε,αν ηταν δραμα ή κομιξιστικη περιπετεια κ καπου τα εμπλεξε κ το εχασε...ηταν ομως μια αξιολογη κ διαφορετικη προσπαθεια...το δευτερο κ επανεκινηση στην ουσια της σειρας,ελπιζω να μην κολλαει στα ιδια προβληματα κ να δωσει μια χορταστικη περιπετεια

(δεν ημουν κ ποτε οπαδος του Χαλκ,δεν σκαω κιολας..)....ασχετο,αυτος ο Νορτον,ποσο καιρο εχει να παιξει σε σοβαρη ταινια???

Δημοσ.

Το trailer της νεας μου φανηκε λιγο κιτς παντως...

Ο Νορτον απο το 25th Hour εχει να παιξει σε σοβαρη ταινια,αν και ο μαγος Αιζενχαιμ δεν ηταν κακο...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

την ταινια τελικα την ειδε κανεις; την ειδα εγω και θα πω ενα spoiler που ελπιζω να καταλαβα καλα...

ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΙΝΙΑ IRON MAN VS HULK?

Δημοσ.

Η ταινια ηταν μια χαρα, κατα την γνωμη μου πολυ καλυτερη απο την πρωτη, οπου ο χουλκ ηταν ενα πρασινο φουσκωτο που πηδουσε απο βουνο σε βουνο.

Απιστευτες σκηνες μαχης, προσπαθησαν να δωσουν και λιγο πιο ανθρωπινη μορφη στον χουλκ, αλλα οπως και να το κανεις δεν βγαινει ευκολα.

καλος ο νορτον, αλλα δεν θα τον θυμασαι απο αυτη την ερμηνεια.

Οσο για το σποιλερ του φιλου

οντως εμφανιζεται στο τελος ο ιρονμαν, αλλα μου φαινεται οτι ετοιμαζουν κατι σαν συμμαχια

Δημοσ.

Εμένα μ'άρεσε περισσότερο η πρώτη ταινία του Ang Lee, στην οποία φάνηκαν καλύτερα και οι δυνάμεις του Hulk βλ. άλματα, δύναμη, θυμός κ.τ.λ. Άσε που Jennifer Connely >>>>> Liv Tyler.

Όσο για το spoiler

ετοιμάζονται οι avengers.

Δημοσ.

γνώμες λέμε έτσι;

η καινούργια με τον Νόρτον παρότι τον πάω τρελά ως ηθοποιό είναι μια από τις χειρότερες που έχω δει στην ζωή μου από κάθε άποψη

Δημοσ.

+ 1 στον bro...

Και πάνω που έλεγα ''Ρε τον πούστη τον Νόρτον όλο σε ωραίες ταινίες παίζει'' πήγε και έπαιξε στον Χάλκ.

Βέβαια αυτά είναι γούστα, και το λέω αυτό γιατί καμία ταινία με ήρωες της Marvel δεν μου έχει αρέσει...

Δημοσ.

και μενα το πρωτο μου αρεσε περισσοτερο αλλα η σκηνη στο τελος που εγραψα στο spoiler μου αφηνει ελπιδες γιατι κατι καλο στο μελλον.

Δημοσ.

Βασικά η πρώτη ταινία εμένα μου άρεσε...

Όπως κ να έχει όμως κάθε ταινία πλέον από τα Marvel Sstudios είναι ευπρόσδεκτη..:)

Ο Νόρτον για τα φράγκα πήγε κ το έπαιξε το ρολάκι...Θα γυρίσει καμιά 2-3 ταινίες σου λέει..

Αλλά εδώ πήγε κοτζάμ William Hurt και έπαιξε ο Νόρτον θα κόλλαγε;

Πάντως δεν ξέρω αν την πρώτη ταινία την έγραψαν στα αρκίντια τους,γιατί σε αυτή την ταινία τα flashbacks που γίνονται στην αρχή σου δίνουν την εντύπωση πως οι δημιουργοί σου λένε...:

"εντάξει,ξέρεις πάνω-κάτω πως έγιναν τα πράγματα..πάμε παρακάτω τώρα.."

άσε που στο τέλος του Hulk του Ang Lee ο Banner υποτίθεται πως βοηθάει σε μια ιεραποστολή στον Αμαζόνιο, κ στο καινούργιο Hulk ο Banner βρίσκεται στη Βραζιλία..Σύμπτωση;

Δημοσ.

Αλήθεια, περιμένατε το νέο Χουλκ χωρίς τον Ανγκ Λι στη σκηνοθεσία και με τον Εντ.Νόρτον και την κόρη του Στίβεν Τάιλερ, κράχτες, να ήταν καλύτερο?

Εγώ θα το δω, ΟΤΑΝ το δω, χωρίς ιδιαίτερες προσδοκίες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...