No_one Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Έχω αλλάξει mail address στο msn. Ξέρετε αν και πώς μπόρω να μεταφέρω όλα τα contacts μου όπως είναι στο καινούριο;
phadomas Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Φιλε αν δεν κανω λαθως νομιζω οτι με το msnbackup μπορεις να το κανεις αυτο.επισης μπορεις να σωσεις εικονιδια νομιζω κ οτι αλλο ειχες στο προηγουμενο msn. μπορεις να το βρεις ανετα στο με ενα search στο google
phadomas Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Φιλε μου χιλια συγνωμη.τελικα δε γινεται ετσι επειδη το δοκιμασα κ εγω.βρηκα ομως τον τροπο.ακου τι θα κανεις. 1)Ανοιξε το παλιο μσν κ πηγαινε στις καρτελα επαφες.πατα εκει που λεει "αποθηκευση επαφων αμεσων μηνυματων".αυτο αποθηκευει ολες τις επαφες σε ενα αρχειο. 2)κλεισε το παλιο μσν κ ανοιξε το νεο. 3)πηγαινε στις επαφες παλι κ πατα εκει που λεει "Εισαγωγη επαφων αμεσων μυνηματων". αυτο ειναι
manosfantom Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Θέλω να μεταφέρω της επαφές μου στο καινούριο μου email και όταν πατώ για εισαγωγή επαφών αμέσων μηνυμάτων ή εξαγωγή κάνει ότι πάει να ανοίξει το παράθυρο αλλά δεν ανοίγει τίποτα Το διέγραψα το messeger τελείως ότι βρήκα και το εγκατάστησα πάλι και πάλι τα ιδία Παρατήρησα ότι όταν το ξαναεγκατάστησα υπήρχαν αποθηκευμένες οι ρυθμίσεις τον δυο λογαριασμών μου αν και δεν νομίζω ότι φταίει αυτό. Ξέρει κάνεις τι φταίει;
D___G Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Εχω κι εγώ μία ερώτηση: Οταν άνοιξα πρώτη φορά το ΜΣΝ δεν θυμάμαι ποιον κωδικό έβαλα αλλά και τις ερωτήσεις που μου έκανε δεν θυμάμαι τι απάντησα. Τώρα δουλεύει επειδή το έχω στη μνήμη, αλλά έτσι και αλλάξω υπολογιστή δεν ξέρω αν θα μου δουλέψει. Θα πρέπει να εγκαταστήσω καινούργιον messenger οπότε δεν θα χρειαστώ τον κωδικό; (Τον κωδικό στο hotmail μου τον ξέρω, απλώς είχα βάλει διαφορετικό στον messenger). Υπάρχει τρόπος να τον δω τώρα χωρίς να τον χαλάσω;
katsikoula Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Εχω κι εγώ μία ερώτηση:Οταν άνοιξα πρώτη φορά το ΜΣΝ δεν θυμάμαι ποιον κωδικό έβαλα αλλά και τις ερωτήσεις που μου έκανε δεν θυμάμαι τι απάντησα. Τώρα δουλεύει επειδή το έχω στη μνήμη, αλλά έτσι και αλλάξω υπολογιστή δεν ξέρω αν θα μου δουλέψει. Θα πρέπει να εγκαταστήσω καινούργιον messenger οπότε δεν θα χρειαστώ τον κωδικό; (Τον κωδικό στο hotmail μου τον ξέρω, απλώς είχα βάλει διαφορετικό στον messenger). Υπάρχει τρόπος να τον δω τώρα χωρίς να τον χαλάσω; ναι υπαρχει με καποια μικρο-hacks αλλα δεν θυμαμαι καποιο συγκεκριμενο να σου πω. αυριο που θα εχω ελευθερο χρονο θα σου πω συγκεκριμενα apps
Antwni Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Νομίζω πως αν ξέρεις του hotmail σου τον κωδικό μπορείς να αλλάξεις τις μυστικές ερωτήσεις αλλά δεν είμαι σίγουρος για ποιον κωδικό σου ζητάει(όταν πας να τις αλλάξεις) γιατί εγώ έχω και στο hotmail και στο msn τον ίδιο!!
manosfantom Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Θέλω να μεταφέρω της επαφές μου στο καινούριο μου email και όταν πατώ για εισαγωγή επαφών αμέσων μηνυμάτων ή εξαγωγή κάνει ότι πάει να ανοίξει το παράθυρο αλλά δεν ανοίγει τίποταΤο διέγραψα το messeger τελείως ότι βρήκα και το εγκατάστησα πάλι και πάλι τα ιδία Παρατήρησα ότι όταν το ξαναεγκατάστησα υπήρχαν αποθηκευμένες οι ρυθμίσεις τον δυο λογαριασμών μου αν και δεν νομίζω ότι φταίει αυτό. Ξέρει κάνεις τι φταίει; ξέρεις κάνεις τουλάχιστον σε πιο αρχείο αποθηκεύει τους κωδικούς;
M_i_k_e Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 παιδια θελω να κανω και εγω μεταφορα επαφων οπως ο φιλος αυτο που λεει ο φιλος σε αυτο το ποστ Φιλε μου χιλια συγνωμη.τελικα δε γινεται ετσι επειδη το δοκιμασα κ εγω.βρηκα ομως τον τροπο.ακου τι θα κανεις. 1)Ανοιξε το παλιο μσν κ πηγαινε στις καρτελα επαφες.πατα εκει που λεει "αποθηκευση επαφων αμεσων μηνυματων".αυτο αποθηκευει ολες τις επαφες σε ενα αρχειο. 2)κλεισε το παλιο μσν κ ανοιξε το νεο. 3)πηγαινε στις επαφες παλι κ πατα εκει που λεει "Εισαγωγη επαφων αμεσων μυνηματων". αυτο ειναι δεν μπορω να το κανω γιατι εκει που λεει στο msn "επαφες" εχει μονο αυτες τις επιλογες (προσθηκη επαφης, επεξεργασια επαφης, διαγραφη επαφης | διμιουργια ομαδας | διμιουργια κατηγοριας, επεξεργασια κατηγοριας, διαγραφη κατηγοριας) μου ειπε ενας φιλος απο το insomnia εναν τροπο.. αλλα τα αποθηκευει σε excel και ειναι τελειος αβολο να ταξινομισω ποιους θα κρατησω και ποιους οχι.. υπαρχει τελος παντων καποιος τροπος σαν αυτον που λεει ο φιλος στο ποστ ποιο πανω στο windows live? η πρεπει να αλλαξω εκδοση στο msn μου για να το κανω αυτο?????????????????
guido Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 παιδια θελω να κανω και εγω μεταφορα επαφων οπως ο φιλος αυτο που λεει ο φιλος σε αυτο το ποστ δεν μπορω να το κανω γιατι εκει που λεει στο msn "επαφες" εχει μονο αυτες τις επιλογες (προσθηκη επαφης, επεξεργασια επαφης, διαγραφη επαφης | διμιουργια ομαδας | διμιουργια κατηγοριας, επεξεργασια κατηγοριας, διαγραφη κατηγοριας) μου ειπε ενας φιλος απο το insomnia εναν τροπο.. αλλα τα αποθηκευει σε excel και ειναι τελειος αβολο να ταξινομισω ποιους θα κρατησω και ποιους οχι.. υπαρχει τελος παντων καποιος τροπος σαν αυτον που λεει ο φιλος στο ποστ ποιο πανω στο windows live? η πρεπει να αλλαξω εκδοση στο msn μου για να το κανω αυτο????????????????? σίγουρα κοιτάς εδώ;
M_i_k_e Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 ναι φιλε μου εκει κοιταω... τις δυο τελευταιες επιλογες δεν τις εχω.. γιαυτο παραξενευτικα.. θυμαμαι οτι υπαρχουν αυτες οι επιλογες απλα σε εμενα δεν τις εμφανιζει εμφανιζει μονο αυτα τι να κανω? τι παιχτηκε ξερουμε?
guido Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 windows live messenger 14.0.8089.726 αν έχεις παλιότερη κάνε ένα update , μηπως φταίει αυτό
M_i_k_e Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 την ποιο καινουργια εχω! λες αν κανω απεγκατασταση και ξαναεγκατασταση να φτιαξει?
guido Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 κανα άλλο PC να κάνεις την εξαγωγή-εισαγωγή από κει παίζει;
M_i_k_e Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 κανα άλλο PC να κάνεις την εξαγωγή-εισαγωγή από κει παίζει; οχι τι επαθε?????? ολα τα στραβα πανω μου!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.