Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με μεταφορα μεγαλου αρχειου

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να μεταφερω απο ενα partition εσωτερικου δισκου μια ταινια HD σε ενα εξωτερικο δισκο αλλα παιρνω το παρακατω μηνυμα....Μπορω να κανω κατι ???? Ευχαριστω.

83pwgaoqp2l6orqu0jpy_thumb.jpg

Δημοσ.

Μάλλον ο εξωτερικός δίσκος είναι φορμαρισμένος στ FAT32. Δυστυχώς το μέγιστο μέγεθος αρχείου είναι 2GB και δε μπορείς να κάνεις κάτι (εκτός του να τον διαμορφώσεις σε NTFS αν αυτό δεν είναι πρόβλημα).

Δημοσ.
Μάλλον ο εξωτερικός δίσκος είναι φορμαρισμένος στ FAT32. Δυστυχώς το μέγιστο μέγεθος αρχείου είναι 2GB και δε μπορείς να κάνεις κάτι (εκτός του να τον διαμορφώσεις σε NTFS αν αυτό δεν είναι πρόβλημα).

Ευχαριστω . Θα το δοκιμασω.

Δημοσ.

Αλλη μια πονεμενη ιστορια....

Δοκιμασα την μετατροπη σε ntfs με το paragon partition manager....

7 ωρες και δεν ειχε ολοκληρωσει την μετατροπη !!!!

Εκανα restar και παει το λειτουργικο . Δεν εμπαινε με τιποτα στα vista το pc.

Δοκιμασα επεναφορα με ghost image αλλα ενω ολοκληρωνε παλι δεν εμπαινε...

Οπουε εκανα format στο C , εκανα μια τυπικη εγκατασταση vista και μετα επενεφερα με το ghost. Ευτυχως δουλεψε.

Δοκιμαζω μετατροπη με την εντολη convert q: /fs:ntfs μου ζηταει ετικετα τομου , γραφω LACIE , μου λεει οτι χρησιμοποιειται και πρεπει να τον αποσυνδεσω. Απανταω ΝΑΙ και μου λεει οτι η μετατροπη θα γινει μετα την πρωτη επανεκινηση του υπολογιστη.

Κανω επανεκινηση αλλα παλι σε fat32 ειναι ο εξωτερικος 500αρης σκληρος !!!

:devil::devil:

Δημοσ.

Μπορεί να ανοίξει το κουτί του εξωτερικού ,να τον βγάλει από εκεί και να τον συνδέσει στο pc σαν κανονικό δίσκο ώστε να κάνει την διαμόρφωση ?

Δημοσ.
για μεταφορα μεγαλων αρχειων. ειναι πολυ καλο.

θα σε βολεψει πολυ νομιζω.

Δοκιμασα να μεταφερω την ταινια

The day after tomorow.mkv 13 γιγα αλλα στον νεο φακελο στον εξωτερικο δισκο την μετραει σαν 4,99 γιγα !!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...