christarass Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Φιλε Χρηστάρα κι εμενα ο Ε6750 (με 8 multi παρακαλω) μεχρι τα 3,68GHz δεν ηθελε ρευμα, με 1,32 δουλευε... Μαλλον εσυ ετυχες σε μπάμια κομμάτι. [/Q κανε λιγο googling να δεις που παιζουν φυσιολογικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Moderators Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Εγω κοιταω εδω που ασχολουνται κομματακι πιο πολυ, και βλεπω μεσο ορο oc στον Ε6600 στα 3,87GHz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Γιώργο δεν του το είπα για να δω αν είναι σταθερό το σύστημά του Ήθελα να δω αν βγάζει στα 3.7GHz το 32άρι SPi, για να καταλάβω αν είναι bench-stable ... φαντάσου τί θαύματα θα κάνει η cpu του με καλύτερη ψύξη, και αν δεν τον πιάσει cold-bug νωρίς-νωρίς ... Τώρα που θα αρχίσω να ετοιμάζω το νέο σύστημα αν είναι να πουλήσεις τον 6600 σου φέρε τον μια βόλτα από εδώ, να δούμε τι κάνει με τις DDR3 @Χάρη: Το ξέρω @Γιώργη: Μην κοιτάζεις καν το average o/c του hwbot ... Οι μισοί Ε6600 εκεί πέρα είναι με SS/ dry ice / cascade / LN2 στα 4.5+ GHz ... Άσε που καμιά 300αριά results είναι στα 5.0+ GHz ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Moderators Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 (σσσσ γιαυτο εδωσα λινκ απο εκει, μπας και ξεκουνηθει να παρει καλη ψυξη) Αν και οντως το spi δε μετραει καθαρα σταθεροτητα, κατι που μπορει να ''μετρηθει'' με το Prime95. Αληθεια, φιλε kavalinas, περασε Prime95 σε αυτα τα σεττινγκς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavalinas Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 παιδια μπορει καποιος να μου στειλει ενα ink να το κατεβασω να τεσταρω να σας πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Moderators Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Take http://files.extremeoverclocking.com/file.php?f=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christarass Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Εγω κοιταω εδω που ασχολουνται κομματακι πιο πολυ, και βλεπω μεσο ορο oc στον Ε6600 στα 3,87GHz. 3.8 τον εχω φτασει και γω αυτο απλα αναφερομαι στο ποσο λιγο ρευμα θελει για να ανεβει.και τοσος κοσμος που ποσταρει και βλεπουμε απο googling δεν ειναι ολοι ασχετοι και μονο στο insomnia ειναι ειδικοι χωρις να μειωνω κανεναν και ουτε αμφισβητω κανενα απο το insomnia γιατι πολλα ατομα απο εδω ξερουν απειρα πραγματα.φιλικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.