Προς το περιεχόμενο

E6600 2.4>>>3.6Ghz

kavalinas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια εκανα και γω overclicking και θα ηθελα την αποψη σας σχετικα με τις θερμοκρασίες που βλεπετε στην εικονα. ειναι με θερμοκρασια δωματιου 27 βαθμους

post-12760-129062967981_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Δεν ξέρω αν σε παρηγορεί αλλά ο δικός μου E6600 @ 3GHz λειτουργεί (αυτή την εποχή) από 60-70+C (ναι ψήνεται). Ας είναι καλά το θεόστραβο καπάκι του :/

GeorgeMan 1.30V αν δεν κάνω λάθος.

• Moderators

Ναι βρε λεω αμα εχει δωσει παραπανω στη μητρικη και δειχνει τοσο στο Everest πραγμα που σημαινει οτι vdropιάζει!

Σιγουρα αναφερονται στο 3,6? Εαν ναι τοτε ειναι οριακα οκ, ισως το καλοκαιρι να χρειαστει να ριξει ταχυτητα γιατι με 30+ βαθμους in da room δε βλεπω να τη παλευει η CPU...

• Super Moderators

η stock voltage του Ε6600 είναι στα 1.35...

και αυτός εδώ παίζει στα 3600mhz με 1.30? :o

θερμοκρασίες αναμενόμενες της Zalman πάντως :P

Σχετικά με volts δε μπόρεσα να βγάλω άκρη. Κι ο δικός μου στα 1.3V είναι (σύμφωνα με BIOS και από διάφορα monitoring tools) χωρίς να του χω πειράξει το voltage. Στο site της intel (το οποίο τ' αλλάξανε γ@μώ) δε βρήκα κάτι και στο Internet υπάρχουν διάφορες απόψεις :P

• Super Moderators

το Core Temp πάντως λέει 1.35V για stock vcore...

το ότι σε auto setting παίζει στα 1.30v είναι κάπως κατανοητό λόγο vdrop

αλλά το να ανέβει 1.2ghz πάνω χωρίς να ανεβάσει τάση το βρίσκω δύσκολο στον Ε6600...εκτός αν έχει ένα από τα καλύτερα κομμάτια που κυκλοφόρησαν :P

λοιπον παιδια βλεπω οτι εφερα λιγη αναστατωση οποτε λεω να σας πω καποιες τιμες :)

στα νορμαλ (2,4) τα volt που λεει στο bios ειναι 1,22. Τωρα στα 3,6 το εχω ανεβασει στα 1,31v.

τωρα θα σας δωσω και αλλες φωτο για να δειτε και εσεις

• Super Moderators

αν ισχύει πράγματι αυτό τότε έχεις πέσει σε godlike κομμάτι...

με καλύτερη ψύξη ανεβαίνει και άλλο...

απλα κατεβασα λιγο τις μνημες γιατι ηταν 1000+ και τρομαξα μη μου μεινουν στα χερια...

ιδεες για καλη ψυξη cpu και gpu για την 8800GTS(G92)???? για την cpu λεω τη gemini με τα δυο 12αρια fan τι λετε????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...