Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα εμβέλειας δικτύου

skroutz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να στήσω ένα δίκτυο. H περιοχή που θέλω να καλύψω αποτελείται από δυο μέρη. Το εσωτερικό που είναι περίπου 200 μέτρα και το εξωτερικό που είναι 15 μέτρα, και τα χωρίζει ένας γυάλινος τοίχος με διπλό τζάμι. Στο εσωτερικό μέρος το δίκτυο δουλεύει τέλεια και η ένταση του σήματος είναι πάρα πολύ καλή. Το πρόβλημα είναι στο εξωτερικό μέρος της περιοχής που το σήμα είναι πολύ φτωχό. Στον ίδιο χώρο υπάρχουν και άλλα ασύρματα δίκτυα και τα διπλανά μαγαζιά δεν έχουν το ίδιο πρόβλημα και ούτε μπορώ να τους ρωτήσω πως έχουν στήσει το δίκτυο τους . Το δίκτυο μου το έχω ρυθμίσει σε διαφορετικό κανάλι από τα υπόλοιπα. Τα προϊόντα που χρησιμοποιώ είναι: a) Usrobotics Wireless MAXg Router 5465 B) Usrobotics Wireless MAXg Range Extender 5441 c) Usrobotics 9dBi Directional Antenna 5482b. Αυτή τι στιγμή έχω ενώσει το router με την κεραία, και τον υπολογιστή με καλώδιο στο router . Ότι μπορώ να στήσω είναι μόνο στο εσωτερικό μέρος της περιοχής. Τι μπορεί να κάνω λάθος ή πως πρέπει να στήσω το δίκτυο για δουλέψει καλά; Τα υλικά που έχω κάνουν ή πρέπει να πάρω κάτι άλλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...