Siropiastos Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Γεια σε ολους, Ειμαι εδω και καποιους μηνες συνδρομητης στη νετονε, σε ιντερνετ και τηλεφωνο. Η ποιοτητα της γραμμης μου δεν ειναι καλη και επιανα μετα βιας 10,5 μβιτ. Κανονισα με τεχνικο να συγχρονιζομαι στα 8 - 8,5 για να εχω λιγοτερες αποσυνδεσεις και να μη κοβεται το τηλεφωνο. Τελικα και σε αυτα τα μβιτ ειχα αρκετες αποσυνδεσεις κι εδω και 4 μερες παιζω στα 225 κβιτ με 2 μβιτ. Εχει δηλωθει βλαβη στον οτε κι εχει ερθει και τεχνικος της νετονε σπιτι. Θελω να πραξω 2 πραγματα για να εχω το κεφαλι μου ησυχο. Καταρχας θελω να μετατρεψω σε μεριζομενο βρογχο το ολο πακετο και να γυρισω στο τηλ στον ΟΤΕ. Η ερωτηση μου εδω ειναι σε ποιον(ους) να απευθυνθω πρωτα, τι να πω/ζητησω, αν ξερετε χρονο που θα παρει για να γινει η δουλεια και κοστος γενικοτερα. Ενας λογος παραπανω ειναι για να αποκτησουν και τα αλλα δωματια ξανα δυνατοτητα σε τηλ. Το δευτερο που θελω να κανω ειναι αυτο που εκανε κι ο τεχνικος (εγω ελειπα). Παλιοτερα ειχα τη κεντρικη γραμμη στο σαλονι, μετα απο καιρο τη μετετρεψα σε isdn και την εφερα στο δωματιο μου. Πλεον ειναι και παλι pstn αλλα ειναι στο δωματιο. Ο τεχνικος τη μετεφερε προσωρινα στο σαλονι παλι κι ειπε οτι η ποιοτητα εκει ειναι πολυ καλυτερη. Μετα βεβαια τη μετεφερε παλι στο δωματιο. Οποτε ερωτω κι εγω, πως μπορω να το κανω μονιμα να την εχω παλι στο σαλονι; μπορω να κανω κατι εγω; πρεπει να φωναξω ηλεκτρολογο; να το κανω πριν ή μετα την ολη διαδικασια με νετονε και τηλ στον οτε πισω;;; Ευχαριστω προκαταβολικως....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.