tes1 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Γεια σας παιδιά!! Υπάρχει πρόβλημα!! Βοήθεια!!! Λοιπόν, θα σας το πω άσο πιο απλά γίνεται: 'Εχω σε ένα φάκελο ένα αρχείο mp4 και στον ίδιο φάκελο τους ελληνικούς υπότιτλους. Πως μπορώ να κάνω, να παίξει αυτό το αρχείο στο DivX Player (εκτός απ' το Quick Time) και εάν γίνεται να βλέπω και τους ελληνικούς υπότιτλους, γιατί δεν μου τους εμφανίζει?? Και γενικότερα, τι πρέπει να κάνω, έτσι ώστε όταν ανοιγω ένα divx αρχείο (με ενσωματωμένους subs δηλαδή, όχι όπως στην περίπτωση που ρωτάω παραπάνω) να μην χρειάζεται, κάθε φορά να κάνω ρυθμίσεις για να εμφανίζονται οι υπότιτλοι??
tes1 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Tι πρέπει να κάνω, έτσι ώστε όταν ανοιγω ένα divx αρχείο με ενσωματωμένους subs να μην χρειάζεται, κάθε φορά να κάνω ρυθμίσεις για να εμφανίζονται οι υπότιτλοι?? Δηλαδή να εμφανίζονται αυτόματα??
kastel Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Γιατί θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το DivX Player; Άλλοι players δεν σου κάνουν (π.χ. GOM, Media Player Classic κ.ο.κ.); Απλά εγκατέστησε το VobSub και βάζε το αρχείο της ταινίας στον ίδιο φάκελο με το αρχείο των υποτίτλων έχοντας κοινή ονομασία. Δες τον οδηγό "ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ VOBSUB", από εδώ: www.kastel.gr
tes1 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Εχω την εντύπωση πως οι υπότιτλοι εμφανίζονται λίγο ψηλά στο video του DivX Player. Τελος πάντων, γενικότερα, υπάρχει κάποιος τρόπος να το φτιάξω αυτό? Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω??
kastel Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Γιατί θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το DivX Player;Άλλοι players δεν σου κάνουν (π.χ. GOM, Media Player Classic κ.ο.κ.); Απλά εγκατέστησε το VobSub και βάζε το αρχείο της ταινίας στον ίδιο φάκελο με το αρχείο των υποτίτλων έχοντας κοινή ονομασία. Δες τον οδηγό "ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ VOBSUB", από εδώ: www.kastel.gr Εχω την εντύπωση πως οι υπότιτλοι εμφανίζονται λίγο ψηλά στο video του DivX Player. Τελος πάντων, γενικότερα, υπάρχει κάποιος τρόπος να το φτιάξω αυτό? Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω?? Διαβάζοντας τον οδηγό θα καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις (ακόμη και για το ύψος που θα εμφανίζονται οι υπότιτλοι μέσα στην ταινία).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.