blashyrkh+ Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Με κυριο στοχο ενα πιο αθορυβο pc θα αλλαξω την zalman 9700 lED που εχω τωρα με μια απο τις 2 : 1] http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806635 2] http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650604 η gemini χωρις ανεμιστηρες μου μοιαζει η ιδανικη λυση.Αλλα και η αλλη φαινεται αρκετα καλη αν δεν βαλω το καλωδιακι του ανεμιστηρα.Με λιγα λογια ποια απο τις 2 να βαλω ωστε να εχω καλυτερη αποδοση δεδομενου οτι θα μπουνε ετσι χωρις fan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 γιατί δεν χαμηλώνεις τις στροφές της Zalman? ποιον επεξεργαστή έχεις παρεπιπτόντως? καλοκαιριάτικα πάντως δεν προτείνω fanless ψύκτρα όσο φοβερό airflow και να έχει το κουτί σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blashyrkh+ Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 core 2 duo 6300 (1,86) ακλοκαριστος.τερμα χαμηλωμενες ειναι οι στροφες αλλα ακομα οσο να ναι τον κανει τον θορυβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-ATI-kos Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Το Cooler που φορας ειναι πολυ καλο δεν χρειαζεται αλλαγη.Και ειδικα να την αντικαταστησεις με fanless???.Και στην τελικη τι ειναι ο θορυβος μπροστα στο PChealth??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 και είσαι σίγουρος ότι τον θόρυβο που σε ενοχλεί τον κάνει η Zalman? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RoyalAssassinGR Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Και βασικα εχω την ιδια ψυχτρα κ εκτος του οτι κανει δουλεια την εχω Max RPM και δεν κανει τρομερο θορυβο...Ποσο μαλλον στο min... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.