Προς το περιεχόμενο

Το πρώτο σήμα του ΠΑΟΚ ήταν το τετράφυλλο πράσινο τριφύλλι

smilefreeware

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Απ' όσο ξέρω, και ο ΠΑΟ είχε κάποτε για επίσημο χρώμα το κόκκινο.

Άρα οι ΠΑΟΚτζήδες είναι Ολυμπιακοί κατά βάθος!

Δημοσ.

Xexexexe :) Που κολλάει όμως το τριφύλλι σε σχέση με τον ερχομό του ΠΑΟΚ ? ( Κων/πολη)

Επισκέπτης
Δημοσ.
Που κολλάει όμως το τριφύλλι σε σχέση με την ιδρυση του ΠΑΟΚ ? ( Κων/πολη)

Μπουγάτσα με χόρτα;

Δημοσ.

Φτιάχνετε και στο χωριό σου υποθέτω μπουγάτσα με χόρτα. Κουτόχορτο βάζετε ή ραδίκι ?

Δημοσ.
Xexexexe :) Που κολλάει όμως το τριφύλλι σε σχέση με την ιδρυση του ΠΑΟΚ ? ( Κων/πολη)

Αν και νομιζω οτι το σαιτ τα λεει λαθος (δεν ηταν πρασινο το τριφυλλι, αλλ μαυρο) οι ιδρυτες του Παοκ εμπνευστηκαν το σημα απο ενα πακετο τσιγαρα της εποχης

Δημοσ.
Xexexexe :) Που κολλάει όμως το τριφύλλι σε σχέση με την ιδρυση του ΠΑΟΚ ? ( Κων/πολη)

Ο παοκ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ μην παραποιητε καποια πραματα.Τωρα οτι ειναι η συνεχιση του ποδοσφαιρικου ομιλου ΕΡΜΗΣ ειναι αλλο θεμα....

Αν και νομιζω οτι το σαιτ τα λεει λαθος (δεν ηταν πρασινο το τριφυλλι, αλλ μαυρο) οι ιδρυτες του Παοκ εμπνευστηκαν το σημα απο ενα πακετο τσιγαρα της εποχης

Πολυ σωστος φιλε εισαι διαβασμενος καλα το σκεφτηκε ο Κώστας Κοεμτζόπουλος απο το τσιγαρα που καπνιζε οπως ειπες και εσυ

Δημοσ.
Απ' όσο ξέρω, και ο ΠΑΟ είχε κάποτε για επίσημο χρώμα το κόκκινο.!

μηπως ροζ?

τι σχεση εχει τελικα ο παοκ με την βουλγαρια?

Δημοσ.
μηπως ροζ?

τι σχεση εχει τελικα ο παοκ με την βουλγαρια?

Aπολυτος καμια απλως επειδη ειναι πανω απο την θεσσαλονικη η βουλγαρια καποιο ανοητοι το σκεφτηκανε αυτο,αλλα δεν υπαρχει καμια σχεση ουτε με βουλγαρια,Τουρκια και οποιαδηποτε αλλη χωρα .... Ο ΠΑΟΚ ειναι θεσσαλονικη,η θεσσαλονικη μακεδονια και η μακεδονια Ελλαδα ΤΕΛΟΣ....

Δημοσ.
Aπολυτος καμια απλως επειδη ειναι πανω απο την θεσσαλονικη

...εχ...

...καλά, ας μην τ' απλοποιούμε κι όλας όλα...

Δημοσ.

Λοιπόν, προς πληροφόρηση, το τετράφυλλο τριφύλλι ήταν ιδέα ενός από τους ιδρυτές του ΠΑΟΚ, και το πείρε από το πακέτο τσιγάρων που κάπνιζε. Καμία σχέση με γαυροβάζελους !!

Δημοσ.

Εκεί που κάπνιζε λέει δεν φτιάχνω καμοιά ομάδα ? Μετά σκέφτεται τι λογότυπο να βάλω στην ομάδα μου. Πιάνει το malboro και ολα οκ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...