osfpe Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 φίλοι εδώ και 2 μέρες που κατέβασα το windows vista service pack 1 με widows update κανονικά δεν μου κάνει ανανέωση του δείκτη εμπειρίας των windows!Μπορεί να είναι κα άσχετο αυτό και να υπήρχε ποιό πρίν το πρόβλημα απλά εγώ τώρα το είδα που πήγα εκέι και μου έλεγε εντοπίστηκε νέο υλικό και πρέπει να ανανεωθεί ο δείκτης εμπειρίας!Πατώντας ανανέωση αφου κάνει εξεταση όλων στο τέλος μου βγάζει το μήνυμα "Δεν είναι δυνατή η ολοκλήρωση της εκτίμησης.Η εκτίμηση η μια αλλη λειτουργία δεν ολοκληρώθηκαν με επιτυχία.Αυτο φείλεται σε ένα σφάλμα που αναφέρθηκε απο το λειτουργικό σύστημα,το πρόγραμμα οδήγησης η 'αλλο στοιχείο." Κάποια βοήθεια για το τι να κάνω? Σας ευαχαριστώ εκ των προτέρων!!!
laskos0 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 "Δεν είναι δυνατή η ολοκλήρωση της εκτίμησης.Η εκτίμηση η μια αλλη λειτουργία δεν ολοκληρώθηκαν με επιτυχία.Αυτο φείλεται σε ένα σφάλμα που αναφέρθηκε απο το λειτουργικό σύστημα,το πρόγραμμα οδήγησης η 'αλλο στοιχείο." Κάποια βοήθεια για το τι να κάνω? Σας ευαχαριστώ εκ των προτέρων!!! Για αρχή έλεγξε λίγο αν κάποια συσκευή έχει χάσει τον driver της...Μπορεί πχ κάρτα ήχου ή κάτι άλλο να μην αναγνωρίζεται από τα windows και γι αυτό να μην ολοκληρώνει τα τεστ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.