Integrator Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Καλημερα παιδια..Εχω ενα προβλημα με το dvd rom μου καθως και με το αντιγραφικο..Το πρωτο ειναι Τeac και το δευτερο Nec.Eδω και λιγο καιρο δν μου τα εμφανιζει στο my computer.οταν βαζω ενα dvdη cd δν αντιδρα καθολου...απλα εχουν εξαφανιστει τα drives απο το my computer...τι γινεται?Εχει κανεις καμια ιδεα? Ευχαριστω εκ των προτερων!!!
poulinos Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 α.δοκιμαζεις system restore στην ημερα που επεζαν.β.πας στο device manager και εκει ισως υπαρχουν με ερωτηματικο η θαυμαστικο οποτε τα σβηνεις και κανεις ενα ρεσταρτ.γ.δοκιμαζεις να σβησεις τους controollers των dvd-rom δηλαδη primary ide controller οποτε να τον ξαναπερασει και να σου βρει και το dvd
Integrator Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Ολα οκ παιδια!Απλα ειχε φυγει το καλωδιο που τα ενωνε στην mobo πανω..αν και το ειχα κοιταξει..αλλα το στερεωσα καλυτερα οποτε all good!!! Ευχαριστω πολυ!!!!
washcloud Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 πσσσσσσσσ....σαν να καλείς oδική βοήθεια και σου λέει "έμεινες από βενζίνη"... (...τρελλό όμως "να έχει βγει το καλώδιο"...ΕΙΔΙΚΑ αν δεν ανοίγει κανείς το κουτί :ρ )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.