Προς το περιεχόμενο

acer Aspire 8920G γνωμες

manifest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ποσα? δεν το εχω κανει ποτε αλλα εχω ακουσει δεν ειξερα οτι πλιρώνεις αλλα τωρα που μ το λεςμου φενετε λιγο λογικο ποσα πληρωνεις?

Δημοσ.
Επέκταση εγγύησης μπορείς να κάνεις σε όλα τα laptop, το θέμα είναι όμως οτι πρέπει να πληρώσεις "έξτρα"...

ποσα? δεν το εχω κανει ποτε αλλα εχω ακουσει δεν ειξερα οτι πλιρώνεις αλλα τωρα που μ το λεςμου φενετε λιγο λογικο ποσα πληρωνεις?

3 Acer την ημέρα δέν είπες οτι πουλάς;Αν δέν ξέρεις πόσο πάει η επέκταση εγγύησης, εσύ που τα εμπορεύεσαι κι'ολας,ποιός θα ξέρει.

Α και τα Vista μην τα βάλεις με δύναμη στο laptop, γιατί μπορεί να γίνει κανα fatal error,να ανοίξει η μονάδα οπτικού δίσκου λόγω διένεξης οδηγών και να εκτοξευτεί το dvd με ταχύτητα περιστροφής που αγγίζει τις 11538 σ.α.λ.

Δημοσ.
βεβαια εχουμε τον converter.. η ειμαι μονο εγω π δεν εχω το καλωδιο για την παλ συνδεση??:mad:

Mετά απο επικοινωνία μου με το τεχνικό τμήμα της Acer , έληξε το θέμα:

To συγκεκριμένο μοντέλο της Acer υποστηρίζει μόνο ψηφιακή TV με την κάρτα που φοράει, που σημαίνει κατεβάζει μόνο τα 4 ψηφιακά της ΕΡΤ. Για να δεις κανονική ΤV χρειάζεσαι ένα αναλογικό ΤV tuner (κάρτα τηλεόρασης).

Η απορία μου είναι τι τότε εξυπηρετεί όλος ο εξοπλισμός που έρχεται μαζί με την ψηφιακή κεραία και τους 2 αντάπτορες για αναλογική και δορυφορική κεραία;

Eάν έχει κάποιος έχει να προτείνει μια καλή εξωτερική κάρτα τηλεόρασης για αναλογικό σήμα, συμβατή με τα Vista θα του είμαι ευγνόμων.

Δημοσ.

μάλιστα....

όταν κάνω αναζήτηση για κανάλια δεν μου βγάζει τίποτα... (για τα ψηφιακά της ΕΡΤ που είπατε...)

μένω Χαλκιδική, στα Μουδανιά...

από όσο ξέρω πιάνουμε ΕΡΤ Ψηφιακή εδώ...

και όντως παιδιά, το μηχάνημα είναι πολύ εντυπωσιακό....

Δημοσ.
Mετά απο επικοινωνία μου με το τεχνικό τμήμα της Acer , έληξε το θέμα:

To συγκεκριμένο μοντέλο της Acer υποστηρίζει μόνο ψηφιακή TV με την κάρτα που φοράει, που σημαίνει κατεβάζει μόνο τα 4 ψηφιακά της ΕΡΤ. Για να δεις κανονική ΤV χρειάζεσαι ένα αναλογικό ΤV tuner (κάρτα τηλεόρασης).

Η απορία μου είναι τι τότε εξυπηρετεί όλος ο εξοπλισμός που έρχεται μαζί με την ψηφιακή κεραία και τους 2 αντάπτορες για αναλογική και δορυφορική κεραία;

Eάν έχει κάποιος έχει να προτείνει μια καλή εξωτερική κάρτα τηλεόρασης για αναλογικό σήμα, συμβατή με τα Vista θα του είμαι ευγνόμων.

οντως δεν παιζει να ειναι απλα ξεμπαρκα τα βυσματακια π ειπες. βεβαια δεν αμφισβτουμε και το κεντρο υποστιριξης.. τεσπα. ΕΡΤ ψηφιακο ftw λοιπον :-D

Δημοσ.
μάλιστα....

όταν κάνω αναζήτηση για κανάλια δεν μου βγάζει τίποτα... (για τα ψηφιακά της ΕΡΤ που είπατε...)

μένω Χαλκιδική, στα Μουδανιά...

από όσο ξέρω πιάνουμε ΕΡΤ Ψηφιακή εδώ...

και όντως παιδιά, το μηχάνημα είναι πολύ εντυπωσιακό....

Οδηγίες λήψης:

1. Συνδέεις την εσωτερική κεραία που περιέχει το πακέτο της Acer (καλύτερα να βάλεις την εξωτερική κεραία του σπιτιού σου, για να μην έχεις προβλήματα παγώματος εικόνας)

2. Από τα Windows media center, στην επιλογή Εργασίες, Ρυθμίσεις, ΤV, Aνίχνευση για περισσότερες υπηρεσίες, σου κατεβάζει τα 4 ψηφιακά της ΕΡΤ.

3. Για να δεις μετά τα κανάλια: Πάλι από τα Windows media center, πηγαίνεις στην επιλογή Τηλεόραση και ταινίες, Ζωντανή Εκπομπή και επιλέγεις το επιθυμητό κανάλι.

Στην Κατερίνη που μένω η λήψη είναι πολύ καλή με εξωτερική κεραία

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...