driger Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 οπα δεν ειμαι ακριβως τεχνικος αλλα αλιθειαδουλεβω εδω περα ποιο καλα ειναι τα ασερ παει και τελειοσε! σορι που μπικα ετσι επιθετικα
michalis2610 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Αντε να ανοίξουν τα σχολεία να μαζευτείτε σιγά-σιγά όλοι εσείς οι 15χρονοι ειδικοί-τεχνικοί-pc experts κτλ κτλ....Α και να πηγαίνετε που και που στο μάθημα της Ελληνικής γλώσσας...καλό θα σας κάνει.
acomaedo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Πράγματι, τα ματάκια μας δε φταίνε σε τίποτα...
Tenshi Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 ή μαλον οπος λεμε στην ετερια μ σβηστα και αφτα εχουν 1.000,000.000.000.000 προβληματα εσυ εχεις 5 να αποδειξουν οτι δεν ειναι καλος αλλα εγω τι να πω που δινω καθε μερα κι απο 3 τετοιους ενο απο ειτσ πι μονο εκτιποτες και μελανια :-( Ναι...ντάξ μικρέ!Η εργοσυστεμς που "δουλεύεις" ειδικεύεται σε επαγγελματικούς εκτυπωτές και plotter.Βάζω στοίχημα λοιπόν οτι αυτή είναι και η δουλειά σου εκεί μέσα...να δίνεις μελάνια!Αναρωτιέμαι που απέκτησες την εμπειρία για την οποία κομπάζεις.Η μήπως επειδή σε στείλανε να συνδέσεις κάτι infostand έγινες αυτομάτως και ειδικός δικτύων;Τα ακούτε εσείς οι βλάκες που σπουδάσατε;ΤΣΑΜΠΑ ΚΟΠΟΣ! Ακόμα και αν είναι χάλια τα HP laptop σάν εργαζόμενος και πολύ περισσότερο απο την στιγμή που έχουν κολλήσει αυτό στο site της εταιρίας θα έπρεπε να υποστηρίζεις τα προϊόντα που πουλάει και όχι να τα θάβεις. Άντε μικρέ,σου εύχομαι καλή προσγείωση!
kotsos_licious Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 δεν κατάλαβα πολλά από την κόντρα που ξέσπασε.... πάντως εγώ απέκτησα το συγκεκριμένο μοντέλο 8920G - 934G 50ΒΝ πριν 3 μέρες και πραγματικά έμεινα άφωνος.... περίμενα χειρότερα πράγματα ειδικά από την κονσόλα αφής και όμως ανταποκρίνεται πάρα πολύ καλά.... θεωρώ πολύ καλά την ποιότητα κατασκευής του.... η οθόνη του επίσης είναι εκπληκτική.... βέβαια δύσκολα βρίσκεις τσάντα μεταφοράς... εγώ πήρα το μηχάνημα από Πλαίσιο και μαζί, μία τσάντα DELSEY 90 ΕΥΡΏ.... έτσουξε λίγο αλλά τι να κάνω??? ένα προβληματάκι έχω μόνο.... δεν μπόρεσα ακόμη να δω τηλεόραση στον υπολογιστή.... το συγκεκριμένο μοντέλο συνοδεύεται και με ψηφιακό δέκτη τηλεόρασης αλλά δυστυχώς δεν ξέρω και πολλά και ακόμη δεν το έχω καταφέρει να δω τηλεόραση... αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος.... ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά....
zouzeli Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Έχω πάρει και εγώ το ίδιο μοντέλο από το E-Shop πριν λίγες ημέρες. Δυστυχώς στο πακέτο δεν υπάρχουν οδηγίες για την χρήση της τηλεόρασης. Πάντως εάν δεις στον πίνακα ελέγχου η συσκευή που φοράει είναι η AverMedia A309 Mini Card DVB-T. Δεν υπάρχει όμως εγκαταστημένο Software που να παίζει αυτήν την κάρτα. Απο το site της Avermedia κατέβασα το πρόγραμμα και τους drivers (60 ΜΒ), αλλά όταν το τρέχω μου βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχει εγκαταστημένη κάρτα TV. Πάντως από τα Windows media center, στις Εργασίες, Ρυθμίσεις, ΤV, Aνίχνευση για περισσότερες υπηρεσίες, σου κατεβάζει τα 4 ψηφιακά της ΕΡΤ. Παίζουν από την επιλογή Τηλεόραση και ταινίες, Ζωντανή Εκπομπή. Καλύτερα παίζει από την εξωτερική κεραία του κτηρίου. Ελπίζω να βοήθησα λίγο..Εάν γνωρίζει κανείς περισσότερα (πως περνούνται π.χ. τα αναλογικά κανάλια ή τα δορυφορικά) οι πληροφορίες του θα ήταν πολύ χρήσιμες
cxmgp Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Ανοιξτε το acer arcade που λογικα ειναι ηδη προεγκατεστημενο, και δειτε απο κει τηλεοραση μεσω απο το υποπρογραμμα που διαθετει
zouzeli Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Μπορείς να μας πεις πιο αναλυτικά τον τρόπο που το Acer Aspire 8920 δείχνει αναλογική TV; Στo Acer Arcade Deluxe που είναι προεγκαταστημένο δεν υπάρχει καν η επιλογή της Ζωντανής ΤV. Υποψιάζομαι ότι η κάρτα της AverMedia A309 (DVB-T) παίζει μόνο τα ψηφιακά κανάλια και για τα υπόλοιπα χρειάζεται άλλη κάρτα (αναλογικό TV-Tuner); Γνωρίζει κανείς κάτι;
NickPlusPlus Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 παιδες μολις χθες απεκτησα κ εγω τον απιστευτο αυτον φορητο και μετα απο μια συντομη αναζητηση δεν φενεται να ειμαστε σε θεση να "ξεφυγουμε" απο τα 4 ψηφιακα καναλια.. ειδικα απο την στιγμη που το tuner χαρακτηριζεται ψηφιακο. το μονο που με πειραξε ηταν οι ελλειπης οδηγιες. αν καποιος εχει καταφερει να αξιοποιησει αναλογικα τον tuner θα μας βοηθουσε πολυ. α και για να βγοθμε κ λιγο οφφ οποιος εχει αμφιβολιες για το μηχανημα να τις ξεχασει γιατι "πεταει"!!!
zouzeli Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 πληροφορίες από το Guide.pdf. Βρίσκεται στη θέση: Έναρξη/Όλα τα προγράμματα/Acer System/Acer System User Guide/ σελ. 68 Σύνδεση των καλωδίων TV και εισόδου σήματος AV (σε επιλεγμένα μοντέλα) Ακολουθήστε τις οδηγίες κατωτέρω για ρύθμιση της λειτουργίας TV του φορητού υπολογιστή της Acer. Συστήματα PAL/SECAM και NTSC 1 Συνδέστε το βύσμα RF του καλωδίου PAL/SECAM στο τζακ RF του φορητού υπολογιστή. 2 Συνδέστε το άλλο άκρο του καλωδίου της κεραίας TV, χρησιμοποιώντας το μετατροπέα NTSC εάν είναι απαραίτητο. Σημαντικό! Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το κατάλληλο σύστημα καλωδίων για την περιοχή σας πριν επιχειρήσετε να συνδέσετε το καλώδιο της κεραίας. Ψηφιακή κεραία Acer DVB-T Για να συνδέσετε την κεραία: Συνδέστε το καλώδιο της κεραίας στο τζακ RF του φορητού υπολογιστή. Σημείωση: Όλα τα σχεδιαγράμματα αποσκοπούν στην ενημέρωσή σας μόνο. Ο πραγματικός εξοπλισμός ενδέχεται να διαφέρει ως προς την εμφάνιση. Για να εγκαταστήσετε την κεραία: 1 Πιέστε ελαφρά στο άνω μέρος έως ότου το κάτω μέρος εκτιναχθεί προς τα έξω. 2 Τραβήξτε το κάτω μέρος προς τα άνω έως ότου η θέση του σχηματίζει γωνία 90 μοιρών με το σώμα της κεραίας. 3 Για να εξασφαλίσετε καλή λήψη, η κεραία είναι δυνατόν να στερεωθεί στο άνω μέρος της οθόνης του φορητού υπολογιστή με τη βοήθεια του ειδικού κλιπ, όπως φαίνεται κατωτέρω. 4 Εκτείνετε την κεραία για να βελτιώσετε την ποιότητα της λήψης. Σημείωση: Η κεραία είναι συμβατή μόνο με συστήματα DVB-T ψηφιακής TV.. Τελικά πρέπει να ισχύει αυτό που έλεγα πριν, ότι βλεπει κανεις μόνο τα 4 ψηφιακα της ΕΡΤ, ούτε καν τα δορυφορικά. Το τηλέφωνο της Αcer για βοήθεια 801-500-2000. Εάν έχει κανείς νεότερα ας απαντήσει...
NickPlusPlus Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 πληροφορίες από το Guide.pdf. Βρίσκεται στη θέση: Έναρξη/Όλα τα προγράμματα/Acer System/Acer System User Guide/ σελ. 68 Σύνδεση των καλωδίων TV και εισόδου σήματος AV (σε επιλεγμένα μοντέλα) Ακολουθήστε τις οδηγίες κατωτέρω για ρύθμιση της λειτουργίας TV του φορητού υπολογιστή της Acer. Συστήματα PAL/SECAM και NTSC 1 Συνδέστε το βύσμα RF του καλωδίου PAL/SECAM στο τζακ RF του φορητού υπολογιστή. 2 Συνδέστε το άλλο άκρο του καλωδίου της κεραίας TV, χρησιμοποιώντας το μετατροπέα NTSC εάν είναι απαραίτητο. Σημαντικό! Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το κατάλληλο σύστημα καλωδίων για την περιοχή σας πριν επιχειρήσετε να συνδέσετε το καλώδιο της κεραίας. Ψηφιακή κεραία Acer DVB-T Για να συνδέσετε την κεραία: Συνδέστε το καλώδιο της κεραίας στο τζακ RF του φορητού υπολογιστή. Σημείωση: Όλα τα σχεδιαγράμματα αποσκοπούν στην ενημέρωσή σας μόνο. Ο πραγματικός εξοπλισμός ενδέχεται να διαφέρει ως προς την εμφάνιση. Για να εγκαταστήσετε την κεραία: 1 Πιέστε ελαφρά στο άνω μέρος έως ότου το κάτω μέρος εκτιναχθεί προς τα έξω. 2 Τραβήξτε το κάτω μέρος προς τα άνω έως ότου η θέση του σχηματίζει γωνία 90 μοιρών με το σώμα της κεραίας. 3 Για να εξασφαλίσετε καλή λήψη, η κεραία είναι δυνατόν να στερεωθεί στο άνω μέρος της οθόνης του φορητού υπολογιστή με τη βοήθεια του ειδικού κλιπ, όπως φαίνεται κατωτέρω. 4 Εκτείνετε την κεραία για να βελτιώσετε την ποιότητα της λήψης. Σημείωση: Η κεραία είναι συμβατή μόνο με συστήματα DVB-T ψηφιακής TV.. Τελικά πρέπει να ισχύει αυτό που έλεγα πριν, ότι βλεπει κανεις μόνο τα 4 ψηφιακα της ΕΡΤ, ούτε καν τα δορυφορικά. Το τηλέφωνο της Αcer για βοήθεια 801-500-2000. Εάν έχει κανείς νεότερα ας απαντήσει... οκ το διαβασα κ εγω αυτο αλλα την συδεση pal που λεει δεν νομιζω οτι ειμαστε σε θεση να την κανουμε στον 8920g αφου εχουμε μονο την ψηφιακη κεραια
NickPlusPlus Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 βεβαια εχουμε τον converter.. η ειμαι μονο εγω π δεν εχω το καλωδιο για την παλ συνδεση??
driger Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 πουλάμε μελάνια σε αφτήν την ιστοσελίδα στο μαι αναλοσιμα.γρ (στα αγγλικά υποτιθετε) επισης κάποιος είχε πει οτι εχουν 1 χρονο εγγήηση ναι εχουν αλλα μπορεις να κανεις επέκταση εγγήισης! αντε τώρα πρεπει να πιγένω γιατι πρεπει σε ενα μηχάνιμα να του βάλω βίστα <σβήστα> δέν σας τα συστήνω ούτε με σερβισε πακ 1 που υποτθετε οτι τα έχουν αναβαθμήσει...τπτ δεν καλυψαν ολα τα προβλήματα τελως πάντων λιγοι είναι εφχαριστιμένοι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.