Προς το περιεχόμενο

acer Aspire 8920G γνωμες

manifest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1099450

θελω αυτο το λαπτοπ για gaming ταινιες και δουλεια γραφειου.

αξειζει τα λεφτα του(σχεση τιμης/αποδοσης δλδ)? η ποιοτητα κατασκευης του ειναι καλη?

γενικα θα μου το προτεινατε? η να κοιταξω και κατι αλλο στα =< λεφτα?

γενικα θελω να ακουσω αποψεις και αν υπαρχει περιπτωση μεσα στον μηνα να βγει κατι καλυτερο με περιπου τα ιδια λεφτα....

thanx εκ τον προτερων!!

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εμμμμμ....επδ ποσταρες περιεργες ωρες και ειμαι ξυπνιος ας σου πει καποιος αλλος τις αποψεις του.

εγω θα ελεγα να μην παρεις acer

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

τι λες ρε παλικαρι ?

ονομαζωμαι γρηγορης και δουλευω ως τεχνικος και σου το λεω ! οι ασερ ηταν ειναι και θα ειναι κοριφή!

φιλε αξιζει να το παρεις. απο που εισε αν εισε απο κριτη μπορεις να παρεις τηλ στην εργοσυστεμς επε. και να το παρεις οσο για εσενα μιχαλις2610 δεν μου φενετε οτι πας καλα! δειναις για ΗΡ 1500 ερυο και δεν τα δεινεις για ασερ? θα μας τρελανεις?

Δημοσ.

τι λες ρε σι θα δωσεις για τιν μπακατελα 1500 ε και οχι για τιν κοριφη ? μην τρελαθουμε ειμαι τεχνικος ηλεκτρονικων υπολογιστων αναλιτης δικτηων και προγραματιστης και το συστινω κο-ρι-φη!:shifty::eek::shock::-):lol::-(:-D:cry::devil::confused::mad:

Δημοσ.

έλεος πεταμένα λεφτά 1300 euro για Acer. Εννοείτε HP με τα μάτια κλείστα...Γνωρίζω 5 άτομα με Acer και τα 5 δυσαρεστημένα...δεν νομίζω να είναι απλά θέμα τύχης που όλοι είναι δυσαρεστημένοι...πάντως 1500 είναι πολλά για laptop καλύτερα πάρε έναν desktop, αφού τον θες και για δουλειά γραφείου, με καλύτερες αποδόσεις κ ένα laptop γύρω στο 500 για να κάνεις δευτερεύοντα πράγματα...δεν είμαι ειδικός απλά σου λέω μια γνώμη καθαρά απο θέμα τακτικής ενασχόλησης με τους υπολογιστές και τα laptop. πάντως πριν το πάρεις άκουσε πολλές απόψεις...καλή απόφαση!!!

Δημοσ.

Αν είσαι διατεθειμένος να δώσεις τόσα χρήματα για gaming laptop,περίμενε τα Toshiba Qosmio (με κάρτες 8800GTX-9700GTS-9800GTX) που θα έρθουν σε λίγο καιρό (και θα κάνουν και ένα σκασμό λ7).

Όσο για Acer,δεν το συζητώ.Για τον φόβο των Ιουδαίων και μόνο δέν θα έδινα τόσα χρήματα!Είναι σαν να αγοράζεις LADA.Μα όσες τεχνολογικές καινοτομίες και να έχει πάνω του είναι...LADA!

Όσο για τον driger_1@yahoo.,ο οποίος μπήκε επιθετικότατα στο forum προφανώς για να μας τρίψει τα επιδεικτικά τα "πτυχία" του στη μούρη μας,ένα έχω να πώ: "Όσα δέν πιάνει η αλεπού" φίλε μου...

Δημοσ.

Driger εντελως υπερβολικος και παραλογος ....

Δεν εχει νοημα να απαντησω με επιχειρηματα, σε ανθρωπους που α)δεν μπορουν να καταλαβουν ή β) θελουν να παρουσιασουν κατι διαφορετικο

Για το α σορυ το φταιξιμο ειναι δικο σου, και το β εισαι υποκριτης

Η ποιοτητα του hp ειναι ανωτερη, αν ενδιαφερεται καποιος να μαθει γιατι και σε τι ειναι ανωτερη, να κατσει να ψαξει. Τουλαχιστον ομως ο 8920g λειτουργει κρυος

Δημοσ.

Δεν θέλω να σας τρομάξω..αλλά περάσαν μόνο 3 μήνες από την αρχή του thread..πιστεύω πως τόσο καιρό θα το έχει αγοράσει..

Δημοσ.

Σωστα Venisk, αυτο που ειδα ειναι οτι ηταν το πρωτο ποστ στην ενοτητα.

Ακομα πιο υποπτος ο driger που απαντησε μετα απο τοσο καιρο ... ...με αυτο το υφος ... ...

Δημοσ.

ο ασερ ειναι κοριφεος και δεν πιστεβω καν οτι ειπαρχουν αφτα τα ατομα που λες γιατι οπος ανεφερα παραπανω ειμαι τεχνικος και ξερω πολυ καλα απο αφτα γιαφτο σσσσσσσς

ο ασερ ειναι η κοριφη ! εσυ εχεις δει 5 ανθρωπους μη εφχαριστημενους αλλα ειμαι συγουρος οτι εχουνε ολοι τους γουιντος βιστα ή μαλον οπος λεμε στην ετερια μ σβηστα και αφτα εχουν 1.000,000.000.000.000 προβληματα εσυ εχεις 5 να αποδειξουν οτι δεν ειναι καλος αλλα εγω τι να πω που δινω καθε μερα κι απο 3 τετοιους ενο απο ειτσ πι μονο εκτιποτες και μελανια :devil::mad::shock::eek::shifty::X:-(

Δημοσ.

μα τι λέτε ρε σις? πρωτον δεν έχω πτιχυα ειμαι 15 και δουλεβω σαν τεχνικος στα αλλα μνματα το ειπα λαθος συγνωμη που μπηκα έτσι επιθετικα η ποιοτητα του ασερ ειναι ωμος καλυτερη γιατι εγω και ο μπαμπας μ δεν ξερετε ποσους ασερ εχουμε πουλισει ενω απο εειτσ πι μονο εκτυποτες και μελάνια επισης και ο 6920τζι ειναι καλος γρηγορης

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...