Προς το περιεχόμενο

Cpu ή Gpu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
format μολις χτες αν και μετα τα vista εβαλα τα black xp (καπως ετσι) θα βρω ακριβος τι Pc εχω να το δειτε αν μου πειτε μηπως δεν συνχρονιζουν καλα η μνημες δεν ξερω τι να πω μπορει στην τελικη να θελει update το bios!

Να το πρόβλημα σου.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οκ παιδια βρηστε με!καθομαστε 2 μερες τωρα να βρουμε τη φτεει ενω ο επεξεργαστης δεν ειναι c2d ειναι Pentium D!χιλλια σορρυ βρηστε με ειμαι noobas :P το θεμα τωρα ειναι αλλο οτι η μητρικη μου οπως ειδα στο site της gigabyte δεν υποστιριζει c2d kai quad οποτε λιγο τα φωτα σας πανω στο τι να παρω τωρα?

Δημοσ.

Πριν γραψω το ποστ ελεγα για 200-250 για επεξεργαστη μονο το θεμα ειναι οτι ειτε duo ειτε quad να παρω πρεπει να παρω και μητρικη!οποτε υπολογιζω και κανα 100 πανω!εκτος αν γινει να δεχτει η gigabyte που εχω τετειους επεξεργαστες!

Δημοσ.

quad, για gaming (και ειδικά για L2) δε χρειάζεσαι, ούτε και διαφαίνεται κάτι τέτοιο για το άμεσο μέλλον.

Οπότε καλύτερα να πας σε έναν

C2D 8500 3,16 GHz @ 220?

+ μια μητρική με P35 Asus ή Gigabyte @ 90-100?

Δημοσ.

ειμαι στη δουλεια τωρα και δεν θυμαμε τον κωδικο της μητρικης παντος μεγαλο πακετο να εχουν το ιδιο slot και να μην υποστιριζει c2d και quad :/

• Super Moderators
Δημοσ.
Οπότε καλύτερα να πας σε έναν

C2D 8500 3,16 GHz @ 220?

ενώ αυτός δεν είναι υπερβολή? :P

δλδ ο Ε8400 (150 euro περίπου) δεν του κάνει? :o

για 160mhz παραπάνω θα πληρώσει σχεδόν 70 euro!

Δημοσ.

συνδεση εχω hol 25Mb συνδεωμε με 19K/1k δεν ειναι οτι κολαω λογο συνδεσης αλλα λογο pc,εντομεταξη οντος ο quad ειναι ποιο φτηνος απο τον c2d στα 3gh!

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι αλλά ο Ε8400 είναι πιο φτηνός και από τον Q6600...

και ασφαλώς γρηγορότερος σε εφαρμογές που υποστηρίζουν εώς 2 πυρήνες...

καλά το ότι κλειδώνεις στα 19mbit δεν σημαίνει ότι το latency/ping που έχεις με τους servers του L2 είναι καλό...

Δημοσ.
ενώ αυτός δεν είναι υπερβολή? :P

δλδ ο Ε8400 (150 euro περίπου) δεν του κάνει? :o

για 160mhz παραπάνω θα πληρώσει σχεδόν 70 euro!

Έγραψε ότι δίνει 200-250 ? για cpu...

Δημοσ.

και ένας 7χ00 του φτάνει αφού overclock δεν χρειάζεται για να πάει σε 8500 και το L2 κανωνικά πρέπει να παίζει και με τον D ξαναλέω στο μαγαζί που δουλεύω εγώ και ο liopyr τα pc είναι με celeron D @ 2.8 1Gb Ram και 6600Gt και παίζουν μια χαρά L2 και πολλά παράθυρα...

Δημοσ.

Μήπως φταιει η συνδεση σου? Οταν επαιζα Tabula Rasa είχα τρελο προβλημα με lag(Οτενετ τοτε). Ισως συμβαινει κατι παρόοιο. Το L2 δεν γρaφει πουθενα pings?

Δημοσ.

Μα ρε παιδια δεν λεω οτι κολαω στο να κουνηθω κολαω στα γραφηκα 2ο παραθυρο ολα κατεβασμενα και για να γυρισω την καμερα παρακαλαω το θεο τον ιδιο!η συνδεση μια χαρα τα παει!

GA-8I945PLGE-RH αυτη ειναι η μητρικη μου!

Δημοσ.

ανακαλυψα το προβλημα το ενα ποδαρακι της ψυκτρας δεν παταγε καλα με αποτελεσμα ο επεξεργαστης να ανεβαζε την θερμοκρασια που ανεβαζει τωρα με ανεβασμενο το Bus! τωρα ειμαι με 150 bus και 600fsb στους 70C.θα παω να παρω ψυκτρα και βλεπουμε για παραπανω αναβαθμιση!ευχαριστω ολα τα παιδια που ειπαν ιδεες και λυσεις!οριστε μια φωτο με τι διαφορα προχτες και σημερα!

post-48212-129062968309_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...