Προς το περιεχόμενο

Cpu ή Gpu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εναν Intel core2duo στα 2,6 2gb ram και μια geforce 8600gt και σαν καμμενος που ειμαι παιζω ολημερις lineage 2 :P το προβλημα μου ειναι,για οσους γνωριζουν,με 2 παραθυρα και κατεβασμενα ολα τα γραφηκα κολαει το συμπαν αργει να γυρισει η καμερα αργει στην εναλαγη τοποθεσιων κτλπ η ερωτηση μου ειναι να παρω καρτα γραφικων η να παρω εναν core2quad?και αν ειναι να παρω κατι δωστε τα φωτα σας τη να παρω!!!Thx!!

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εχω 2gb ειχα vista εκανα φορματ εβαλα xp για το λογο του οτι laggere απιστευτα αλλα και εδω παλι τα ιδια!ποσο ram να βαλω αν και με συμφερει το να βαλω ram λογο τιμης!

Δημοσ.

ποιόν C2D έχεις αυτό που λες δεν είναι λογικό εδώ στο νεταδικο ανοίγουν παράθυρα αβέρτα με 6600Gt και Celleron και δεν έχουν πρόβλημα

Δημοσ.

δωσε μου μια βοηθεια με το c2d που λες και θα σου πω!

τωρα σε καταλαβα 2.6 ειναι αλλα δεν θυμαμαι ακριβος κωδικο ονομα :S τον εχω ομως κανα χρονο αν σε βοηθαω!

Δημοσ.

απο ολα του εχω κανει τη να πω δεν μπορω να καταλαβω,παντος κατα τι γνωμη σου το pc ειναι υπεραρκετο για L2?

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον Vatos. Μάλλον θέλει ένα καλό καθάρισμα το partition με τα windows.

Ανασυγκρότηση με O&O Defrag, ή αντε των windows. Η και κανα format στην τελική...

Δημοσ.

format μολις χτες αν και μετα τα vista εβαλα τα black xp (καπως ετσι) θα βρω ακριβος τι Pc εχω να το δειτε αν μου πειτε μηπως δεν συνχρονιζουν καλα η μνημες δεν ξερω τι να πω μπορει στην τελικη να θελει update το bios!

Δημοσ.

ανακαλυψα οτι η μητρικη μου ειναι η 8I945PLGE-RH της gigabyte το περιεργο ειναι οτι οσα c2d cpu εχει στα 2.6ghz δεν υποστηριζεται κανω ανασυγκροτηση με το O&O που μου ειπε ο phanispal θα βαλω 3dmark kai pc mark και θα σας πω αποτελεσματα!μεχρι και Pentium απλος με 5500 geforce σηκωνει καλυτερα το L2 απο το δικο μου!

Δημοσ.

Φυσιολογικό είναι αυτό. Κι ο Ε8400 μου στα 4050 παίζει από 0 μέχρι 1 άντε 2 στο 1ο cpu test και μέχρι 3 στο 2ο.

Αλλά και πάλι 2860 συνολικό σκορ μου φαίνεται λίγο...

Το τρέχεις default έτσι; (χωρίς ΑΑ και ΑF)

Δημοσ.

καλό είναι το score του με 8600 και Vista το θέμα είναι γιατί σέρνεται καθώς το pc του έπρεπε να παίζει άνετα L2 και πολλά παράθυρα όχι ένα μόνο μπας και φταίει το παιχνίδι ?

βάλε το Everest Ultimate και βγάλε ένα report από το Hardware pages να δούμε τι έχεις ακριβός

report > report wizard > Hardware Related Pages > HTML > save to file

Δημοσ.

εγω λεω να περασεις τον τελευταιο driver της nvida, εβγαλε και προσφατα εναν για windows xp ου λυνει αρκετα προβληματα

Δημοσ.

Μιας και έκανες format "μόλις χτες", να υποθέσουμε ότι έχεις περάσει σωστά τους drivers για mobo και gpu? Ίσως δεν έχει κουμπώσει καλά η ψήκτρα του επεξεργαστή και κάνει underclock για να μην καεί ή το ανεμιστηράκι της δεν δουλεύει. Πες μας σε ποια ανάλυση και με τι επιλογές στα γραφικά παίζεις L2. Μήπως έχεις βάλει κάποια εξωφρενική ανάλυση ή μεγάλο ΑΑ ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...