nikS Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Κάτι πολύ περίεργο (από τα αρκετά) μου συμβαίνει στην εγκατάσταση των xp που έχω. Στις επιλογές φακέλων έχω: Απόκρυψη επεκτάσεων για γνωστούς τύπους αρχείων : Οχι Απόκρυψη προστατευμένων αρχείων Λ.Σ : Όχι Χρήση απλής κοινής χρήσης αρχείων : Όχι και παρόλ΄αυτά δε μου εμφανίζει τα κρυφά αρχεία και τους φακέλους. Και κάτι άλλο. Πριν μερικές μέρες η χτυπήθηκα από ιό. Κατάφερα όμως να τον καθαρίσω χωρίς format, κάνοντας boot από το 2ο σκληρό που έχω με win 2000. Τώρα εκτός απ' αυτό το πρόβλημα, δείχνει ok. Λέτε να έχει προέλθει από αυτό; Όπως και νάχει το πράγμα, ξέρει κανείς πώς το φτιάχνω;
washcloud Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 δοκίμασε με το να α)καθαρίσεις το μητρώο με το ccleaner β)με το cd των win μέσα, να πληκτρολογήσεις sfc/ scannow στο box του run (start/run) γ)αν έχεις το system restore ενεργοποιημένο, δοκίμασε επαναφορά σε ημερομηνία προθύστερη του προβλήματος. δ)αν έχεις καιρό να κάνεις φορμάτ, πάτα του ένα....
-WISE- Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 γουος σορυ που επεμβαινω και βγαινω οφ τοπικ αλλα παιρνεις κανα ποσοστο απο το ccleaner?:lol:
lefi Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 γουος σορυ που επεμβαινω και βγαινω οφ τοπικ αλλα παιρνεις κανα ποσοστο απο το ccleaner?:lol: Είναι freeware οπότε χλομό το βλέπω.
nikS Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 δοκίμασε με το να α)καθαρίσεις το μητρώο με το ccleaner β)με το cd των win μέσα, να πληκτρολογήσεις sfc/ scannow στο box του run (start/run) γ)αν έχεις το system restore ενεργοποιημένο, δοκίμασε επαναφορά σε ημερομηνία προθύστερη του προβλήματος. δ)αν έχεις καιρό να κάνεις φορμάτ, πάτα του ένα.... α) Το ccleaner το είχα ήδη τρέξει πριν ανοίξω το θέμα β) δοκίμασα το sfc /scannow και μου ζητούσε να του βάλω το cd με τα windows για να αντιγράψει κάποια ddl's. Του το έβαλα - το ίδιο cd που είχα χρησιμοποιήσει για την εγκατάσταση - και μου γράφει ότι δεν είναι το σωστό!!! Έκανα sfc /revert αλλά δεν άλλαξε τίποτα σε ότι αφορά το πρόβλημα γ) System Restores δυστυχώς δεν είχα γιατί τα είχε καταστρέψει ο ιός δ) Είμαι αντίθετος στη λογική του format για το παραμικρό πρόβλημα. Θα κάνω μόνο αν υπάρχει σοβαρός λόγος. Ευχαριστώ
nikS Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Πριν λίγο είδα ότι μόνο ο Administrator το έχει αυτό το πρόβλημα. Για τους άλλους χρήστες είναι μια χαρά. Άρα κάπου στη registry πρέπει να είναι το πρόβλημα. Κανένα utility που να ελέγχει τη registry και να εμφανίζει τα λάθη υπάρχει;
Mr.Black Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δόκιμασε αυτό: πήγαινε Start --> Run, γράψε Regedit 2. βρές το HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\ CurrentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWALL 3. βρές τη τιμή CheckedValue. 4. Κάνε διπλό κλίκ στο CheckedValue και αλλαξέ το απο 0 σε 1. Πάτα OK και είσαι ΟΚ!
washcloud Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 γουος σορυ που επεμβαινω και βγαινω οφ τοπικ αλλα παιρνεις κανα ποσοστο απο το ccleaner?:lol: α) Το ccleaner το είχα ήδη τρέξει πριν ανοίξω το θέμα ...ε πες το και μας πήρε και στον μεζέ ο Γουάιζ (γουάις ρε γουάιζ ; ) β)...μάλλον το ΝΟΜΙΜΟ δεν είναι... δ) Είμαι αντίθετος στη λογική του format για το παραμικρό πρόβλημα. Θα κάνω μόνο αν υπάρχει σοβαρός λόγος. -γ) System Restores δυστυχώς δεν είχα γιατί τα είχε καταστρέψει ο ιός ...μωρέ και 'μένα μου τη δίνει ο καπιταλισμός, αλλά Eurovision είδα... (...δεν είναι σοβαρός λόγος το ότι έχεις μείνει από restοre points - κρυφά αρχεία ; Κάνε και 1 αναζήτηση στο φόρουμ, αν και δεν ξέρω αν θα βρεις απαντήσεις που θα λύσουν το πρόβλημα. Αν θες, δοκίμασε τέλος να περάσεις τα windows "από πάνω", μπουτάροντας απ' το cd - επιδιόρθωση δλδ).Αλλά στο τέλος ένα φορμάτ 1ας ώρας θα τα "ξεκληρίσει" όλα...
nikS Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δόκιμασε αυτό: πήγαινε Start --> Run, γράψε Regedit 2. βρές το HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\ CurrentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWALL 3. βρές τη τιμή CheckedValue. 4. Κάνε διπλό κλίκ στο CheckedValue και αλλαξέ το απο 0 σε 1. Πάτα OK και είσαι ΟΚ! Φίλε Mr.Black σ' ευχαριστώ για τη συμβουλή σου. Μ' έκανες ν' ανακαλύψω ότι ΔΕΝ ΕΙΧΑ Hidden κλειδί μέσα στη Registry:mad: Ας όψεται ο trojan. Έτσι αποφάσισα να πάρω το Hidden Key "ως έχει" από το laptop και να το κάνω import στο pc μου. Τι έγινε; Κόλλησε στο κλείσιμο : (Αποθήκευση μη Αποθηκευμένων δεδομένων στο δίσκο) και αφού τον έκλεισα με το ζόρι και τον ξανάνοιξα ... ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΑΡΧΕΙΑ ΞΑΝΑ Τώρα τι άλλο μου έχει χαλάσει ο "ΓΙΟΚΑΣ" δεν ξέρω. Θα δείξει το μέλλον. Για την ώρα όμως φίλε Washcloud το format το απέφυγα. Όσο για το registry backup (παρότι δεν έχω πρόβλημα τώρα με την Επαναφορά Συστήματος) αποφάσισα να το κάνω με το Erunt http://www.larshederer.homepage.t-online.de/erunt/, το οποίο σας το προτείνω κι εσάς. (ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ DONATIONS)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.