akmakas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Σήμερα έκανα το πρωτο βήμα, αφου τελικά βιαζόμουν αρκετα και έκανα την πρώτη απόπειρα να overclockάρω την CPU μου, αποσβαίνοντας παράλληλα και τα 150 ευρώπουλα της αγοράς της υδρόψυξης... Η κίνηση που έκανα λοιπόν ήταν να πειράξω μια ρύθμιση στο BIOS kai apo 333MHz να την φτάσω στο 400 (τώρα πλέον την έχω στα 420 εξ' ού και τα 3,15GHz ) και να έχω αυτό το αποτέλεσμα στην επιφάνεια εργασίας μου, αβασάνιστα, αγόγγυστα κτλ . Ερωτήσεις κρίσεως: Έκανα καλα? Αυτό ήταν και τελίωσε τουλάχιστον όσο αφορα την cpu? Ρε φίλε πως τα κατάφερες?Εγώ δεν μπορώ να τον σηκώσω πάνω από 2.7 δεν ανοίγει το σύστημα... Έχω Μητρική :Asus D5W deluxe από τις ποιο ακριβές CPU:Intel Quad 9300 2.5GH Μνημες:4GB 800Mhz GFX:9700 GT overclock GTX μέχρι τώρα όλοι οι επεξεργαστές μου ανέβαιναν κανονικά εδώ το πράμα κολλάει κανένα hit? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 μπας και εννοείς Asus P5W DH Deluxe? από τις πιο ακριβές? πότε πρόπερσυ? είναι με το 975Χ...πάλι καλά να λέμε που υποστηρίζει 45nm Quad... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 α, ωραία! Τέλεια! Να που τελικά έκανα άχρηστη αγορα! Μην το λές. Μπορεί να κάνεις extreme o.c και να την χρειαστείς Δώσε ρεύμα στο λαό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 όσο ρεύμα και να δώσει το fsb wall θα το φάει στα γνωστά επίπεδα αν δεν έχει uber κομμάτι άσε που υπάρχει κίνδυνος για degrade Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akmakas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Ναι ακριβώς Asus P5W DH deluxe..Μήπως είναι το chipset που δεν σηκώνει?Να μην παιδευομαι άδικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 κατά πάσα πιθανότητα...ρίξε και μια ματιά πάντως στο τεράστιο topic της μητρικής στο xtremesystems Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akmakas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Ευχαριστώ παιδιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
legend77 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Μην το λές. Μπορεί να κάνεις extreme o.c και να την χρειαστείς Δώσε ρεύμα στο λαό μπορεις να γίνεις πιο αναλυτικός? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.