Προς το περιεχόμενο

ασύρματη συνδεση & ασφάλεια

pfousian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα

Μέχρι πρόσφατα είχα σύνδεση adsl ethernet με το modem jetspeed 520i. Πρόσφατα αγόρασα ενα modem router wi fi της netgear και το συνέδεσα με το jetspeed ethernet διοτι το netgear είναι over pstn και δεν με δίνει απ΄ευθείας internet. Me τον τροπο αυτο η σύνδεση είναι jetspeed - netgear (ethernet) και στο laptop wifi. Μόλις δοκιμάσω να βάλω wep key στο ασύρματο δίκτυο μου κόβει τη σύνδεση με το jetspeed ενώ μου επιτρέπει την σύνδεση με το μενού του netgear. Tι πρέπει να κάνω για να αφαλίσω το wifi καί παράλληλα να μπαίνω στο internet??

ευχαριστώ εκ των προτέρων

ΥΓ Επειδή είδα αρκετά posts που αναρωτιούνται για σήμα ασύρματο απο τον πρώτο στον δεύτερο όροφο και ανάποδα εγω αυτή την στιγμή ειμαι στον κηπο και το router εναι σε δωμάτιο μεσα σχεδον στον τρίτο όροφο και εχω ταχύτητα 54 mbs (θεωρητικά) καλο το ethernet αλλα το wi fi εχει άλλη χάρη :-)

Δημοσ.

1 απο wap και wap2 εχω μαύρα μεσάνυχτα. η γραμμή είναι isdn .win xp home sp2

2 το netgear έχει άλλη ip το jedspeed ειναι το 1 το netgear το 2 και το notebook to 3 (xxx.xxx.xxx.3)

λογικά απο οτι εχω δεί - χωρίς να ειμαι βέβαιος - πρέπει να γίνει η πρώτη σύνδεση με ethernet για να γίνουν οι ρυθμίσεις ΝΑΤ. Ισχύει?

ευχαριστώ για την ανταπόκριση

Δημοσ.

wpa ειναι και wpa2 οχι wap.το jetspeed 192.168.1.1 το netgear με κλειστο τον dhcp και με Ip 192.168.1.2 και τα pc 192.168.1.3.8α εχει το nat του jetspeed μονο.το jetspeed me καλωδιο ethernet σε μια lan tou netgear και οχι στην wan.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...