Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με το Microsoft Wireless Laser Mouse 8000

thanvar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια! :-)

Οπως λεω και στον τιτλο, εχω το συγκεκριμενο mouse το οποιο εχει μερικα κουμπια παραπανω απο τα συνηθισμενα 2.

Οταν το πρωτοπηρα ενα κουμπακι ειχε το function να κανει Magnify.

Καποια στιγμη χρησιμοποιησα ενα παλιο μου mouse για λιγες μερες, κι οταν ξανασυνεδεσα το καινουργιο μου, του οποιου ο λογος, διαπιστωσα οτι η λειτουργια του Magnify δεν ηταν εφικτη. Oτι κι αν εκανα στα options του mouse (οπως π.χ. default settings,κτλ.) δεν καταφερα τιποτα απολυτως...

Παρακαλω βοηθηστε με να επαναφερω τη λειτουργια του συγκεκριμενου προγραμματος γιατι βοηθαει και την κοπελα μου που δεν εχει καλη οραση απο μακρυα (ειναι εξαλλη που το εγραψα αυτο...), μιας και χρησιμοποιω σαν οθονη του PC τη TV μου!

Σας ευχαριστω προκαταβολικα πολυ! :-D

Δημοσ.

Το default του ποντικιού δεν είναι το magnify και ας είναι ενεργοποιημένο όταν το βάλεις για πρώτη φορά.

Από τις ιδιότητες του ποντικιού στο μενού που σου έχει για το κάθε button επέλεξε στο right click magnify. το έχει κάπου προς το τέλος...

Σιγουρέψου ότι στο connected device γράφει wireless laser mouse 8000

Δημοσ.

Πρωτα απ'ολα σε ευχαριστω πολυ που απαντησες pmichal!

Ομως στο δικο μου ποντικι ειναι το "magnify" default (το γραφει και διπλα του οταν ανοιξεις ολες τις επιλογες... ). Παντως το επελεξα ξανα και το ποντικι μου ειναι το σωστο connected device...

Δυστυχως το προβλημα παραμενει... :-(

Καποια αλλη ιδεα κανεις?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...