freespire Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 καλησπερα το λαπτοπ μου ειχε ενα `ατυχημα` και χαλασε η οθονη... ψαχνω για ανταλλακτικο γιατι η αντιπροσωπεια ζηταει πολλα... που να απευθυνθω?? το λαπτοπ ειναι toshiba satellite a100233 psaa8e
stauros772000 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 freespire τσεκ σεναρια: δεν θελεις απο τοσομπα,γιατι ειναι ακριβο....ψαχνεις ebay και βρισκεις στην μιση τιμη ενα που "φενετε"να ειναι το ιδιο και σου λεει ο πωλητης οτι ταιριαζει....σκας το παστο και περιμενεις.... σεναριο 1)ο τυπος αποφασισε να το σκασει ,με το που πηρε το μαρουλι σου....οποτε εσυ.... σεναριο 2)ο τυπος εστειλε μια οθονη,αλλα αυτη ηταν crt .... σεναριο 3)ο τυπος εστειλε την οθονη που ταιριαζει στο λαπτοπι σου....αλλα εχει 99 κολημενα πιξελ.... ....καλα ...μπορω να γραφω σεναρια για τον επομενο μηνα.... δωστα στην τοσιμπα ,αν γουσταρεις το μηχανακι σου... ή αν εισαι στην εγγυηση(οχι η οθονη αλλα τα υπολοιπα)....τωρα επιδης ξευρω την αγορα ,η τοσιμπα σου ζηταει τοσα ευρω για οθονη,οσα πηρα εγω το λαπτοπι μου ,που δεν ειναι τοσιμπα.στηνθεση σου θα το πουλουσα στην τωρινη του αξια,και θα επαιρνα ενα αλλο....η τωρινη του αξια βγαινει στο περιπου,αν αφαιρεσεις απο την τιμη του σαν μεταχειρισμενο,την αξια της οθονης.οποτε θα πρεπει και να πληρωσεις τον αγοραστη,αν το λαπτοπ ειναι πανω απο 2 ετων....οποτε το αγοραζω εγωωωωωωωωωωωωωω... απο οτι ειδα ,πρεπει να ειναι 1-2 ετων....δωστο και παρε αλλο ή κρατα το με κανα μονιτορ ,για κατεβαστηρι,δεν αξιζει να το φτιαξεις....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.