pisio Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Απλός τωρά θέλω αν γινέτε να ανοίξω τα port γιατί ο gameserver θέλει ανοιχτά port.Απο το router ειναί ανοιχτές. Δεν κατάλαβα Ποιά ports θέλεις να ανοίξεις και απο πού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A.S.P Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Λοίπον το βασικό είναι οτι δεν μου τρέχουν κάποια αρχεία .sh σωστά βασικα ετσί νομίζω. Μηπώς θέλει καποία αλλή εκδοσή java.Γιατί εμπλέκετε με java το ανοίγμα του συγκερκριμένου αρχείου. Και οπώς αναφέρα πολυ πισώ αν υπαρχεί firewall στα linux πως ανοίγω τις πορτ.Αμα υπαρχεί δεν χερώ ειμαι 2μερές χρηστής στα linux και με την βοήθεία σας παντά εχω καταφερεί να μάθω πολλά για αρχαριός ετσί νομιζώ ... Σας Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Για firewall εγώ έχω απο το router μου Άμα έχουνε δικό τους τα Linux θα σε γελάσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 πολλες φορες πρέπει να δηλωσεις σε καποιο αρχειο ρυθμισεων το path της java ή της απαραιτητης βιβλιοθηκης. Θα μπορουσες επίσης να εγκαταστησεις τον apache την mysql απο το synaptic και την myphpadmin και εχεις ολοκληρωμένο lampp και κοιτα διαφορα tutos για iptables αν θες να επιτρέπεις πρόσβαση σε πόρτες λογικά πρέπει να έχεις το shorewall firewall Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.