DIMITRISG Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 τα αρχεια bin τα τρεχεις με ./arxeio.bin αφου το κανεις executable με την chmod http://www.linuxcommand.org/lts0070.php#chmod Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A.S.P Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Κατί αλλό για να ανοιχό το xampp που δεν μου ανοιγεί την σελίδα τι να κάνω πρεπεί να ανοίξω την πορτ 80? Γιατι μου λεεί τα παρακάτω Warning: file_get_contents(lang.tmp) [function.file-get-contents]: failed to open stream: Permission denied in /opt/lampp/htdocs/xampp/index.php on line 2 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /opt/lampp/htdocs/xampp/index.php:2) in /opt/lampp/htdocs/xampp/index.php on line 4 Σε ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 εδιτ: οχι τωρα το ειδα που το ειχε γραψει πριν ο pisio sudo /opt/lampp/lampp start αν το κανεις αυτο , δεν ξερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A.S.P Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Κατσε να βγαλούμε πρώτα το θέμα αφτο εγω κανονίκα βαζώ το κωδικο και δεν με συνδέει μπορο να κανω κατι να δω μηπως βαζω λαθος κωδικό? terminate: l2server@ubuntu:~$ su Password: su: Authentication failure l2server@ubuntu:~$ εχω βαλεί τον κωδικό root και τον κωδικό του χρηστη που κανώ login και συνεχεία τα ιδιά τι να κανώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 προσεχε μην ειναι κεφαλαια πεζα ή αγγλικά ελληνικά δεν υπάρχει αλλος λόγος, τον κωδικό root πρέπει να βαλεις και θα το παρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A.S.P Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Μου εδώσες τη σελιδα για το πως να περάσω τα προγραμμάτα .bin αλλά δεν εχώ καταλάβει τι πρέπει να κάνω??? Ευχαριστώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 η σελιδα αυτη εχει γενικα για τις εντολές στο τερματικό και όχι για τα bin πρωτα πρέπει να κανεις το αρχειο εκτελέσιμο. chmod +x arxeio.bin και μετα το εκτελείς ./arxeio.bin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A.S.P Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δεν είναι ο κωδίκος root δεν γινετε προσπαθώ δεν μπένει. Μήπως θα σου ήταν ευκολό να μου γραψείς τον ενα κωδικό για ενα δικό σου αρχείο?? Ευχαριστω πολυ !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 δεν το καταλαβα αυτο με τον κωδικό, πως να δω σε εμενα ειναι διαφορετικά! πριν απο την εντολή που θες να εκτελεσεις με δικαιωματα root βαλε sudo και μετα τον κωδικό χρηστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A.S.P Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 ΟΧ! Ποπο καλά δεν καταλαβα και εγώ τι εγραψα λοιπόν αν θα μπορουσες για την εντολη chmod να μου κάνεις ενα παράδηγμα πώς δρομολογείς ενα δικό σου αρχείο να καταλάβω! Ευχαριστώ και είχες δικιό δεν καταλαβά ουτε και εγώ τι εγραψα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 με chmod αλλάζεις τα δικαιώματα ενός αρχείου για να το καταλάβεις θα πρέπει να διαβάσεις και κάποια πράγματα τι ακριβώς θέλεις να κάνεις το lampp γιατί δεν τρέχει, σου βγάζει κανένα error?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A.S.P Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 To lampp μου βγάζεί τα παρακάτω, πρόσπαθήσω να το κάνω uninstall με την εντόλη (rm -rf /opt/lampp) και δεν λειτουργεί ,μηπώς αμα το ξανα έκανα εγκατάσταση να άλλαζε κατί. Warning: file_get_contents(lang.tmp) [function.file-get-contents]: failed to open stream: Permission denied in /opt/lampp/htdocs/xampp/index.php on line 2 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /opt/lampp/htdocs/xampp/index.php:2) in /opt/lampp/htdocs/xampp/index.php on line 4 2.Θέλω να περάσω java στα linux για αυτο θέλω chmod στo .bin αρχείο του java τι να κάνω, μια εντολή δρομολογημένη παραδηγμα να το καταλάβω κάνω το παρακάτω αλλά τίποτα sudo chmod 600 /home/myname/jre.bin κάνω και χωρίς sudo αλλα και πάλι τίποτα. 3.Αν και πώς μπόπω να ανοίξω πορτ στα linux. Ευχαριστώ πολυ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Αυτη είναι η OpenJDK Development Kit (JDK) http://ftp.ntua.gr/pub/linux/ubuntu/pool/universe/o/openjdk-6/openjdk-6-jdk_6b09-0ubuntu2_i386.deb Και η OpenJDK Java runtime http://ftp.ntua.gr/pub/linux/ubuntu/pool/universe/o/openjdk-6/openjdk-6-jre_6b09-0ubuntu2_i386.deb Για 32bit Αν θες να τρεξεις αυτο που εχεις του δινεις sudo chmod +x /home/myname/jre.bin για να το κανεις εκτελεσιμο (βλ man chmod) και μετα ./jre.bin Αλλα μαλλον θες να προγραμματίσεις σε java οποτε θες το developement kit Για το lampp δεν γνωριζω τιποτα οσες φορες εχω ασχοληθει με apache τα διαχειριζομαι μεσο webmin port εννοεις να ανοίξεις στο firewall των linux ; στο shorewall; (και παλι μεσο webmin θα βρεις όλα τα εργαλεία σε γραφικό περιβάλλον) ή εδώ http://www.debianhelp.co.uk/shorewall.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Για το lampp δεν νομίζω να χρειάζεται να ανοίξεις κάποιο port Σε εμένα δουλεύει κανονικά, χωρίς να ανοίξω κανένα port για να το σβήσεις δώσε το παρακάτω >sudo rm -r /opt/lampp και μετά τον κωδικό του root Την java μπορείς να την εγκαταστήσεις και μέσω Synaptic Δοκίμασε να ξανακατεβάσεις το lampp και να το εγκαταστήσεις από την αρχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A.S.P Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Λοίπον μεχρι στιγμής το lampp δουλεύει τελειά ομώς εχώ περασεί την JDΚ εκδόση java.Επειδή θέλω να φοτρόσω ενα game server πανώ ο οποίς λειτουργεί με java αλλά μεχρί στιγμής δεν μου ανοιγεί.Πηραματικά εκανα τα αρχεία του chmod που είναι σε κατάληξη .sh και τα έτρεξα με τερματικό και κάποιά λειτουργησάν τα αλλά τα εκτελώ με τερματίκο αλλά τιποτά δεν τρεχούν. Απλός τωρά θέλω αν γινέτε να ανοίξω τα port γιατί ο gameserver θέλει ανοιχτά port.Απο το router ειναί ανοιχτές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.