pisio Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 αφού έχεις Ubuntu ο κωδικός που δίνεις για να κάνεις login στο σύστημα είναι και ο κωδικός του root μήπως τον δίνεις όντως λάθος ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 απο κονσόλα έχεις μεταφερθεί στον φάκελο που έχεις το αρχείο του xampp??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A.S.P Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Οταν γραφώ το κωδικό δεν βγαζεί αστεράκια και δευτερόν το xampp δεν εχεί μεταφερθεί στο φακελο του /opt το αρχέιο είναι στην επιφάνεία αμα κάνω αποσυμπίεση το φακέλο στην επιφανία θα μπορέσουμε να το κανόυμε αντιγραφή στο /opt? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Οταν γραφώ το κωδικό δεν βγαζεί αστεράκια και δευτερόν το xampp δεν εχεί μεταφερθεί στο φακελο του /opt το αρχέιο είναι στην επιφάνεία αμα κάνω αποσυμπίεση το φακέλο στην επιφανία θα μπορέσουμε να το κανόυμε αντιγραφή στο /opt? Όταν δίνεις κωδικό δεν σου δείχνει τίποτα Μπορείς να πείς λίγο πώς προσπαθείς να κάνεις το extrack??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A.S.P Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Κανώ δυο κλικ πανώ στο αρχείο και μου ανοίγει με διαχειρισή αποσυμπίσεις αρχείων και μετα παώ αποσυμπίεση βρήσκω τον φακέλο /opt και κανώ αποσυμπίεση μετα γιοκ μου λεεί οτι Δημιουργήθηκε σφάλμα κατά την αποσυμπίεση αρχείων. Και μετα με τους κωδικούς απο το το terminate !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 σου γράφω πώς το έκανα εγώ και δούλεψε. Δοκίμασε να το κάνεις και εσύ έτσι απο κονσόλα θα πρέπει να το κάνεις extrack Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A.S.P Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Κοίτα δεν τα κατανοώ ολα αν καταλαβα καλλά consola ενωείς το terminate και απο τερματικό δεν το καταφερα να το κανώ γιατι μου εγραψε οτι δεν το ανοιγεί. Ευχαρίστω παρα παρα πολύ παντος για την βοήθεια σου!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Ναι με κονσόλα εννοώ το τερματικό Δεν είναι δύσκολο Άς πούμε ότι το αρχείο xampp.tar.gz το έχεις αποθηκεύσει στο Desktop σου Θα ανοίξεις τερματικό και θα γράψεις >cd /home/to onoma tou user sou/Desktop και θα πατήσεις το enter μετά θα δώσεις >sudo tar xvfz xampp-linux-1.6.6.tar.gz -C /opt αυτό μπορείς να το κάνεις copy paste άμα θες και κατευθείαν θα σου ζητήσει τον κωδικό και απλά θα τον δώσεις άσχετα άμα δεν βλέπεις τίποτα στο τερματικό και αφού τον δώσεις θα πατήσεις το enter και λογικά θα πρέπει να δουλέψει Δεν ξέρω άμα τα λέω καλά ώστε να τα καταλάβεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A.S.P Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Aυτο το δοκίμασα και ειπα πιο πισώ οτι μου εβγαλέ αφτο.Πριν μονο μου ζηταγέ κωδικό τωρα δεν ζηταέι. l2server@ubuntu:~$ cd /home/l2server/Desktop bash: cd: /home/l2server/Desktop: No such file or directory l2server@ubuntu:~$ sudo tar xvfz xampp-linux-1.6.6.tar.gz -C /opt tar: xampp-linux-1.6.6.tar.gz: Cannot open: No such file or directory tar: Error is not recoverable: exiting now tar: Child returned status 2 tar: Error exit delayed from previous errors l2server@ubuntu:~$ =====Ευχαριστώ====== Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Σου λέει ότι ο φάκελος Desktop δεν υπάρχει δίνεις cd μετά καινό και μετά / ή δίνεις μετα το cd κατευθείαν / Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A.S.P Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μηπως φταιεί που είναι στα ελληνίκα???? Παλί το ιδιο γινετε οπώς και να το βάλω!!! Αστο μήν καθεσέ και με ακούς οταν εχείς χρονο απάντα! Ευχαριστώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 για δώσε σε τερματικό cd /home/l2server και πες άμα σου βγάζει error Έχεις καταρχάς φάκελο Desktop??? Σε εμένα είναι Desktop σε εσένα δεν ξέρω Ένα παράδειγμα σου έδωσα με δικό μου φάκελο σε εσένα μπορεί να είναι αλλιώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A.S.P Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Λοίπον αφτο έκανα και εγω το σκεφτίκα. Το xampp θελεί τιποτά αλλό τορα για να χεκινάει? Α! ναι μ εβγαλέ ενα error στο τέλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 :mad: Πώς δεν το σκεφτείκαμε πιο νωρίς απλά δίνεις σε τερματικό >sudo /opt/lampp/lampp start και ξεκινάει δες και τα link που σου έδωσα Φεύγω τώρα να ξές δεν θα απαντήσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A.S.P Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Λοίπον Λαθός τα αρχεία αντιγραφίκαν. Θελώ να μου πεις μια εντολή για να τρεχώ τα java που είναι σε .bin και αν πρεπεί να κανώ κατι για να χεκίνισει τα xampp. Πραγματίκα μου αλλαξές απόψη για τα linux !!! Σε ευχαριστω παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα ΠοΛύ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.