A.S.P Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Είμαι αρχάριος, καλύτερα άσχετος πανώ σε Linux. Εβαλά λοιπόν στο ubuntu στο pc μου. Θα ήθελα αν μπορείτε ενα super οδήγω το πώς να περάσω MySQL,Apache,PHP server στο pc μου.Καλύτερά καποίο xampp μαλλόν lampp οπώς λεγέτε η έκδοσή στα Linux για να μήν σας πεδεύω πολύ. "Σας παρακαλώ αν γίνετε να μου δώσετε αναλύτικες πληροφορίες" Οποίος έχει χρόνο και θέληση μπορεί να μου απαντήση. Ευχαριστώ πολύ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δες τα παρακάτω links xampp for Linux xampp for Linux FAQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A.S.P Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Ευχαριστώ για το ενδοιαφέρων σου. Κοίτα τι παθένω παώ να κανώ αποσυμπίεση του xampp στο συστήμα αρχείων /opt και μου λεεί οτί δημιουργήθηκε σφάλμα κατα τήν αποσυμπίεση τών αρχείων. Μηπώς πρέπει να συνδεθώ με τον admin κατί τετοίο αναφέρει το xampp. ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 ναι στον φακελο /opt πρεπει να ορισεις δικαιωματα για τον user ή να αποσυμπιεζεις απο root Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A.S.P Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Πως το κανώ αφτο αν είναι ευκολό ??Μπορείς να μου εξηγησής? Βρείκες τον μπελά σου (πλακα κάνω) Ευχαρίστω και πάλι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A.S.P Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Με ροοτ βρηκα πως μπορείς να συνδεθεις απλος δεν μπορω να βαλω το pass ροοτ γιατι δεν με αφινει να γραψω στο terminate . Τι να κάνω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartacus Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 ειναι που το linux ειναι ευχρηστο και απλό!!! αν ειναι να ειμαστε πρυτάνεις για να το λειτουργήσουμε τοτε αστο να πάει, win και πάλι win και αστους να λένε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Τώρα μόλις το δοκίμασα και δούλεψε κανονικά σε εμένα Ανοίγεις κονσόλα και πηγαίνεις εκεί που έχεις το αρχείο xampp-linux-1.6.6.tar.gz εγώ για παράδειγμα το είχα στο Desktop. Σε κονσόλα έδωσα >cd /home/myname/Desktop αφού πας εκεί που έχεις το αρχείο σε κονσόλα μετά δίνεις >sudo tar xvfz xampp-linux-1.6.6.tar.gz -C /opt και σου ζητάει τον κωδικό του root μετά Αυτά έκανα και δούλεψε σε εμένα Πιστεύω να βοήθησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 βαζεις τον κωδικο ας μην κανει τιποτα ο κερσορας θα το παρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 ειναι που το linux ειναι ευχρηστο και απλό!!! αν ειναι να ειμαστε πρυτάνεις για να το λειτουργήσουμε τοτε αστο να πάει, win και πάλι win και αστους να λένε. Κανένας δεν σε πίεσε να δουλέψεις με Linux Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A.S.P Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Ευχαριστώ παρα πάρα πολύ ολούς για την βοήθεία. Δεν με αφίνει να γραψώ στο terminate το pass γιατι?? ενω τις εντολές κανονικά!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 σε αφηνει σου ειπα απλα δεν φαινεται, ειναι σαν να μην γραφεις αλλα το παίρνει το pass , γραψτο και πατα εντερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A.S.P Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Λοιπόν το γραφό το pass αλλα μου λεεί οτι είναι λαθός και μου ζηταεί το pass του χρηστή οχι του root .Εβαλα και τα δυο τίποτα ομώς πρεπεί να τα αλλάξω απο κάπού πχ. Χρηστές και Ομάδες?? Ευχαριστώ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 δεν σου δείχνει τα αστεράκια για τον κωδικό γράψτων και πάτα enter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A.S.P Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Παίδια 100000000000000sorry To πήρε το pass αλλα μου εβγαλέ αφτο στο terminate τι να κάνω ? tar: xampp-linux-1.6.6.tar,gz: Cannot open: No such file or directory tar: Error is not recoverable: exiting now tar: Child returned status 2 tar: Error exit delayed from previous errors ???? Ευχαριστώ παρα Πολύ για τις βοήθεις σας!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.