Προς το περιεχόμενο

Σειρά σαν το Prison Break και το 24?

kdiamant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

the wire

[...]

Το The Wire [...]

Σκ...

Κι άλλη σειρά που θα αρχίσω να μαζεύω... :confused:

Δημοσ.

Είστε φοβεροί! Κανένα site έχετε να μου προτείνεται για να διαβάσω το τι σειρά είναι η κάθε μία?

Δημοσ.

Για όλες τις σειρές στα ελληνικά στο greektvsubs.gr έχουμε εκτός των άλλων section με πολύ αξιόλογα reviews, ενώ στα αγγλικά είναι αρκετά, όπως tv.com κ.ά.

Για τις προτάσεις, με κάλυψαν τα παιδιά που είπαν Shield, Alias, The Wire (δεν το έχω δει). Μπορείς να δοκιμάσεις και το Dexter, σαφώς πιο αργό, αλλά ίσως καλύτερο από τα δύο που έχεις δει -από το Prison σίγουρα, από το 24 δύσκολο (αν και δεν είναι παρόμοια, δεν χάνεις τίποτα να δεις την καλύτερη σειρά που ξεκίνησε τα τελευταία δύο χρόνια).

Δημοσ.

Εδώ είμαι και πάλι...Άρχισα λοιπόν να βλέπω το "Dexter". Τελειώνω σε 2 επεισόδια την 1 Season. Δεν μπορώ να πώ ότι μου αρέσει πολύ, με αποτέλεσμα να βλέπω να το σταματάω όταν τελειώσω την 1 Season και να πηγαίνω στο "Alias". Γούστα είναι αυτά.... Α! ξέχασα κάπου είδα ένα post σε άλλο site ,σύγκρισης Dexter vs 24. Η γνώμη μου είναι 24!!! Jack Bauer For Ever! Γούστα είναι αυτά....

Δημοσ.

Αδερφε, το Dexter το ξεκινανε αφου δουν 6-7 σειρες για να καταλαβουν το μεγαλειο του. Δες ο, τι ειναι να δεις και ξαναπιαστο για να καταλαβεις χαωδη διαφορα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...