kdiamant Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Καλησπέρα! Δυστηχώς τρέχω σε real time στις σειρές Prison Break και 24? Τι μου προτείνετε να αρχίσω να βλέπω? Θέλω κάτι σε πολύ δράση όπως τα παραπάνω εκτός απο το Heroes όπου δεν μου άρεσε.
sheik Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δε νομιζω πως το Lost και το Sarah Connor θα του ταιριαξουν γιατι και τα 2 δεν εχουν πολυ δραση.... Ακομη και το Sarah "δραματοφερνει"
Panathinaikara Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Alias μάλλον είναι για σένα, πολύ δράση, κατασκοπικά, και ωραία δοσμένο ψέμα-υπερβολή.
kdiamant Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Θα το κοιτάξω! Ξέχασα να αναφέρω ότι το Lost στο βλέπω και αυτό! Πάμε ρε Πανάθα!!!
lefterhs Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Criminal Minds (FBI Behavioral Analysis Unit) In this crime series, a crack team of FBI profilers flies from Quantico to the focal point of the criminal activity of various serial killers, to investigate the evidence on the crime scenes, compose a profile and try to prevent the next fatal strike. Top brain is the academic Jason Gideon, his more by-the-book operational right hand Aaron "Hotch" Hotchner; the still juvenile Dr. Spencer Reid is an erudite on everything except real life, Penelope Garcia a brilliant computer whiz who gets access to any database etc. As they are mobile, cooperation with local police and FBI agents is important but often poses jurisdictional and other problems, as do some witnesses and suspects
WizeMan Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Ή δες πάλι Prinson. Στάνταρ θα προσέξεις πράγματα που δεν είχες πάρει πρέφα πριν.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Τhe Shield. Απλώς εξαιρετική.
snik Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 και εγω the shield θα προτεινα,εχω δει τον 1ο κυκλο και συντομα θα δω και τα υπολοιπα.Δεν εχει την τοση δραση του 24 και του prisonbreak αλλα βλεπεται ανετα!
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δε ξέρω ποιο shield βλέπεις εσύ, αλλά έχει περισσότερη δράση από τις συγκεκριμένες σειρές.Και είναι και πιο ρεαλιστικό.
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Alias. Traveler (περσινό, και νομίζω ότι μόλις που έβγαλε μια season ή κοπηκε πριν ολοκληρωθεί). Το The Wire είναι καλό (καλογραμμένο, καλοσκηνοθετημένο, HBO, top quality standards, κλπ κλπ). Kαμμία σχέση όμως με 24 και Prison Break (ως προς ρυθμούς, σενάριο, υπερβολές, χοντράδες κλπ κλπ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.