stamatis_uoa Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 η j10 kai ειδικα η j50 μου φαινονται ωραιες μηχανουλες για τα λεφτα τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joanna_k13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Για μένα sony και πάλι sony!Αν και οι olympus είναι εξίσου καλές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 πλέον έχω αρχισει να πιστεύω ότι οι sony είναι και καλύετερες από τις μικρές Oly...αλλά και πάλι δεν σκίζεις και τα ρούχα σου από χαρά μόλις δεις τις φωτό των sony. Ακόμη και στις μεγαλύτερες Sony α όλη η τεχνογνωσία είναι Konica Minolta και πάλι δεν πουλάνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lemuria Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 πλέον έχω αρχισει να πιστεύω ότι οι sony είναι και καλύετερες από τις μικρές Oly...αλλά και πάλι δεν σκίζεις και τα ρούχα σου από χαρά μόλις δεις τις φωτό των sony. Ακόμη και στις μεγαλύτερες Sony α όλη η τεχνογνωσία είναι Konica Minolta και πάλι δεν πουλάνε Απο τις καλυτερες μικρες ειναι οι fuji και οι pentax... ναι η sony και μενα με απογοητευει...θα μπορουσαν να εκμεταλλευτουν περισσοτερο την τεχνογνωσια της konica minolta αλλα μην ξεχναμε οτι και τις minolta οι μικρες ηταν τιγκα στον θορυβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.