Προς το περιεχόμενο

Ψηφιακή φωτογρφική!Ποιά εταιρεία να διαλέξω?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και λίγες εβδομάδες έχω μπει στο trip-άκι αγοράς μιας ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής 8 ή 10 MegaPixels. Διατίθεμαι να δώσω μέχρι 200 euros και θέλω να μάθω ποιες ετιαρείες είναι άξιες εμπιστοσύνης. Όποιος μπορεί να βοηθήσει καλοδεχούμενος! :-D

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρίξε μια ματία σε αυτά το thread

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=250108

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=254617

ότι απορία έχεις εδώ είμαστε

Χμμμ... Κοίταξα τα links που μου έστειλες, και σε συνδυασμό με μία δικιά μου έρευνα κατέληξα πως κάτι τέτοιο: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.562735

θα ήταν πολύ ενδιαφέρον..

Ή ίσως και αυτή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.563121

Δημοσ.
παρε καμια Sony στα 8 και εισαι gg

sony???? :shock::shock::shock: προτεινεις sony για φωτογραφικη....ειναι σαν να προτεινεις

innovator για laptop ....

Φιλε μου αν ειναι να παρεις sony....φανταζομαι λογω pocket size με φακο που δεν βγαινει απο το σωμα..τοτε προτιμησε στο ιδιο σχεδιο καμμια fuji ή pentax....με πολυ καλυτερες επιδοσεις σε χρωματα και ποιοτητα εικονας τη νυχτα....

Δημοσ.
sony???? :shock::shock::shock: προτεινεις sony για φωτογραφικη....ειναι σαν να προτεινεις

innovator για laptop ....

Φιλε μου αν ειναι να παρεις sony....φανταζομαι λογω pocket size με φακο που δεν βγαινει απο το σωμα..τοτε προτιμησε στο ιδιο σχεδιο καμμια fuji ή pentax....με πολυ καλυτερες επιδοσεις σε χρωματα και ποιοτητα εικονας τη νυχτα....

Οπότε να φανταστώ πως η Canon (έχω δώσει το link παραπάνω) είναι μια καλή περίπτωση;

Δημοσ.

Μια χαρά ειναι οι Sony. Ατυχής η σύγκριση Sony - Innovator. Δες την W90 απο Sony.

Να και ενα reivew απο Cnet

Sony DSC W90 8.0MP, 3XOPTICAL, 6XDIGITAL, USB 2.0, LITHIUM, MEMORY STICK, HD

Product Summary

The good: Quick performance; good pictures at lower sensitivity settings.

The bad: Small buttons feel awkward.

The bottom line: Quick shooting and generally good picture quality make the Sony Cyber-shot DSC-W90 a solid choice.

Μπορείς να βρείς άπειρα reviews στο ιντερνετ :)

FUJIFILM FINEPIX F40FD 8.3MP, 3296 X 2472, USB 2.0, XD, SD , Oπτικό: 3x, Ψηφιακό: 6.9x

The good: Very nice image quality at lower ISOs; effective face detection.

The bad: No optical or mechanical image stabilization; slightly sluggish performance; no aperture-priority or shutter-priority modes.

The bottom line: Fuji's FinePix F40fd is a nice point-and-shoot that produces decent images, though it's a tad slow and lacks image stabilization

Ψάξε για reviews απο αξιόπιστα Site και θα δείς ποιες είναι καλύτερες και ποια θα πάρεις

Δημοσ.

Ναι, είναι πολυ καλή περίπτωση η Canon 720. Έχει οπτικό ζούμ 6χ που είναι πολύ καλό για αυτήν την κατηγορία και μέγεθος μηχανής, ΚΑΙ οπτικό σταθεροποιητή, ΚΑΙ δημιουργικό έλεγχο, και είναι και κάτω από το ψυχολογικό φράγμε των 200Ε. Θα σου πρότεινα μόνο:

1.Δεν είναι κακό να τη δεις και από κοντά πριν την παραγγείλεις, μπορεί κάτι να μη σου αρέσει και να ξενερώσεις

2.Ψάξε στο skroutz.gr για καλύετερη τιμή. Σίγουρα θα βρεις.

Δες και τα πλήρη χαρακτηριστικά της εδώ

Φίλε kosmasgr δεν είπε ακριβώς οτι είναι κακές οι Sony, απλώς όταν μπορείς να πάρεις μια Canon σε αυτά τα λεφτά και με αυτά τα specs, ε, όσο να πεις δεν πας σε Sony εκτός αν σε χαλάει κάτι συγκεκριμένο (πχ design) οπότε περί ορέξεως...

Δημοσ.

φίλε εγώ το μόνο που ξέρω είναι ....μην πάρεις ψηφιακή με μπαταρίες ΑΑ....και η τελευταία που σου πρότειναν έχει...

Δημοσ.
φίλε εγώ το μόνο που ξέρω είναι ....μην πάρεις ψηφιακή με μπαταρίες ΑΑ....και η τελευταία που σου πρότειναν έχει...

αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο ειδικα σε ταξιδια μπορει να σου φανει εξαιρετικα χρησιμο

Δημοσ.

Μπα; Γιατί; Εγώ έχω μια Canon S2 IS που παίρνει 4ΑΑ μάλιστα και όχι μόνο δεν είχα πρόβλημα αλλά με βόλεψαν κι όλας. Τουλάχιστον αιτιολόγησέ το, μη του λες "μην πάρεις αυτό γιατί έτσι", γιατί υπάρχουν πάντα υπερ και κατά. Εγώ έχω μιλήσει ήδη για αυτό σε ένα από τα thread που παρέθεσα παραπάνω.

Δημοσ.

δίνεις 3 ευρώ και παίρνεις φορτιστή αυτοκινήτου!!!οικονομικά είναι κακό....τουλάχιστον έτσι μου έχουν πεί άτομα που είχαν και από τα 2 είδη....

arxaggelos έχεις δίκιο για το αιτιολόγησε!!δεν ξέρω λεπτομέρειες!!!γι αυτό έχω βάλει και εγώ ένα θέμα και αναμένω τις απαντήσεις σας...αλλά άτομα που εμπιστεύομαι πάνω στον θέμα μου έδωσαν αυτή την συμβουλή!!έτσι θεώρησα σωστό να την μεταβιβάσω!

Δημοσ.
δίνεις 3 ευρώ και παίρνεις φορτιστή αυτοκινήτου!!!οικονομικά είναι κακό....τουλάχιστον έτσι μου έχουν πεί άτομα που είχαν και από τα 2 είδη....

arxaggelos έχεις δίκιο για το αιτιολόγησε!!δεν ξέρω λεπτομέρειες!!!γι αυτό έχω βάλει και εγώ ένα θέμα και αναμένω τις απαντήσεις σας...αλλά άτομα που εμπιστεύομαι πάνω στον θέμα μου έδωσαν αυτή την συμβουλή!!έτσι θεώρησα σωστό να την μεταβιβάσω!

οικονομικα δεν ειναι καθολου κακο, παιρνεις οσες επαναφορτιζομενες ΑΑ και εισαι κυριος, δε σημαινει οτι πρεπει να αγοραζεις συνεχεια μπαταριες

Δημοσ.

σωστό και αυτό αλλά οι επαναφορτιζόμενες ΑΑ δεν είναι της ισχύος των κανονικών ΑΑ...

υ.γ γράψτε καμία απάντηση και στο δικό μου ποστ...θέλω να κάνω μία αγορά τις επόμενες ημέρες....

Δημοσ.

Έχω εδώ και 2,5 χρόνια μια Sony CyberShot στα 7,2MP και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Ταχύτατη στις λήψεις, με ωραίες ρυθμίσεις για μένα που είμαι αρχάριος σε θέματα φωτογραφίας, μπαταρία που κρατάει πολύ και πολύ μικρό μέγεθος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...