Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις αγοράς κάρτας για SLi επιδόσεις!!!

hackertom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

με μια aftermarket ψύκτρα διορθώνεται το θέμα αν είναι τόσο χάλια η κατάσταση

άσε που η mushkin δεν έχει το μαμίσιο cooler και είναι και overclocked από εργοστάσιο...

Δημοσ.
με μια aftermarket ψύκτρα διορθώνεται το θέμα αν είναι τόσο χάλια η κατάσταση

άσε που η mushkin δεν έχει το μαμίσιο cooler και είναι και overclocked από εργοστάσιο...

Ωραια συμφωνεις παλι καλα...Για πες μια αξια ψυκτρα που μπορει να καθησει πανω στην 8800gt τι τιμη εχει σε παρακαλω?

• Super Moderators
Δημοσ.

ή ανεβάζει rpm στην μαμίσια η αγοράζει aftermarket...ok ανεβαίνει η τιμή προφανώς αλλά θα έχει την καλύτερη δυνατή ψύξη σε συνδιασμό με χαμηλό θόρυβο

βέβαια αυτό μπορεί ευκολότατα να αποφευχθεί με την περίπτωση της Mushkin που δεν έχει το μαμίσιο cooler και είναι και o/ced...

happy now? :-)

Δημοσ.

Eγω τιμη σε ρωτησα να μου πεις και οσο για την Mushkin μην την επαινεις και τοσο,ξερεις οτι ειναι τοσο καλη οσο δειχνει?Δεν σου επιτιθεμαι συζητηση κανουμε.

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν έχω διαβάσει άσχημα μέχρι στιγμής...άρα αθώα μέχρι της αποδείξεως του εναντίου :-)

η aftermarket της zalman κοστίζει 30 euro από ότι θυμάμαι

Δημοσ.

ωραια γιατι να παρει ενας μια τετοια των 130 η 140 η 150 + 30 ευρω που θα χρειαστει σιγουρα γιατι δεν πιστευω να θελει να ακουει κανεις τη μαμισια στο 100% αρα θα αναγκαστει να δωσει 30 ευρω επιπλεον?Oσο για την musckin τωρα που το ειδα κανει 150 οχι 140 που κανει μεσω ιντερνετ.Μπορει να ειναι καλη επιλογη αλλα δεν ειναι ακομα σιγουρο αν θα σου βγει καλη οπως και το οτι ειναι oced δεν μου λει κατι οπως και σε σενα πιστευω.

Δημοσ.

πωωω ρε φιλε μου ατι!η ποροση σου σε κανει να λες πραγματα που δεν στεκουν!καταρχιν φιλε μου εγω εχω sparkle 8800 gt(που αγορασα πρν ενα μηνα μετα το τραγικο 2600χ2) με μαμισια ψυχτρα και ποτε μα ποτε δεν εχει ψυθει και ο θοριβος ειναι απολυτα λογικος!!ΠΟΤΕ δεν υποστηριξα οτι το ολοκληρωμενο της amd σαν κυκλομα δεν ειναι καλητερο απο της ιντελ!απεναντιας η ατι σχεδιαζει τρελα κυκλοματα!ειναι κορυφαια!!!αλλα οι catalist δεν μπορουν να τα εκμεταλεφτουν πληρωσ με αποτελεσμα η ιντελ να βγαινει καλητερη!!φιλε μου και γω μαζι σου ειμαι!!και ευχομαι επιτελουσ να συνερθουνε στην ατι και να φτιαξουν κατι πολυ καλο να ορθοποδισουμε!και για σενα ρε φιλε μου που οντος φαινετε να ασχολεισε και να ξερεις αρκετα μν προτεινεις στον κοσμο ατι αφτη τη στιγμη!!δεν λεω μπορει ολα να πανε καλα με μια 3870 αλλα αμα δεν πανε δεν χρειαζετε να σε κυνιγαει κανενας ασχετος με το αντικειμενο και να σε ρωταει γιατι η κατα τ αλλα κορυφαια 3870 δεν παιζει crysis(στο full kai se analysh 500000x200000):P!και στην ερωτηση γιατι ειναι τοσο φτηνες θα απαντησω με αντερωτηση!γιατι ολες οι ατι ειναι φτηνες???και μν μου πεισ για οικονομικη πολιτικη της ατι και μπαρουφες...γιατι αν οι καρτες της ητταν ανταγωνιστικες απο μονες τους δεν θα χρειαζοταν να ριξει στα ταρταρα τισ τιμεσ τουσ για να γινουν...

Δημοσ.
πωωω ρε φιλε μου ατι!η ποροση σου σε κανει να λες πραγματα που δεν στεκουν!καταρχιν φιλε μου εγω εχω sparkle 8800 gt(που αγορασα πρν ενα μηνα μετα το τραγικο 2600χ2) με μαμισια ψυχτρα και ποτε μα ποτε δεν εχει ψυθει και ο θοριβος ειναι απολυτα λογικος!!ΠΟΤΕ δεν υποστηριξα οτι το ολοκληρωμενο της amd σαν κυκλομα δεν ειναι καλητερο απο της ιντελ!απεναντιας η ατι σχεδιαζει τρελα κυκλοματα!ειναι κορυφαια!!!αλλα οι catalist δεν μπορουν να τα εκμεταλεφτουν πληρωσ με αποτελεσμα η ιντελ να βγαινει καλητερη!!φιλε μου και γω μαζι σου ειμαι!!και ευχομαι επιτελουσ να συνερθουνε στην ατι και να φτιαξουν κατι πολυ καλο να ορθοποδισουμε!και για σενα ρε φιλε μου που οντος φαινετε να ασχολεισε και να ξερεις αρκετα μν προτεινεις στον κοσμο ατι αφτη τη στιγμη!!δεν λεω μπορει ολα να πανε καλα με μια 3870 αλλα αμα δεν πανε δεν χρειαζετε να σε κυνιγαει κανενας ασχετος με το αντικειμενο και να σε ρωταει γιατι η κατα τ αλλα κορυφαια 3870 δεν παιζει crysis(στο full kai se analysh 500000x200000):P!και στην ερωτηση γιατι ειναι τοσο φτηνες θα απαντησω με αντερωτηση!γιατι ολες οι ατι ειναι φτηνες???και μν μου πεισ για οικονομικη πολιτικη της ατι και μπαρουφες...γιατι αν οι καρτες της ητταν ανταγωνιστικες απο μονες τους δεν θα χρειαζοταν να ριξει στα ταρταρα τισ τιμεσ τουσ για να γινουν...

Eγω ειμαι πωρομενος?Ρε παιδια διαβαστε το παραπανω μηνημα του tsiposa και πειτε ποιος ειναι πωρομενος.Σε ειπα εγω εσενα οτιδηποτε εχει σχεση με κυκλωματα της amd η της Ιntel?Για γραφικων μιλαμε αν δεν το καταλαβες οχι για cpu.Δεν ηξερα οτι υπαρχει 2600Χ2 ?λολ?Οσο για τις φτηνες που λες εγω θα σου πω οτι παντα οι ΑΤΙ ειχαν το ονομα οτι ειναι πιο φτηνες ειδικα τωρα που η καλυτερη καρτα τους δεν ειναι ισαξια με την αντιστοιχη της Nvidia σιγα μην κανει τα ιδια λεφτα οτι πληρωνεις παιρνεις.Αλλα το να ριξουν τις τιμες της 8800GT τοσο χαμηλα στα ιδια λεφτα με 3870 που εχουν πανω κατω τις ιδιες επιδοσεις το οποιο η Nvidia δεν το εχει κανει ποτε να βαζει μια ισαξια καρτα στα ιδια λεφτα η και λιγοτερα,γιατι το κανει τωρα?Δεν αναλογιστικες καθολου?

Φιλικα Γιωργος

Δημοσ.

Πάλι τα ίδια να υποθέσω ( διάβασα μόνο τα post της παρούσας σελίδας ).

Με άλλα λόγια πάλι κάποιος ( be my guest ) υποστηρίζει ότι η HD3870 είναι ισάξια αν όχι καλύτερη από την 8800GT έτσι ? :D

Δημοσ.
Πάλι τα ίδια να υποθέσω ( διάβασα μόνο τα post της παρούσας σελίδας ).

Με άλλα λόγια πάλι κάποιος ( be my guest ) υποστηρίζει ότι η HD3870 είναι ισάξια αν όχι καλύτερη από την 8800GT έτσι ? :D

Mε αλλα λογια καλυτερα να διαβασεις τα ποστ πρωτα και μετα να γραφεις....

• Super Moderators
Δημοσ.
ωραια γιατι να παρει ενας μια τετοια των 130 η 140 η 150 + 30 ευρω που θα χρειαστει σιγουρα γιατι δεν πιστευω να θελει να ακουει κανεις τη μαμισια στο 100% αρα θα αναγκαστει να δωσει 30 ευρω επιπλεον?Oσο για την musckin τωρα που το ειδα κανει 150 οχι 140 που κανει μεσω ιντερνετ.Μπορει να ειναι καλη επιλογη αλλα δεν ειναι ακομα σιγουρο αν θα σου βγει καλη οπως και το οτι ειναι oced δεν μου λει κατι οπως και σε σενα πιστευω.

γιατί να πάρει κάποιος μια 8800GT 512mb των 130? γιατί είναι η φτηνότερη KAI καλύτερη στα games από την HD3870 512mb

αν θέλει την αφήνει όπως είναι, αυξάνει λίγο τις στροφές και καθάρισε, μέχρι το 50-60% είναι οκ από θέμα θορύβου και ασφαλώς μειώνονται οι θερμοκρασίες

άσε που αν υπήρχε σοβαρό πρόβλημα με τις θερμοκρασίες η Nvidia θα έβαζε καλύτερο cooler και από την στιγμή που καλύπτονται από την εγγύηση οι κάρτες ειλικρινά ποιος non o/cer νοιάζεται????

άσε που από την στιγμή που το παίρνεις από Πλαίσιο δεν θα ταλαιπωρηθείς στο RMA ΑΝ πάθει κάτι!

επίσης με μια 8800GT των 130+30 για την Zalman αποκτάς μια κάρτα που μπορείς να την overclockάρεις αρκετά χωρίς πρόβλημα θερμοκρασίας ή θορύβου. πιστεύω ότι δεν μας χαλάει καθόλου αυτό

ποιος ο λόγος να μην παραγγείλεις την mushkin από internet? :P

τι εννοείς ότι μπορεί να μην βγει καλή? δλδ θα έχει χειρότερες επιδόσεις από άλλες 8800GT με ίδια clocks? :P

όχι o/ced δεν λέει σε μένα και σε σένα κάτι αλλά σε άλλους που δεν ασχολούνται λέει...

Δημοσ.

ρε παιδιά τρελό μπέρδεμα εγώ πάντως προς την nvidia στρέφομαι…

Να ρωτήσω κάτι ακόμα υπάρχει κανένα μαγαζί με μεταχειρισμένα εξαρτήματα υπολογιστών.... Δεν θα ανέβει ρε μάγκες με μια 7600GS ίδια με αυτήν που έχω?? Μια μεταχειρισμένη θα μου βγει 30εθροποθλα και θα έχω μια κάπως πιο καλό σύστημα σε σχέση μετά γραφικά!+ ένα overclocking στους χρονισμούς τους πιστεύω θα είναι μια χαρά….τι λέτε???

• Super Moderators
Δημοσ.

8800 GTS 512mb>8800GT 512mb>8800 GTS 640mb>7950GX2 1gb (που ουσιαστικά είναι 2χ 7950...)

θα είσαι πολύ πιο κάτω σε επιδόσεις όπως καταλαβαίνεις...

Δημοσ.

Γεια χαρά ρε παιδιά,απο τα όσα διάβασα και εγώ είμαι της ταπεινής άποψης να πάρει το παλικάρι μια 8800gt

να βρεί την "υγειά" του.

Όχι οτι είναι η σούπερ ντούπερ κάρτα αλλά σίγουρα είναι value for money.

Μια τέτοια έχω και εγώ,μάλιστα την συγκεκριμένη:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=1030353

Για να μην ανοίξω &άλλο τόπικ θα ήθελα να μου πείτε αν με μια αγορά παρόμοιας και διάταξη SLI ήμουν κομπλέ..

Τί λέτε να το προχωρήσω το θέμα?

Χρήματα άνετα δίνω μέχρι 200ευρώ,

το θέμα είναι να κάνω sli με άλλη μια παρόμοια (+aftermarket ψύξη και για τις δύο),

ή να πάρω μια πιο "καινούρια" με 200ευρώ?

Ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις και sorry για το μπάσιμο στην συζήτηση,

απλά πιστεύω οτι κολλάει κάπως...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...