Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις αγοράς κάρτας για SLi επιδόσεις!!!

hackertom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητοί φίλοι για σας

Έχω την club 3d 7600 GS 256 PCI-EXPRESS και θα ήθελα να μου προτείνετε μια κάρτα γραφικών να την βάλω να δουλέψει σε SLi mode με την προαναφερθείσα κάρτα. Δεν μπορώ να βρω την ίδια όποτε αναγκαστικά θα ψάξω να βρω κάποια άλλη. Ποια μου προτείνετε…??(Οποίος ξέρει κανένα ελληνικό site,online κατάστημα ας μου το πει που πουλάει την ίδια κάρτα.) Αλλιώς πείτε μου μια άλλη κάρτα που να δουλεύει ανάλογα. Θα προτιμούσα από κάποιο γνωστό on-line shop…Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Απ' όσο ξέρω sli μπορείς να κάνεις μόνο με ακριβώς τα ίδια μοντέλα καρτών. Άσχετο, τελικά με την οθόνη που έλεγες στο άλλο τόπικ τι έκανες?

Δημοσ.

ολα οκ φίλε!Την έφιαξα τελικά!Εγώ νομίζω το chip παιζει ρόλο η κάνω λάθος?Δήλ το 7600GS και το 256MB...Ας μας πεί καποιος που ξέρει..

Δημοσ.

Δηλαδή ....Θέλω να έχω sli αλλά από ότι λες δεν θα κερδίσω τίποτα..

Φίλε όχι ότι είμαι καλά διαβασμένος πάνω σε κάρτες γραφικών αλλά δυο κάρτες λογικά θα δουλέψουν καλύτερα από μια έτσι? Στις σημερινές απαιτήσεις τον games δηλαδή δεν θα μπορούν να αντεπεξέλθουν ανάλογα....

Δημοσ.

Oχι φιλε με καμια παναγια δεν αξιζει καθολου ομως.Ειδικα μια μεσαιας κατηγοριας οπως ηταν η 7600 δεν θα κερδισει πολλα με ακομα μια.παρε μια καινουργια και καθαρισες διπλασιες επιδοσεις θα εχεις να πουμε αποτι θα ειχες δυο τετοιες

• Super Moderators
Δημοσ.

πράγματι πεταμένα λεφτά...αν σκεφτείς ότι με 100 euro παίρνεις κλάσης ανώτερη κάρτα (από 2 τέτοιες έτσι) έστω και μεταχειρισμένη

Δημοσ.

παρε μια 8800 να τελιωνεις τωρα που πεσανε οι τιμες...και καμια 3870 καλη θα ηταν(αυτο για τον φιλο μου τον ατι!)

Δημοσ.

Άσε που το sli θα το υποστηρίζουν τα μισά παιχνίδια...Κι αν αργότερα σου χαλάσει η παλιά 7600 τι θα κάνεις, θα μείνεις πάλι με μία ή θα αγοράζεις μόνιμα 7600 για sli? :P

Δημοσ.

αγαπητε μου φιλε ατι με 130 παιρνει 8800gt απο πλαισιο!πολυ καλη και η 3870 αλλα δυστιχωσ και ακριβοτερη και χειροτερη ελαφρα στα benc!για ακομη μια φορα εκτοσ παιχνιδιου η μη ανταγωνιστικη αγαπημενη μας κατα τουσ παλαιοτερους καιρους ατι.:rolleyes:

Δημοσ.

Δεν θα αρχισω καν για τις επιδοσεις γιατι δεν λεει να χαλασουμε αλλο ενα τοπικ οπως χτες . Εγω θα επικαλεστω τα αρκετα thread του insomnia που μιλανε για 8800gt που ψηνονται δεν πιστευω να βρειτε κατι και εδω τοσα thread το λενε οχι εγω.Γιατι λες να ειναι τοσες φτηνες δεν αναρωτηθηκες καθολου????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...