freespire Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 λοιπον ενα μεγαλο μυστηριο..ACER LAPTOP..το θεμα δεν το εθιγα εαν ειχα στο τσεπακι 1200 ευρω....αλλα δεν τα εχω... τι γινεται με αυτη την εταιρεια?ειναι οι υπολογιστες τις ασξιοπιστοι?2 φιλοι μου που εχουν ειναι μια χαρα...5ετια+...απο την αλλη στο διαδικτυο διαβαζω τα πιο κουλα+οτι ποιοτικα τα υλικα `μεσα` ειναι μαπα....οντως ισχυει? και μεταξυ acer travelmate και acer aspire ποιες οι διαφορες περα απο την διαρκεια μπαταριας.... καθε σχολιο καλοδεχουμενο....
michalis2610 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Εχουν γραφτεί χιλιάδες λέξεις εδώ για το συγκεκριμένο θέμα οπότε δεν υπάρχει λόγος να επαναλλαμβανόμαστε. Σίγουρα όποιος δεν έχει/διαθέτει 1200 ευρώ για αγορά φορητού δε σημαίνει ότι η μόνη εναλλακτική είναι το να πάρει Acer. Τα πάντα εξαρτώνται από το τι σκοπεύεις να κάνεις με το φορητό. Στη περίπτωση που θα κάνεις κάτι περισσότερο από αυτό που θεωρείται ως μέση χρήση μην έχεις την εντύπωση ότι πρέπει να έχεις ένα μηχάνημα "τέρας" για να κάνεις την δουλειά σου. Χρησημοποιώ χρόνια φορητό υπολογιστή και το τελευταίο που έχω είναι ένα ταπεινό σύστημα με Τ5500, 2GB RAM 120GB HDD, ενσωματωμένη κάρτα γραφικών και μολονότι η χρήση και οι απαιτήσεις μου είναι πάνω από το μέσο όρο, είμαι απολύτως ευχαριστημένος. Αν ήμουν petrolhead θα είχα χτυπήσει με τα ίδια χρήματα ένα Acer "τούμπανο" με 0,4 GHz πιο γρήγορο επεξεργαστή και θα κέρδιζα 4sec στην εκκίνηση και 3sec στον τερματισμό...Ναι...φοβερό... Γενικά για τα Acer τώρα, είναι γενονός ότι έχουν χαμηλότερα ποσοστά αξιοπιστίας από άλλες εταιρείες (με κύριο λόγο τα χαμηλότερης ποιότητας υλικά κατασκευής). Το πρόβλημα με τα Acer είναι το κακό σέρβις που έχουν. Αν δεν ήταν αυτό τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά, μιας και η επέκταση εγγύησης είναι πολύ οικονομική, οπότε θα την αγόραζες και θα ήξερες ότι αν πάθει κάτι θα είσαι καλύμένος. Θεωριτικά είναι σωστό, αλλά όταν μείνεις χωρίς φορητό 1+ μήνα (ως 3+ που έχουμε διαβάσει κατά καιρούς σε ακραίες περιπτώσεις) για μια επιδιόρθωση τότε διαπιστώνεις την διαφορά μεταξύ θεωρίας και πράξης. Αν θα πρότεινα ποτέ σε κάποιον Acer θα ήταν μόνο από τις επαγγελματικές σειρές Travelmate και όχι από τα Aspire (ας με συγχωρίσουν οι υπέρμαχοι) καθώς είναι πολύ ανώτερά τους ποιοτικά και για κάποιον που ο φορητός είναι εργαλείο δουλειάς και δεν το έχει για να κάνει chat με τους φίλους στο msn και για να παίζει Pro, η γενικότερη ποιότητα (κατασκευής, επίπεδο θορύβου, εργονομία κτλ) είναι πολύ πιο σημαντική από το όποιο πλεονέκτημα στη ταχύτητα ωστέ να επιλέξω Acer. ΥΓ: Σίγουρα αγοράζοντας Acer δε σημαίνει ότι ο φορητός θα είναι και προβληματικός. Αλλωστε αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα το είχαν κλείσει το μαγαζί. Εννοείται πως τα περισσότερα θα σε υπηρετήσουν απροβλημάτιστα. Εξάλλου πρόβλημα μπορεί να παρουσιάσει η οποιοδήποτε ηλεκτρονική συσκευή, ανεξαρτήτως ονόματος. Και τα Thinkpad έχουν προβλήματα και τα Compaq, Toshiba κοκ. Το θέμα είναι η συχνότητα που τα παρουσιάζουν και το επίπεδο του σέρβις τους.
polyz81 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 φίλε μου ένα θα σου πω. εγώ έχω στην δουλεία ένα acer pentium 4 3 ghz 1 g ram 80 g σκληρο και παει μια χαρά. αλλά ακου τι θα σου πω. έπεσε από τραπέζι κάτω σε τσιμέντο σε εργοτάξιο και δεν έπαθε τίποτα. μάλλον εγώ έπαθα την πλάκα μου!!!! :fear::fear:
S2Katana Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 H αδερφή μου πήρε έναν Travelmate με το ''δες την ψηφιακά'' και βγήκε σκυλί μέχρι στιγμής.
jimarass Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Τελικά ποιες εταιρίες έχουν καλό service? Γιατί το service της sony δεν είναι καλό??
thanosaek Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Εγώ όταν δούλευα στο πλαίσιο και ασχολιόμουν με αυτά ( πριν 1 χρονο ήμουν στο τμήμα των Laptop ) ήξερα ότι το μόνο τους κακό ήταν το σέρβις ( το οποίο είναι στην ιταλία ) και η ποιότητα κατασκευής....Ο μόνος λόγος που υπήρχαν ήταν η τρομερά ανταγωνιστηκές τιμές τους....Βέβαια είχαν έρθει και πελάτες που μου έλεγαν ότι ήθελαν μόνο ACER....To laptop είναι και σαν λαχείο μερικές φορές....Αν σου κάτσει.... Όσο για το ποιές εταιρίες έχουν καλό σέρβις....Η Toshiba έχει το σέρβις της στην Ελλάδα και είναι πολύ καλό, η sony το έχει στο εξωτερικό αλλά είναι πάρα πολύ καλό, η LG έχει εδώ στην Ελλάδα και μπορούν να έρθουν και στο σπίτι σου να το δουν....Αυτά είναι από όταν ήμουν έγώ....Αν ξέρει κανένας άλλος τπτ πιο πρόσφατο να μας το πει....
sotoul Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 οντως κι εγω ειχα προβλημα με το service του acer. ηταν κι αυτος ενας λογος που κατέληξα τελικα σε apple.
Land_Of_Banania Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Τhanosaek πλέον δεν τα στέλνουν Ιταλία. Το έχω ακούσει κι εγώ αυτό για παλιά και μάλιστα πως έπρεπε να το στείλεις μόνος σου (....) αλλά απ' ότι ξέρω τώρα έχουν service Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Τώρα βέβαια πως γίνεται να σε χαλάσει τόσο το service της acer που τελικά να πάρεις mac αυτό είναι άλλο θέμα
vaiostir Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Μάλλον τα πράγματα έχουν διορθωθεί πολύ σε σχέση με πριν. Αλλαγή motherboard (από δικό μου λάθος – χύθηκε υγρό στο Laptop) σε 14 μέρες. Πολύ ευχαριστημένος από το service.
ihthiologos Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 φιλε και εγω ειμαι ικανοποιημενος απο το service σε 5 μερες αλλαγη ηρθαν τον πηραν με courier απο το σπιτι μου και μου τον επεστρεψαν. να τονισω οτι ειχα αγορασει επεκταση εγγυησεις που το εγραφε πως αποδεσμευόταν για τα παραπανω αλλα αξιζε. το κοστος ηταν 154ευρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.