kostas7777777 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 επειδη δεν ειμαι σιγουρος πως η απορια μου αρμοζει στο γενικοτερο πνευμα του insomnia η ερωτηση θα ειναι σαν αινιγμα.ασ απαντησουν μονο αυτοι που θα καταλαβουν τι θελω. βρηκα ενα προγραμματακι(ccdxp32) με το οποιο σε tv tuner με Chipsets BT848, BT849, BT878, BT879 λενε οτι την κανει την δουλεια... το χει δοκιμασει κανεις? ποιες καρτες εχουν καποιο απο τα παραπανω chipsets?
mihalakis Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Φίλε να το κάνουμε σαν adventure αν είναι Έχω την εντύπωση οτι την κάνουν τη δουλειά τα συγκεκριμένα τσιψετς αλλά απότι ήξερα χυπήρχε πρόβλημα με τον ήχο αλλά και την εικόνα σε κάποιο βαθμό. Οι εμπειρότεροι ας ρίξουν τα φώτα τους
kostas7777777 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Φίλε να το κάνουμε σαν adventure αν είναι Έχω την εντύπωση οτι την κάνουν τη δουλειά τα συγκεκριμένα τσιψετς αλλά απότι ήξερα χυπήρχε πρόβλημα με τον ήχο αλλά και την εικόνα σε κάποιο βαθμό. Οι εμπειρότεροι ας ρίξουν τα φώτα τους για τον ηχο κι εγω εχω ακουσει αλλα δεν με πειραζει. η εικονα ειναι αυτη που με απασχολει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.