Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Γειά σας. Τελικά έχει καταφέρει κανένας να περάσει χάρτες στο psp εγώ δυσκολεύομαι στο Google Map και δεν έχω καταφέρει να περάσω χάρτες στο psp. Κάθε βοήθεια δεκτή ευχαριστώ.
Dr_73 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Το πρόγραμμα GO EXPLORER έχει μια έκδοση με χάρτες όλης της Ε.Ε. Έχεις ασχοληθεί καθόλου; Δεν γνωρίζω προσωπικά αν συμπεριλαμβάνεται και η Ελλάδα μέσα. Αλλά είναι πολύ μεγάλο ως όγκος δεδομένων , οπότε δεν το θεωρώ απίθανο. (1,68GB το ISO )
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Τελικά δεν περιλαμβάνεται. Εμένα το προβλημά μου είναι ότι δενξέρω πώς κόβουμε χάρτες τους χάρτες με το google map.
darksoho33 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 επειδη το εχω ψαξει αρκετα, πιστεψε με δεν αξιζει καν ο κοπος την στιγμη που με 100ευρω παιρνεις ετοιμο gps.
kabamaru21 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 ερωτηση περι gps γιατι λεω να παρω και εγω... ασπουμε θα πρεπει να περασεις τους χαρτες της αττικης μεσω το pc στο psp η να διμιουργησεις μια cache με αυτους .. και μετα φορτωνεις τo homebrew mapthis και ολλα κομπλε... αυτη δεν ειναι η γενικη ιδεα? δεν χρειαζομαι να μου λεει αριστερα και δεξια και τετοια απλα στιγμα κατευθηνση (μια γραμη ξερω γω) αναζητηση οδων και χαρτες. τα κανει δεν τα κανει αυτα? καποιος χρηστης παρακαλω ας απαντησει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.