Προς το περιεχόμενο

Περί Lidl...

random

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και με την ευκαιρία, ας βγάλουν και καμιά προσφορά του στυλ

" αγοράζοντας είκοσι φρατζολάκια

δώρο 5 λίτρα ηλιέλαιο Ουκρανίας SAE-50 και δωρεάν φίλτρο λαδιού" :-D

Θα τα τσιμπήσω τα λαδάκια μου μου φαίνεται... :cry:

Δημοσ.
γιατι ρε παιδια τι τρεχει με τα ρουχα του zara?(το ξερω offtopic)

Λένε (και μάλλον είναι αλήθεια), ότι έχει ναυλώσει δυο τρία καράβια τα οποία πλέουν σε διεθνή ύδατα, τα έχει γεμίσει ραπτομηχανές,υφάσματα και κακομοίρηδες και τους βάζει και ράβουν τα περιβόητα ρούχα της φίρμας, χωρίς να πληρώνει κρατήσεις ή οτιδήποτε άλλο αφού δεν υπόκειται στις υποχρεώσεις κάποιου κράτους.

Θεωρητικά σύγχρονη σκλαβιά.

Στην πράξη δεν ξέρω αν είναι αλήθεια...

Δημοσ.
Και με την ευκαιρία, ας βγάλουν και καμιά προσφορά του στυλ

" αγοράζοντας είκοσι φρατζολάκια

δώρο 5 λίτρα ηλιέλαιο Ουκρανίας SAE-50 και δωρεάν φίλτρο λαδιού" :-D

Θα τα τσιμπήσω τα λαδάκια μου μου φαίνεται... :cry:

Εάν υπήρχε και σε SAE 30 θα ήταν ακόμη πιο καλά, διότι το SAE 30 λόγω του ότι είναι πιό παχύρευστο από το 20-50, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί εκτός από το τηγάνι και στη σαλάτα μας.

Γειά μας, παιδιά!

Δημοσ.
Εάν υπήρχε και σε SAE 30 θα ήταν ακόμη πιο καλά, διότι το SAE 30 λόγω του ότι είναι πιό παχύρευστο από το 20-50, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί εκτός από το τηγάνι και στη σαλάτα μας.

Γειά μας, παιδιά!

Χώρια το άλλο, αντί για βούτυρο στο ψωμί μας, θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε και γράσσο. Ίσως να είναι πιό υγιεινό, διότι δεν έχω ακούσει μέχρι τώρα για "μεταλλαγμένα" γράσσα.

Να είστε καλά, παιδιά.

(Η ζωή μας θέλει και λίγο χιούμορ εκαί που φτάσαμε. Και πού ξέρετε, μπορεί το χιούμορ να διαλύει και τα λίπη)

Σας ευχαριστώ

Ο φίλος Sonne68

Δημοσ.
Λένε (και μάλλον είναι αλήθεια), ότι έχει ναυλώσει δυο τρία καράβια τα οποία πλέουν σε διεθνή ύδατα, τα έχει γεμίσει ραπτομηχανές,υφάσματα και κακομοίρηδες και τους βάζει και ράβουν τα περιβόητα ρούχα της φίρμας, χωρίς να πληρώνει κρατήσεις ή οτιδήποτε άλλο αφού δεν υπόκειται στις υποχρεώσεις κάποιου κράτους.

Θεωρητικά σύγχρονη σκλαβιά.

lol, πολύ δύσκολο να είναι αλήθεια αυτό το πράγμα, στο τελωνείο δηλαδή τι θα λέει ως χώρα παραγωγής για να μπούνε δασμοί ; Aνοιχτά αιγαίου πελάγους (edit :αν και θα μπορούσε να δηλώσει με βάση την σημαία του, πάλι μπερδεμένο φαίνεται) ; Πρέπει να έχει τρελά κονέ γιατί τα πάντα θα είναι μαύρα, ποιος νηογνώμονας θα πιστοποιούσε τέτοια πλοία πρώτο και καλύτερο... κανένας δεν θα έμπαινε σε τόσο κόπο ενώ το outsourcing σε κάποια ασιατική χώρα θα του έβγαινε εξίσου φτηνά και χωρίς μπλεξίματα.

Δημοσ.
lol, πολύ δύσκολο να είναι αλήθεια αυτό το πράγμα, στο τελωνείο δηλαδή τι θα λέει ως χώρα παραγωγής για να μπούνε δασμοί ; Aνοιχτά αιγαίου πελάγους (edit :αν και θα μπορούσε να δηλώσει με βάση την σημαία του, πάλι μπερδεμένο φαίνεται) ; Πρέπει να έχει τρελά κονέ γιατί τα πάντα θα είναι μαύρα, ποιος νηογνώμονας θα πιστοποιούσε τέτοια πλοία πρώτο και καλύτερο... κανένας δεν θα έμπαινε σε τόσο κόπο ενώ το outsourcing σε κάποια ασιατική χώρα θα του έβγαινε εξίσου φτηνά και χωρίς μπλεξίματα.

Και μένα μου φαίνεται περίεργο, αλλά ακούγεται χρόνια στην πιάτσα , και το έχω ακούσει και από μαγαζάτορες σοβαρούς και με άλλα αντικείμενα στην περιοχή του κέντρου.

Τώρα, τι και πως....

Πάντως δε νομίζω ότι είναι πιο δύσκολο να βαφτίσεις ρούχα με κάποια φίρμα και να τα εισάγεις από το να φέρνεις κόκα με container στα τελωνεία..

Δημοσ.
Λένε (και μάλλον είναι αλήθεια), ότι έχει ναυλώσει δυο τρία καράβια τα οποία πλέουν σε διεθνή ύδατα,

και το έχω ακούσει και από μαγαζάτορες σοβαρούς και με άλλα αντικείμενα στην περιοχή του κέντρου.

ένα ίχνος αυτης της φήμης υπάρχει στο internet ?

πιο εύκολα βρηκα επαίνους παρά κριτική για Zara.

------------------ ----------------- ----------------- ---------------------

όποιος έχει πρόβλημα ανεργίας, εδώ έχω το κελεπούρι εργοδότη: http://www.sea-code.com/ :lol: :lol:

και αν ανέβει το δολάριο, έναντι του ευρώ ποιός τους πιάνει

Επισκέπτης
Δημοσ.
ένα ίχνος αυτης της φήμης υπάρχει στο internet ?

πιο εύκολα βρηκα επαίνους παρά κριτική για Zara.

------------------ ----------------- ----------------- ---------------------

Σύμφωνα με μία έρευνα οι ιδιοκτήτες BMW και Mercedes αυτοκινήτων, είναι αυτοί οι ιδιοκτήτες που περισσότερο απ' όλους τους άλλους "κρύβουν" τα τεχνικά προβλήματα των οχημάτων τους.

Άσχετο με τον Zara, αλλά παραβολικό. Θα μπορούσε να ταιριάζει στην περίπτωση γιατί ώρες-ώρες η ψωνάρα δεν έχει όρια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...