kotsos13 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Γειά σας.... Είμαι εντελώς αρχάριος και ψάχνω κάποιο βιβλίο για βασικές γνώσεις αλγοριθμικής.... Help me....
kotsos13 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Ippo00 το βιβλίο που μου προτείνεις είναι στα αγγλικά;;;
FrAcTaL-gR Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Το προαναφερόμενο βιβλίο κυκλοφορεί και στα Ελληνικά ("Εισαγωγή στους αλγορίθμους" Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης) αλλά άμα δεν έχεις καλό υπόβαθρο στα Μαθηματικά, ξέχνα το, γιατί είναι πολυ θεωρητικό. Ωστόσω το βιβλίο αυτό είναι, όντως, "κορυφή". Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω site απ' όπου μπορείς να "κατεβάσεις" διάφορα ενδιαφέροντα. http://math.stuff.gr/gr/downloads.php
kotsos13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Παιδιά κάτι ακόμη.... Ποιά είναι η καλύτερη ηλικία για να αρχίσει κάποιος προγραμματισμό;;;;
dark_banishing Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Το βιβλίο που του προτείνατε είναι μια χαρά, αλλά το παιδί 13 χρονών είναι !!
gtroza Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=217456 ξεκίνα απο αυτά που είναι κοντά σου .
kotsos13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 FrAcTaL-gR το site που μου έδωσες με βοήθησε πολύ.... Συγκεκριμένα βρήκα ένα για βασικές γνώσεις αλγοριθμικής του Νέστορ Ιωανίδη. Thanks!!!!
kotsos13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Gtroza μια ματιά που έριξα στο site που μου έδωσες δεν κατάλαβα που μπορεί να με βοηθήσει....
_tasos Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Παιδιά κάτι ακόμη....Ποιά είναι η καλύτερη ηλικία για να αρχίσει κάποιος προγραμματισμό;;;; Δεν νομίζω ότι υπάρχει σωστή κ λάθος ηλικία. Δεν είναι αθλητισμός εξάλλου. Αρκεί να σου κόβει λιγάκι και όλα γίνονται. Ασχολείσαι με κάτι συγκεκριμένο αυτό το καιρό; Έχεις κάποιες σχετικές γνώσεις; Πες τι περίπου θέλεις για να πάρεις κάποιες πιο συγκεκριμένες κατευθύνσεις
kotsos13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Βασικά τώρα άρχισα να διαβάζω ένα βιβλίο για βασικές γνώσεις αλγοριθμικής και στη συνέχεια θέλω να προχωρήσω στην εκμάθηση μιας γλώσσας..
_tasos Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Γιατί δεν ξεκινάς κατευθείαν με το να μάθεις να προγραμματίζεις; Έτσι κι αλλιώς, όταν αρχίσεις να γράφεις κώδικα θα αρχίσεις και να μαθαίνεις. Καλή η θεωρία αλλά αν δεν ξοδέψεις χρόνο γράφωντας πολλές γραμμές κώδικα δεν θα μάθεις ποτέ. Έχω διδάξει προγραμματισμό σε πρωτοετείς φοιτητές και εκεί έχω καταλήξει, ότι δηλαδή για να μάθεις προγραμματισμό πρέπει να κάτσεις και να γράψεις πολλές γραμμές κώδικα. Φαντάζομαι ότι έχεις PC. Ξεκίνα και γράφε κώδικα. Διάλεξε μία γλώσσα και φάε χρόνο με το να ασχολείσαι. Σιγά σιγά θα αποκτήσεις κάποια εξοικίωση και θα μπορέσεις να κατανοήσεις καλύτερα και ένα βιβλίο αλγοριθμικής.
kotsos13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Όταν λες να ξεκινήσω κατευθείαν με μια γλώσσα εσύ ποιά προτείνεις;;;;
gtroza Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 εννοούσα να καταδεχτείς τα βιβλία του σχολείου σου και όταν τα βρείς πολύ λίγα για σένα πας αμέσως σε πιό προχωρημένα πράγματα ξεκίνα με κάτι και θα δείς στο δρόμο είναι ένας τρόπος για να μάθεις καλή συνέχεια .
gtroza Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 πρωτοετείς φοιτητές με πρωτοετείς στο γυμνάσιο είναι απο εδώ μέχρι τον σείριο ! .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.