furious99 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Προσφορά 5Ε/30ημέρες με διάρκεια ΕΝΑ ΜΗΝΑ!!! ΧΑΧΑ ΧΑ γίνεται τόσος ντόρος για κάτι που το πολύ να προλάβει να ενεργοποιήσει κάποιος 2 ΦΟΡΕΣ!!!! ΤΙ καραγκιοζιλίκια είναι αυτα με τις εταιριές κινητής???? (έχω ΤΙΜ f2g και ΤΙΜ συμβόλαιο) Από ότι ακούγεται αυτή η προσφορά θα μείνει και μετά την ημερομηνία αυτή αλλά υπάρχει ένα ενδεχόμενο να μειωθούν τα λεπτά...
kfyros Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Ακομα και ετσι να ειναι εσενα τι σε κοπτει; Μηπως πληρωνεις συνδρομη στο Insomnia και απαιτεις να μην υπαρχουν διαφημισεις ή σε διορισε κανενας νταβα στη τσεπη των διαχειριστων; Τι λές ρε Κυριάκο ? Εγώ χάρηκα για τις καταχωρήσεις, δεν ειρωνεύτηκα κανέναν ! Σαν επαγγελματίας της πληροφορικής χαίρομαι ιδιαίτερα όταν βλέπω να μπαίνει μέρος της διαφημιστικής πίτας στο internet , παρόλο τον πόλεμο από τα έντυπα και την τηλεόραση. Ξέρω να χρησιμοποιώ και emoticons αν θέλω να ειρωνευτώ κάποιον. edit : η ίδια απάντηση και για το post σου φίλε Tigran.
Tigran Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Α οκ, γιατι νόμιζα ειρωνικά το είπες και μου φάνηκε παράξενο... Παρεξήγησις!
foufoutios Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Ολα καλα με τη Wind και οι προσφορες μια χαρα και πολλα ευρω εχουμε γλυτωσει.. Αυτο το σημα το καταραμενο ομως, ποτε θα το φτιαξουνε???? Τριτο αφτι θα βγαλουμε σε λιγο καιρο απο την ακτινοβολια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα