spyros1234 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Γεια σας Έχω προβλημα με τους ελληνικους χαρακτηρες sto dreamweaver δεν τους αναγνρίζει. Τι μπορώ να κάνω? ¨Εχω βάλει ελληνικα fonts και επίσης δοκιμασα δίαφορα στο preferences ? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Ποιά έκδοση του Dreamweaver έχεις και τι λειτουργικό τρέχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros1234 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Leopard Αγγλική Εκδωση Dreamweaver cs3 Σε ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros1234 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Θέλω να προσθέσω ότι αυτό μου συμβαίνει μόνο στο Dreamweaver Έχω εγκαταστήσει το FontExplorer και έχω βάλει στο μηχάνημα Ελληνικά fonts. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Στο Page Properties (ή κάτι αντίστοιχο) του Dreamweaver έχεις επιλογή για encoding; Έχεις βάλει UTF-8 ή ISO 8859-7: Στο Preferences του Dreamweaver έχεις δοκιμάσει UTF-8 ή ISO 8859-7; Δυστυχώς η knowledge base της Adobe είναι α-πα-ρά-δε-κτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros1234 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Ναι τα έχω δοκιμάσει Το πρόβλημα το συναντάω και στον editor του Dreamweaver. Σε ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epersidi Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Όταν λες δεν τους αναγνωρίζει εννοείς ότι βγάζει "κινέζικα" ή ότι βγάζει &tau &pi &epsilon κτλ? Γιατί αν ισχύει το δεύτερο είναι φυσιολογικό και ο browser σου θα τα δείχνει σίγουρα σωστά εφόσον έχεις δηλώσει το encoding της σελίδας σε UTF-8. Πήγαινε στο browser σου και δες όταν φορτώνεις τη σελίδα ποιο encoding χρησιμοποιήτε. Αν δεν είναι UTF-8 τότε δεν ρυθμίζεις σωστά το encoding στο Dreamweaver. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros1234 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μου τα βγάζει κινεζικα σου έχω επισυναψει ενα print screen Σε ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xenistisnet Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 πηγαινε page properties --> Appearence --> Page font | | edit font list και διαλεξε Monaco CE Apply Ok. Αυτο ειναι ολο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros1234 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Σε ευχαριστώ αλλά από properties --> Appearence --> Page font απλά δηλώνω τα styles. Το πρόβλημα είναι ότι ο Dreamweaver σας editor δεν αναγνωρίζει τους ελληνικούς χαρακτηρες, στο CODE SCREEN.(κατά την πληκτρολόγηση τους) Οπουδήποτε αλλού δεν έχω κανένα πρόβλημα. Επίσης ήθελα να δοκιμάσω έναν άλλο html editor και κατέβασα το textmate. Και με το textmate δεν έχω κανένα πρόβλημα. το print screen που σας στέλνω είναι preferences του Dreamweaver Είμαι σε αδιέξοδο δε ξέρω τι να κάνω. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xenistisnet Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 πηγαινε dreamweaver-->preferences-->fonts(διαλεξε unicode 5.0 UTF-8) ΚΑΙ ΓΙΑ proportional font Monaco CE Fixed font Monaco CE Code View Monaco CE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros1234 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 σε ευχαριστώ πολύ ! ειχα αρχισει να απελπιζομαι ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.