NeTeD Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2002 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2002 Ontws paidia.. Einai kalo topic gia na kleisei <p>Synexiste pio omala please!<p>Sxetika me to 8ema den mporw na pw polla giati Kubrick mono to kourdisto portokali exw dei, kai provlepetai kai deyterh 8eash gia na katalavw ti ginetai..<p>Tha symfwnisw pantws me aytous pou eipan oti o spielberg einai pio emporikos, mias kai oi tainies tou kubrick einai pio poly gia psagmena atoma kai oi perissoteroi an tous anafereis onomata tainiwn tou, tha se koitane paraksena.<p>Perisotera sxetika me thn sygrish de mporw na pw mias kai den eimai kai fan tou kinhmatografou.. To afhnw stous pio empeirous Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2002 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2002 Βρε παιδιά, δεν καταλαβαίνω την τρομερή διαμάχη. Μου θυμίζετε τους παλιούς πόλεμους εδώ: AMD vs Intel ή Nokia vs Ericsson ή ακόμα Panafon (Vodafone) vs Cosmote.* <p>crAss, ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει την άποψή του, όσο 'κακή' κι αν είναι αυτή. Δεν λέει βλακείες όποιος διαφωνεί μαζί μου. Συμφωνώ απόλυτα στην ουσία μαζί σου, ότι καλύτερα να έχεις επιχειρήματα και να τα παραθέτεις για να κρίνεις αλλά (με συγχωρείς κι όλας) δεν είναι και κανένα μεγαλειώδες επιχείρημα αυτό που είπες "Μάθε πρώτα να γράφεις το όνομά του και μετά κρίνε τον". Γιατί δηλαδή, αν δεν ξέρω πώς λέγεται ο τραγουδιστής των Rolling Stones δεν μπορώ να απολαύσω την μουσική τους;<p>Ο κάθε άνθρωπος, σε μια συζήτηση, κρίνεται με βάση τις θέσεις του και τα επιχειρήματα με τα οποία στηρίζει τις θέσεις αυτές. Αν ο xaero2 αρκείται να γράψει "Ο Kubrick είναι καραγκιόζης" είναι δικαίωμά του να το πιστεύει, άσχετο πώς θα τον κρίνω εγώ. Προφανώς αυτό που λέει δεν είναι επιχείρημα αλλά αυτό αφορά τον ίδιο, όχι εμένα. Ας πρόσεχε στο κάτω-κάτω. <p>-------------- paredwse<p>Μην παίρνετε ναρκωτικά, δεν φτάνουν για όλους<p>__________ * Εντάξει, εγώ είμαι με τον Kubrick, την Intel, την Ericsson και την Cosmote... Και λοιπόν; ʼποψή μου, όχι απαραίτητα σωστή...<p>[ 27-01-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: paredwse ]</p> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crAss Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2002 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2002 Gia emena den einai axios gia sizitisi opoios den epixeirimatologei. Den exo kanena provlima na sizitiso otidipote me anthropous pou exoun ek diametrou antitheti gnomi apo emena. Me trelenoun oloi autoi pou petane mia m*****a kai meta tin kanoun. Exoun mia apopsi? Sevasti arkei prota apo ola na tin sevastoun oi idioi pou tin parathetoun kai na tin tekmiriosoun...<p>crAss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.