Προς το περιεχόμενο

Ένα μπράβο στο e-shop.gr

nikos18382

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες ειμαι απο κατερινη.

Την Τριτη το βραδι παρηγγηλα το κουτι COSMOS RC 1000 της COOLERMASTER

και την αμεσως επομενη μερα το μεσημερι μου ηρθε μηνυμα στο κινητο

οτι η παραγγελια σας εχει ερθει στο υποκαταστημα Κατερινης.

Οταν πηγα να το παρω απο περιεργεια τους ρωτησα αν υπαρχει stock

στη Θεσσαλονικη για να εξυπηρετουν την Β.Ελλαδα και μου ειπαν οχι ηρθε

κατευθειαν απο Αθηνα!

ΑΞΙΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥΣ

Δημοσ.

Xαχα. Έχεις πολλά να μάθεις ακόμα δικέ μου. Περίμενε και θα ακούσεις κι άλλα σχόλια από κάτω.

Edit:Τώρα είδα πως με πρόλαβε ήδη ένας.

Δημοσ.

μου ετυχε πολυ πιο πριν για motherboard φιλε

περιπου ενας μηνας αλλα εφταιγε ο εισαγωγεας της gigabyte.

οι ανθρωποι παντως μου πιστωσανε το λογαριασμο και πηρα

ολοκαινουργιο

Δημοσ.

εγω γενικα εχω αγορασει πολλες φορες απο e-shop αλλα δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα ,μαλιστα με εξυπηρετουν πολυ γρηγορα.Παντως ουτε με εγγυησεις εχω ασχοληθει και γενικα αγοραζω μικροπραγματα.

Δημοσ.
Γενικα το eshop στο sales ειναι πολυ καλο και αρκετα γρηγορο .Στο after sales support

μας τα χαλαει :-) :-) :-)

Έχεις απόλυτα δίκιο φίλτατε τριφυλλοφόρε. ;)

• Moderators
Δημοσ.

Εγω χτες που ξεσκαρταρα τη ντουλαπα ειδα τουλαχιστον 20 αποδειξεις απο τα τελευταια 3 χρονια που αγοραζω απο e-shop.

ΠΟΤΕ δεν ηταν κατι χαλασμενο, ενω 2-3 φορες που ηταν φιλων χαλασμενο ειτε το ελεγξαν αυθημερων για να διαπιστωσουν οτι εφταιγε ο φιλος για λαθος τοποθετηση (και οντως ετσι ηταν), ειτε πιστωσαν το ποσο μετα απο 2 μερες ειτε το αντικατεστησαν με ίδιο... Και μιλαμε για χιλιαρικα ευρω ε...

Τι αλλο να πω :-)

Δημοσ.

Πριν 1 χρονο πηρα απο eshop ενα τροφοδοτικο thermaltake που εχανε ρευμα απο παντου. Το εβαζες στην πριζα και αν το ακουμπαγες σε τιναζε.

Το πηγα πισω και περιμενα 4 εβδομαδες για να το ελεγξουν και να μου πουν πως οντως εχει προβλημα. Τι να ελεγξουν δηλαδη που το εβαζες στην πριζα και εφευγε ρευμα προς ολες τις κατευθυνσεις. Σαν το πικατσου ενα πραγμα

Δημοσ.
Σαν το πικατσου ενα πραγμα

Χαχαχα !!! Τέλεια περιγραφή..!

Ούτε εγώ έχω παράπονο από το eshop, αλλά επειδή έχω ακούσει πολλά αγοράζω πράγματα που δύσκολα χαλάνε..

Δημοσ.

Παίδες αυτο που έχω να πω εγώ είναι οτι, οτι έχω αγοράσει απο αυτό το "μαγαζί" δεν παίζει να μην μου εχει βγάλει εστω και ένα πρόβλημα...

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ: Δεν δούλευε το κατω βελάκι.

ΚΑΜΕΡΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ: Δεν δούλευε το μικρόφωνο.

DVD-RW: Δεν το αναγνώριζε το pc.

και αλλα πολλά που έπαθαν φίλοι μου... Οπότε τι να το κανω εγω μετά το οτι μου φέρνουν γρηγορα την παραγγελία και το ότι εχουν καπως καλύτερες τιμές απο κάποιους αλλους!

Δημοσ.
Παίδες αυτο που έχω να πω εγώ είναι οτι, οτι έχω αγοράσει απο αυτό το "μαγαζί" δεν παίζει να μην μου εχει βγάλει εστω και ένα πρόβλημα...

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ: Δεν δούλευε το κατω βελάκι.

ΚΑΜΕΡΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ: Δεν δούλευε το μικρόφωνο.

DVD-RW: Δεν το αναγνώριζε το pc.

και αλλα πολλά που έπαθαν φίλοι μου... Οπότε τι να το κανω εγω μετά το οτι μου φέρνουν γρηγορα την παραγγελία και το ότι εχουν καπως καλύτερες τιμές απο κάποιους αλλους!

Αχαχαχ φιλε μου εισουν πολυ ατυχος σταρνταρ σου πουλησανε τα πραγματα απο RMA αλλων.Παντως και γω τοσο καιρο που αγοραζω απο e-shop δεν ειχα προβλημα(χτυπαω ξυλο)και ειναι αρκετα γρηγοροι στην μεταφορα αλλα εκει που δεν παιζουνται ειναι στις παραγγελιες 3 ατομα να περιμενουν θα κανεις την παραγγελια σου μετα απο μιση ωρα και βαλε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...