mc84kreouzis Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Καλησπέρα παιδιά. Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός Macbook Pro 15 inch, 2.4 GHz. Αν το αγοράσω απο Ελλάδα θα τον πάρω απο την Systemgraph αλλιώς απο ebay. Ποιά η γνώμη σας? Στο ebay μου βγαίνει περίπου 500 euro φθηνότερα. Επίσης τι προμοτείνετε matte ή glossy οθόνη? Ευχαριστώ!
blashyrkh+ Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 ρε γαμωτο και γω ψαχνω για μεταχειρισμενο macbook αυτον τον καιρο αλλα δεν ξερω το ebay δεν το εμπιστευομαι.Βεβαια ουτε ειμαι διατεθειμενος να δωσω απο 300 ευρω και βαλε σε ενα μαγαζι για να παρω το ιδιο πραγμα.Θα σου λεγα απο αγγελια ιδιωτη οτι ειναι η καλυτερη λυση..Αληθεια ποσο το βρηκες?
blashyrkh+ Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 για οθονη προτεινω matte αν δουλευεις με σελιδες και εγγραφα γενικα αλλα glossy αν εισαι κυριως του σπιτιου γιατι ως γνωστων δεν τα πανε πολυ καλα αυτες οι οθονες με το δυνατο φωτισμο αλλα και τον ιδιαιτερα χαμηλο φωτισμο.Επισης δεν βολευουνε και πολυ σε ταινιες.
NiCk_ Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 αλλα δεν ξερω το ebay δεν το εμπιστευομαι. Το eBay δεν είναι ένα ενιαίο κατάστημα, αλλά ένα σύνολο πωλητών και αγοραστών σε μια σελίδα .. Αν ο πωλητής που θα βρείς είναι αξιόπιστος ( power seller με θετικό παρελθόν ), δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι .. Υ.Γ. Δεν ξέρω αν λέει κάτι αλλά αγόρασα το Macbook Pro μου και to iPhone μου από το eBay και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος ..
blashyrkh+ Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 θα δω τι θα κανω.Λογικα οτι εχει καλη τιμη ομως εχει και πολλες προσφορες.Δεν ξερω π ως δουλευει γενικα το site.Ειναι ενα ειδος δημοπρασιας δηλαδη?
Flying_Dutchman Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Αμα αγορασεις απο αμερικη, στην συνολικη τιμη να υπολογιζεις και τους δασμους που θα πληρωσεις στο τελωνειο (περιπου 20% επι της τιμης αγορας). Εκτος κι αν εχεις δικο σου ανθρωπο στην αμερικη και στο στειλει ως δωρο, με χαμηλη αξια , ανασφαλιστο κτλ κτλ (αλλα με ρισκο απο την αλλη μερια)
blashyrkh+ Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 αν ειναι να πληρωσεις το 20% της αξιας τοτε δεν εχεις και πολλα να κερδισεις.Πρεπει να ειναι πολυ καλη η ευκαιρια και απο εμπιστο ατομο στην ιστοσελιδα και να εχεις και φιλαρακι η γνωστο εκει να στο στειλει σα δωρο και τελικα δεν ξερεις αν θα σου ερθει σπιτι το προιον της εικονας .Αυτο που με ξενιζει πιο πολυ ειναι το οτι ερχεται απο εντελως αγνωστο ατομο και αν παθεις κατι δεν θα ξερεις που θα απευθυνθεις.Τελικα συμφερει να την ψαξω?Εβγαλα το συμπερασμα οτι δεν θα ειναι τοσο τραγικες οι διαφορες με καποιο αντιστοιχο μεταχειρισμενο απο Ελλαδα.Αν υπολογισει κανεις τα μεταφορικα,τους δασμους και τα τελωνεια και την μη πιθανοτητα να δεις πριν αγορασεις ...Δεν ξερω .
iced Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Συμφωνω, ισως ειναι καλυτερα να το παρεις ελαχιστα μεταχ απο Ελλαδα αν ειναι να το παρεις απο το Αμερικανικο. Και ατο λογω του τελωνειου, δεν παιζει να χασεις λ7 απο καλο πωλητη στο ebay
NiCk_ Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Και σου ηρθε χωρις τελωνειο? Με τελωνείο δυστυχώς, αλλά πάλι κερδισμένος είχα βγεί από τότε θυμάμαι ( Αύγουστος 2006 ) .. Αν δεν κάνω λάθος το high-end MBP 15'' ήταν γύρω στα 2800 euro τότε από την rainbow
stf Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δεν υπαρχει καποιος αλλος τροπος αγορας MacBook απο εξωτερικο εκτως απο eBay?
mc84kreouzis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Εγώ επείδη δεν βρήκα άκρη απο το ebay, θα τον πάρω σήμερα το μεσημέρι απο Systemgraph. Για να δουμε....
kpartsi Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Με τελωνείο δυστυχώς, αλλά πάλι κερδισμένος είχα βγεί από τότε θυμάμαι ( Αύγουστος 2006 ) .. Αν δεν κάνω λάθος το high-end MBP 15'' ήταν γύρω στα 2800 euro τότε από την rainbow 2800 ευρώ έκανε ο 17άρης. Ο high-end 15άρης ήταν στα 2500 περίπου... Για μένα δεν συμφέρει. Μεγάλο το ρίσκο και κέρδος -αν υπάρξει- ελάχιστο. Ο καλύτερος τρόπος αγοράς είναι μέσω φίλου φοιτητή σε Αγγλία ή Ιταλία (όλο και κάποιον θα γνωρίζουμε) από την μαμά Apple με έκπτωση 10% + δώρο ipod touch (μέχρι τις 15 Σεπτέμβρη). Εγώ έτσι θα το κάνω αρχές Σεπτέμβρη που θα έχουν βγεί τα καινούργια με αρχιτεκτονική Montevina (Centrino 2).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.