jtsc21 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 γεια σας παιδια μηπως θα μπορουσε καποιος 1.να μουεξηγησει εν συντομια τις συναρτησεις με τις οποιες διαχειριζομαστε τα αρχεια στη C πχ fopen, fclose, fgetc, fputc, feof, κλπ 2.να μου δοσει να καταλαβω με απλα λογια τον ορο stream η ρευμα(το εχω κοιταξει σε 2-3 βιβλια που εχω αλλα δε το εξηγουν καλα...) thanks εκ των προτερων
pinball_elf Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=233225
k.tnb Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Για τις μεθόδους χειρισμού αρχείων μπορείς να ρίξεις μια ματιά παρακάτω, νομίζω τα εξειγεί πολύ καλά: http://www.cs.utah.edu/dept/old/texinfo/glibc-manual-0.02/library_11.html Όσο για το stream ή ροή, κατά τη γνώμη μου είναι μια έννοια για να περιγράψουμε τη μεταφορά μεγάλου όγκου δεδομένων (κυρίως χαρακτήρων ή bytes) από μια πηγή (αρχείο, δίσκος, πληκτρολόγιο) σε μια άλλη συνεχόμενα χωρίς διακοπή.
jtsc21 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 sorry ρε παιδια για την ομολογουμενως χαζη ερωτηση μου... εγω γραφω προγραμματα στο τερματικο στο ubuntu.ομως ειναι αναγκη να κανω ενα προγραμμα στο dev και πρεπει να χρησιμοποιησω συναρτησεις διαχειρισης αρχειων fopen,fclose,fred,fwrite,fgets,fputc,fgetc klp... εχω ψαξει στο dev για τετοια επιλογη εκει με τα projecs αλλα δε το βρισκω!!! αν καποιος χρησιμοποιει dev ας μου πει btw το neatbeans ειναι καλυτερο...
jtsc21 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Τί είναι το dev... ; το dev C++ εν συντομια μου τη σπαει να κανω Cprogramming σε windiows...
parsifal Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Από αυτό που γράφεις εδώ πάντως: εχω ψαξει στο dev για τετοια επιλογη εκει με τα projecs αλλα δε το βρισκω!!! ...δε βγαίνει κανένα νόημα. Οι συναρτήσεις που αναφέρεις δε διαφέρουν σε τίποτα από τη χρήση π.χ. μίας printf ή scanf. Για να γράψεις ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιεί τις τελευταίες, ψάχνεις «στο dev για τετοια επιλογη εκει με τα projecs» ; Μάλλον όχι. Γιατί να το κάνεις για μία fopen π.χ. ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.