Προς το περιεχόμενο

Free sms μεσω internet

Sadamiraq

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
...ίσως κάτι δεν πάει καλά με τον browser σου ( java? ).

...Δεν το πολυπίστευα' date=' μιας και παλιότερα είχα φάει φρίκες με διάφορες παρόμοιες "υπηρεσίες". Το μόνο στάνταρ που είχα ήταν το otenet tols. E λοιπόν, σαν πρώτη δοκιμή, έκανα registration, κι έστειλα από τη σελίδα τους, βάζοντας για παραλήπτη το δικό μου κινητό. Εντός δευτερολέπτων ήρθε, και μάλιστα με κέντρο μηνυμάτων από Αγγλία (αυτό ίσως σημαίνει ότι είναι οκ για ο,πουδήποτε).

Nice. Μακάρι να κρατήσει έτσι (σου δίνουν και λογαριασμό mail) [/quote']

Εντάξει έπρεπε να πάω στο email μου να κάνω επιβεβαίωση εγγραφής.

Μετά ξαναπήγα και επιχείρησα να στείλω δοκιμαστικό SMS στον αριθμό του κινητού μου, στον υπολογιστή έδειξε οτι το έστειλε αλλά στο κινητό δέν ήρθε τίποτα.

Βάζω σκέτο το νούμερο στην Αποστολή π.χ. 6978 ... ή τίποτα ψηφία μπροστά?

Δημοσ.

Κάθε site έχει θετικά και αρνητικά. Στο mycosmos.gr και txtme.gr τα μηνύματα πάραδίδονται σε υψηλό ποσοστό.

Στο My cosmos έχω δοκιμάσει και σε αριθμούς Κύπρου και Αγγλίας, ενώ έχει και email. Στο txtme έχει αναφορές παράδοσης για τα sms αλλά αποστολή μόνο σε ελληνικά δίκτυα. Επίσης αντί για e-mail έχει profiles και υπενθυμίσεις εορτών με sms (δωρεάν). Περί ορέξεως.. :D

Δημοσ.
Εάν έχεις Otenet τότε είσαι οκ.

http://tools.otenet.gr βάζεις τα στοιχεία της σύνδεσης σου ( Username / Password ) Και είσαι έτοιμος....

Ψάχτο αξίζει!

Μέχρι πριν λίγες μέρες το συγκεκριμένο είχε 20 sms/ημέρα με όριο τα 200 sms το μήνα και κανένα πρόβλημα παραλαβής των μηνυμάτων ή να σου στέλνει διαφημιστικά μηνύματα κτλ. Το κακό είναι ότι πλέον βάλανε 5 sms/ημέρα με όριο τα 100 sms το μήνα. Πολύ αξιόπιστο για τα μηνύματα αλλά με ξενέρωσε που τα μείωσε τόσο πολύ...

Δημοσ.
Εντάξει έπρεπε να πάω στο email μου να κάνω επιβεβαίωση εγγραφής.

Μετά ξαναπήγα και επιχείρησα να στείλω δοκιμαστικό SMS στον αριθμό του κινητού μου, στον υπολογιστή έδειξε οτι το έστειλε αλλά στο κινητό δέν ήρθε τίποτα.

Βάζω σκέτο το νούμερο στην Αποστολή π.χ. 6978 ... ή τίποτα ψηφία μπροστά?

αμάν βρε.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως βάζεις "διεθνές πρόσημο" (πχ για Ελλάδα 0030, κι αν πρόκειται για κινητό +30)

δλδ +306978....

Δημοσ.

Για το mail.mycosmos.gr δεν μπορείς να κάνεις πλέον εγραφή.Εγώ είχα κάνει παλιά και ισχύει ακόμα.Τα μηνύματα φτάνουν 100%.Τώρα δοκιμάζω και στο txtme και θα σας πω εντυπώσεις!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το wadja πριν καιρό έστελνε νομίζω 80 chars - πριν λίγες μέρες το πέτυχα να στέλνει 120φεύγα - και ακόμα πιο πρόσφατα 90 πλέον.

Αλλά αλλάζουν όλη την ώρα το site τους...ποιός ξέρει τί θα παίζει αύριο...

Δημοσ.

το txtme δινει 120 χαρακτηρες.

αλλου ειναι το προβλημα.δεν μπορεις να χαλασεις και τα 100 μηνυματα του ενςο μηνα σε μια μερα.εχεις περιορισμενο αριθμο τη μερα..και μαλιστα μικρο..πφφ

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Απ ότι βλέπω το wadja δεν λειτουρφεί πλεον αφου δεν μου φορτωνει η σελίδα...

Υπάρχει, αλλά έχει κάτι μήνες που έκοψε τα τζαμπέ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...