pikachukaki Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δεν ξερω αν το ποσταρα στο σωστο forum αλλα μετα απο ενα ασχετο κολιμα ιου ενος irc trojan το οποιο εκανε install ενα προγραμα Mirc και ετρεχε ενα αρχειο ΕΤ.exe το ιντερνετ μου τα εχει παιξει εντελος.Εσβησα τα αρχεια του ιου εσβησα και την εγγραφη μεσα στο registry ο ιος φαινετε να σβηστικε το προβλημα τωρα ειναι οτι καθε φορα που παταω να ανοιξει μια σελιδα θελει καμια 10αρια κλικ για να ανοιξει το Link και τις περισοτερες φορες δεν φορτωνει κανονικα το theme του site μηπως καποιος γνωριζει κατι....μην κανω Format το Pc παλι
washcloud Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 "ένας" τρόπος είναι να δοκιμάσεις να "τσαλαπατήσεις" τα windows με antivirus scan σε safe mode, και κόντρα scan με anti-adware προγράμματα, και anti-rootkit και καθαρισμό δίσκου και registry,,,άντε και πέρασμα των windows "από πάνω",,,,,αλλά αν στο τέλος το πρόβλημα παραμένει, θα έχεις χάσει περισσότερο χρόνο απ' το να κάνεις νέα εγκατάσταση....
pikachukaki Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 αυτο που λες το εκανα safe mode symantec antivirus kai ad-aware δεν βρεθηκε τπτ τωρα για check το registry δεν δοκιμασα θα το κανω και θα δω!
pikachukaki Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Παρατηρησα οτι μετα απο restart και αν δεν ανοιξω το τορρεντ δεν κολαει το νετ με χαμηλοτερο Upload ομως παλι δεν κολαει το θεμα ειναι οτι ποτε δεν εβγαζε προβλημα το τορρεντ,τεσπα αγνωστες οι βουλες του pc Μπα παλι τα ιδια κανει μετα απο λιγη ωρα τα ιδια παντελακι μου τα ιδια παντελη μου θελει πολλα reload για να ανοιξει το site και δεν φορτονει ολοκληρο το θεμα του site!
washcloud Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Ccleaner και για καθάρισμα δίσκου ΚΑΙ μητρώου τούτο το κάναμε ;
pikachukaki Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 το εκανα και αυτο βρηκε καμποσα λαθακια φαινετε πως εστρωσε μπορει να ηταν προβλημα του νετ ο θεος και η ψυχη του! ευχαριστω για την βοηθεια παντος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.