mixalisk Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Kαλησπερα Λεω να αγορασω νεο η/υ.Ετσι σκεφτηκα αντι να αγορασω νεα οθονη να παρω μια lcd tv ετσι ωστε να εχω και τηλεοραση νεα (που ειχα σκοπο να αγορασω) και να την χρησιμοποιω σαν οθονη του η/υ.Το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω και πολλα για τις νεες τηλεορασεις. 1. χρειαζομαι καμια "τουμπανο" καρτα γραφικων ?? στην συνθεση που εχω κανει εχω την Evga 9600 GT KO 512MB 2. χρειαζομαι καλωδιο απο dvi σε hdmi η υπαρχει ποιο απλος τροπος?? 3. λογικα για να εχς ηχο απο το pc στην τv χρειαζομαι καποιο ειδους καλωδιο σωστα?? 4. ποια να παρω μεχρι 650 eura max σε 26αρα???? μου ειπαν να κοιταξω σε αναλυση απο 5000:1 και ανω
jois21 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Θα παρεις καρτα τηλεορασης, ειτε εσωτερικη ειτε εξωτερικη (μερικες παιζουν με σβηστο πισι μαλιστα).
mixalisk Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Θα παρεις καρτα τηλεορασης, ειτε εσωτερικη ειτε εξωτερικη (μερικες παιζουν με σβηστο πισι μαλιστα). μαλλον δεν με καταλαβες.Δεν θελω οθονη και να μπορω να την χρησιμοποιω σαν τηλεοραση θελω να κανω το αντιθετο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.