melody Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Και το νέο AVG 8 (με τα πρώτα signatures) βρήκε το LineAge 2 (l2.exe) σαν ιό και το έσβησε! Σε πολύ κόσμο!
skiabox Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Μετα τα χθεσινα το nod εφαγε ποδι. Και το εχω και αγορασμενο να φανταστειτε. Σκεφτομαι να στραφω στο kaspersky.
-WISE- Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 λιγο οφ τοπικ:ο συγκεκριμενο φοτοσοπ ειναι αυτο με την επιλογη xray??
geovard Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Καί καλά ρε παιδιά σιγά τώρα πού σας "διέλυσε" το pc! Κάνανε μιά απροσεξία εκεί οι υπεύθυνοι καί είδε το photoshop σαν εισβολή.Καί δεν μού λέτε τώρα όλοι εσείς πού κτυπιέστε πού σας πείραξε το σπουδαίο σας photoshop τι κάνετε με το συγκεκριμένοι πρόγραμμα?Είστε όλοι επαγγελματίες της φωτογραφίας άραγε?Καί μιά κατεστραμμένη εφαρμογή σημαίνει ολοκαύτωμα τού υπολογιστή?Γιατί τρομάζετε σε κάθε είδηση αυτού τού είδους?Ψυχραιμία χρειάζεται δεν έγινε καί τίποτα σπουδαίο.Απλώς ταλαιπωρήθηκαν μερικοί να ξαναεγκαταστήσιουν το πρόγραμμα.Με το πρώτο τσακ άντε καί βγάζουμε άχρηστο ένα καλό antivirus.Τότε δεν ξέρατε τι ψηφίζατε στη σχετική ψηφοφορία?Πάνω σε ποιά βάση στηριχτήκατε καί το αναδείξατε πρώτο?Το καλό με τις σοβαρές εταιρείες είναι ότι αναγνωρίζουν αμέσως τα όποια λάθη τους καί σπεύδουν αμέσως να τα διορθώσουν. Καί τι να πούμε γιά το AVG πού τού είχα καί εξακολουθώ να τού έχω συμπάθεια όταν μού έβλεπε τον VLC player σαν εχθρό καί μόνο όταν απενεργοποιούσα τη resident shield μπορούσα να δώ καμμιά ταινία?
Kalavrezos Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Μηπως βγηκαν αυτοι που γουσταρουν καποιο αλλο antivirus και ξεσπαθωσαν;Εμενα δεν μου εχει δημιουργησει ποτε προβλημα.Εξακολουθει να ειναι το καλυτερο οτι και να λενε μερικοι (μετα απο αυτα που εχω δει απο αλλα antivirus που κατα καιρους χρησιμοποιουσα).Μην τρελαινεστε, ειπαμε!!!
free@last Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Παιδιά για το photoshop μιλάμε.. Μία από τις πιο δημοφιλείς ανά τον κόσμο εφαρμογές. Σκεφτείτε να συνέβη σε κάποιον που το ψωμί του εξαρτάται,από αυτή την εφαρμογή,τι ζημιά θα έχει πάθει ο άνθρωπος.. Κι επιτέλους χαλαρώστε με αυτόν τον πόλεμο των antivirus!
geovard Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Παιδιά για το photoshop μιλάμε..Μία από τις πιο δημοφιλείς ανά τον κόσμο εφαρμογές. Σκεφτείτε να συνέβη σε κάποιον που το ψωμί του εξαρτάται,από αυτή την εφαρμογή,τι ζημιά θα έχει πάθει ο άνθρωπος.. Κι επιτέλους χαλαρώστε με αυτόν τον πόλεμο των antivirus! Δεν είμαι με κανέναν αλλά επιμένω ότι δεν έγινε καί τίποτα σπουδαίο.Λίγη ταλαιπωρία παραπάνω.Καί γιά τούς επαγγελματίες της φωτογραφίας πού λες αυτοί είναι δυνατόν να μην αποθηκεύοτνε τη δουλειά τους καί να κρατάνε δεκάδες αντίγραφα? Είμαι σίγουρος ότι εμείς πού περιστασιακά μόνο χρησιμοποιούμε photoshop τρομάξαμε περισσότερο από τούς επαγγελματίες.Τέλος πάντων καί αφού είναι άχρηστο τι να χρησιμοποιήσει κανείς πιά γιά προστασία?Καί να σκεφτείς ότι μόλις κέρδισα μιά ετήσια άδεια χρήσης τού nod32 από ένα διαγωνισμό τού e-go.gr σε συνεργασία με την adaox(επίσημη αντιπροσωπεία της eset στην Ελλάδα καί Κύπρο καί Μέση Ανατολή) με δέκα νικητές.Δεν έκανα τίποτα απλώς έδωσα εκεί το email μου καί με ειδοποίησαν ότι είμαι στούς τυχερούς(?)
kfyros Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Εχω το eset smart security 3 και κατεβαζω καθε μερα δεκαδες torrents εδω και πολυ καιρο. Ποτε δεν ειχα προβλημα. Για κλείσε καμιά πόρτα από τις δεκάδες που έχεις ανοίξει στο firewall για να περνάνε τα torrents , και τα ξαναλέμε. Και ρίξε μια ματιά στα network logs και στον event viewer
apostol1s Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 μακρια απο Νοd32.τις τελευτεες μερες μου εσβηνε στα ξαφνικα το pc χωρις λογο.οταν εβγαλα το Νod32 σταματισε να σβηνει και ολα λειτουργουν perfect
MrSeanKon Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Mακρυα απο Norton & @@ by Symantec. Το Partition Magic της PowerQuest παει το πηρε ο Νορτονας. Ουστ λεω παμε στο Hard Disk Manager Pro by GmbH που κανει το καθετι.... Ουτε κατα διανοια να ξαναστησω Symantec Προγραμμα.
Sorath Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Προσωπικά επειδή και στην τράπεζα που δούλευα πριν αλλά και στην ασφαλιστική που δουλεύω τώρα είχαν το McAfee, το ίδιο έβαλα και σπίτι μου. Τόσα χρόνια, δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα.
MrSeanKon Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Κι ο McAfee for Lex is καλυτερα ειναι το Panda ή το Ρωσσικο ο Kaspersky. Παλιοτερα (2-3 ετη) ειχα δοκιμασει το McAfee ειχε βαρυνει ενα σωρο επιλογες και @@ ουστ κι εσυ του ειπα. Βεβαια επειδη δε θελω να ψαχνω σε υποπτα στεκια εχω το Antivir & το AVG.
pan34 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 δεν ειναι η πρωτη φορα που κανει π@π@ρι@ το nod!!και το peerguardian το ειχε βγαλει και αυτο ιο! και εφαγαν ΤΟ κραξιμο
danaos Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Πολύ σωστό το βρίσκω το nod . Τα τελευταία αντομπ είναι όντως malware αφού διαρκώς σε "δίνουν" με απίστευτη λεπτομέρεια :lol: Μετά από εγκατάσταση CS3 έχετε δει μια υπηρεσία που τρέχει και λέγεται bonjour? Εϊναι ανακατεμένη και η apple... Μη λέμε λοιπόν για το nod...
danaos Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Παρά το γεγονός ότι αναγκάστηκα να κάνω κι εγώτη διαδικασία που αναφέρεται παρακάτω, εξακολουθώ να λέω ότι είναι το καλύτερο... Help: My PC is freezing during startup If you have recently downloaded update 3119 or 3120 and your computer is freezing upon startup or upon rebooting, please follow the steps below (for the directory paths referenced below, substitute "ESET NOD32 Antivirus" in place of "ESET Smart Security" if you have ESET NOD32 Antivirus 3.0 installed): 1. Restart your computer. During startup, continually press the F8 key until the Windows Advanced Options Menu is displayed. Select Safe Mode and press ENTER. 2. Delete the C:\Program Files\ESET\ESET Smart Security\em002_32.dat file. 3. Delete all files in the folder C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ESET\ESET Smart Security\Updfiles. If you cannot see the Application Data folder, click Start → Control Panel → Appearance and Themes → Folder Options → View tab → Show hidden files and folders. (Windows Vista users: Delete all files in the folder C:\ProgramData\ESET\ESET Smart Security\Updfiles. If you cannot see the ProgramData folder, click Start → Control Panel → Appearance and Personalizaton → Folder Options → Show hidden files and folders.) 4. Delete all files in the folder C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ESET\ESET Smart Security\Charon (Windows Vista users: Delete all files in the folder C:\ProgramData\ESET\ESET Smart Security\Charon) 5. Restart your computer and boot into normal mode. 6. Open the main program window by clicking the icon in your Windows notification area or by clicking Start → All Programs → ESET → ESET Smart Security or ESET NOD32 Antivirus. 7. Click Update from the main menu on the left. click Update virus signature database For customers who have configured their ESET security product to automatically quarantine or delete detected threats, a reinstallation of affected applications may be necessary. NOTE: We apologize for the inconvenience. If you continue to experience difficulties after following the steps above, please click here to access our Customer Care Support Form and create a new case.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα