johnykim Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μήπως η eset έχει να λύσει κάποιες διαφορές με την adobe?
koulouri Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 παιδια αυτο που βαζεις 1 προγραμμα ή μια εφαρμογη στα excluded ειναι η λυση η προσωρινη απο την μερια μας..Aν δεν το διορ8ωσουν και αυτοι αργοτερα,θα παρουμε απο κανα θειο κανα αλλο!
liopyr Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Εγώ πάλι έχω NOD32, χρησιμοποιώ συχνά Photoshop, δεν είδα ποτέ κάτι τέτοιο. Έχω περάσει από πολλά antivirus, το NOD32 δεν μου δημιούργησε ποτέ κάποιο conflict..
johnykim Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Εγώ πάλι χθές το έβαλα για να το δοκιμάσω το smart security, μέχρι στιγμής όλα καλά.
ftso Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Αρχίζω να το συμπαθώ το Nod32... Αν κάνει το ίδιο για τα προγράμματα της Microsoft το αγοράζω! Adobe + Microsoft =
clairvoyant Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Guys πέρα από την πλάκα, το πρόβλημα ήταν σοβαρό και "χτύπησε" πολλά PC. Όσοι αντιμετωπίζετε κολλήματα του υπολογιστή, πηγαίντε εδώ http://suprbay.org/showthread.php?t=21790 στο 3ο post είναι η λύση.
copydisk Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Πολύ σωστό το βρίσκω το nod . Τα τελευταία αντομπ είναι όντως malware αφού διαρκώς σε "δίνουν" με απίστευτη λεπτομέρεια :lol:
kurkosdr Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Τελικα, χαλια antivirus μας βγηκε. Αλλαξει καταταξη Πριν NOD32- Avast - Kaspersky - Norton Νυν Avast - Kaspresky - NOD32 - Norton
marantonis Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Παιδια οκ ηρεμήστε. Το οτι ειχε ενα false alarm το nod δεν το κανει χειρότερο antivirus. Ολα τα antivirus εχουν. Ενταξει αυτο μπορει να ηταν πιο σημαντικό αλλα μην αρχίσετε να κραζετε μολις αποκαλύπτετε καποιο πρόβλημα σε ενα γνωστο προγραμμα αλλα και γενικοτερα. Καταντάει γελοιο. Ακου "εβαλα το nod και μου κατεστρεψε τον υπολογιστη". Τοσο καιρο γιατι δε μιλούσατε δηλαδη? Μολις δειτε καποιο δημοσιοποιημένο προβλημα βρίσκεται ευκαιρια να θάβετε. Δεν παύει να ειναι απο τα καλυτερα στο ειδος του. Ειχε ενα προβλημα, διορθώθηκε, ενταξει.
Berolinezos Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Η καλύτερη λύση είναι η αφαίρεση απο τον υπολογιστή του Nod32, αυτό είναι ο ιός και όχι το Photoshop. Δέν είναι τυχαίο οτι μέχρι να μπεί αυτό στον υπολογιστή λειτουργεί μιά χαρά και όταν μπεί αυτό δήθεν σάν Antivirus αρχίζει να βλέπει τα πάντα σάν ιούς.
lef50 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Το καλυτερο antivirus ειναι το λειτουργικο που δεν χρειαζεται antivirus.
21century Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Αχα, καλο ε? Ποτε δεν το έβαλα σε μηχανήματα που μου έφερναν φίλοι μου, προτίμησα το απλο avast που δεν καταναλώνει και πολλούς πόρους. Με αυτες τις σουίτες ασφάλειας τα πράγματα περιπλέκονται περισσότερο..
kfyros Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Η αλήθεια είναι πάντα κάπου στη μέση. Σαν antivirus το nod είναι το καλύτερο. Σαν σουίτα έχει προβλήματα, κυρίως το firewall. Γενικά είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση , κυρίως για business περιβάλλον με πολύ καλό administrative console (remote installation - group setup - remote logs viewing κλπ.) . Η σουίτα θα μπορούσε να είναι λίγο πιο προσεγμένη σε bugs. Στις ακραίες απόψεις (και δείγμα ασχετοσύνης οι περισσότερες) αναφέρω ότι : 1. Τα firewalls και τα antispyware είναι απαραίτητα για την προστασία κυρίως των ιδιωτικών δεδομένων ενός υπολογιστή από πονηρό λογισμικό, και δεν είναι πλήρης λύση ένα απλό antivirus. Ειδικά το firewall δείχνει τις πονηριές των προγραμμάτων ή το πόσο κακογραμμένα είναι κάποια. Σε αυτή την περίπτωση είναι προτιμότερο να έχεις μια λύση του ίδιου κατασκευαστή, παρά διαφορετικά λογισμικά που θα τεστάρεις εσύ αν σνεργάζονται καλά μεταξύ τους. Μέχρι και τις ρουφιανοεπικοινωνίες της microsoft, της adobe και όλων των δημιουργών λογισμικού που κόβουν , πολύ καλά κάνουν (αν ξέρεις να τα ρυθμίσεις και δεν πατάς yes παντού)... 2. Αν το PC είναι μπουρδ.... τότε φυσικά η εκ των υστέρων εγκατάσταση μιας σουίτας προστασίας θα το κολλήσει αφού θα είναι προσβεβλημένα όλα τα κύρια αρχεία του συστήματος. Δεν φταίει το antivirus αν ο χειριστής του υπολογιστή δεν μπορεί να χειριστεί ούτε αναπτήρα. Το σπορ δεν είναι για όλους! 3. Σε υπολογιστές με πειρατικό λογισμικό και torrents όλες οι σουίτες ασφαλείας έχουν απίστευτα προβλήματα , γιατί τα προγράμματα αυτών των κατηγοριών είναι τουλάχιστον επικίνδυνα. Όποιος βάλει torrent σε PC έχει το format και reinstallation στο πίσω μέρος του μυαλού του πάντα. Την κατάσταση διευκολύνει το Virtual PC και άλλες PC emulation λύσεις στις οποίες μπορεί να εγκαταστήσουμε ότι torrents και σαβούρα βρίσκουμε ! Όποιος δεν βαριέται να κάθεται να κάνει εγκαταστάσεις ας το κάνει. Εγώ πάντως έχω υπολογιστή τριετίας , του έχω αλλάξει μέχρι και Motherboard και επανεγκατάσταση δεν έχω κάνει στα XP. Πέρα από τις αναβαθμίσεις από OFFICE XP σε 2003 και μετά 2007 που έγιναν χωρίς προβλήματα..
marantonis Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 3. Σε υπολογιστές με πειρατικό λογισμικό και torrents όλες οι σουίτες ασφαλείας έχουν απίστευτα προβλήματα , γιατί τα προγράμματα αυτών των κατηγοριών είναι τουλάχιστον επικίνδυνα. Όποιος βάλει torrent σε PC έχει το format και reinstallation στο πίσω μέρος του μυαλού του πάντα. Εχω το eset smart security 3 και κατεβαζω καθε μερα δεκαδες torrents εδω και πολυ καιρο. Ποτε δεν ειχα προβλημα.
nzeppos Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Το NOD32 είναι το καλύτερο antivirus, τέλος. Έχω το Photoshop CS3 από τότε που βγήκε (αλλά και όλα τα διαδεδομένα προϊόντα της Adobe) και το NOD δεν μου έχει εμφανίσει ποτέ πρόβλημα με αυτά. NOD32, συντριπτική υπεροχή ακόμα και στο σχετικό poll του insomnia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα