jimarass Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Παιδιά έχω ένα sony vaio του 2001 και θέλω να αλλάξω το dvd με ένα της αγοράς,φθηνό nec. Παίζει να χρειάζεται bios update για να το αναγνωρίσει το bios? Πως μπαίνω στο bios ενός vaio? Ευχαριστώ
jamespap100 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Φίλε δεν ξέρω αν το παίζει, αλλά η αλλαγή αυτή στα Sony θέλει να αποσυναρμολογήσεις όλο το λάπτοπ. Μπορείς να πας σε ένα μαγαζί, ας είναι και multirama και να ζητήσεις να σου βάλουν το δικό τους. Εμένα μου ζητήσανε 65 Ευρώ και τελικά δεν πλήρωσα μία γιατί απλά δεν τα διαβάζει όλα το δικό μου. Toshiba γαρ
jimarass Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Φίλε δεν ξέρω αν το παίζει, αλλά η αλλαγή αυτή στα Sony θέλει να αποσυναρμολογήσεις όλο το λάπτοπ. Μπορείς να πας σε ένα μαγαζί, ας είναι και multirama και να ζητήσεις να σου βάλουν το δικό τους. Εμένα μου ζητήσανε 65 Ευρώ και τελικά δεν πλήρωσα μία γιατί απλά δεν τα διαβάζει όλα το δικό μου. Toshiba γαρ Βασικά είναι docking station που φοράει το cd. Τι εννοείς δεν τα διαβάζει όλα??Αυτό που σου βάλανε δεν παίζει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.